- 13 Ocak 2020
- 45.987
- En iyi cevaplar
- 2
- 176.340
- 598
- 33
Ssenin iğneleri de ben hiç bilmiyom yav.Olsn cnam ne fark eder benmde ertelendi Şubat diye açmıştımöyle düşünme napym carsamba günü doktora gideceğim lucrin planlanmıstı iğne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ssenin iğneleri de ben hiç bilmiyom yav.Olsn cnam ne fark eder benmde ertelendi Şubat diye açmıştımöyle düşünme napym carsamba günü doktora gideceğim lucrin planlanmıstı iğne
Yumurtalıkları bastırsn diye canımSsenin iğneleri de ben hiç bilmiyom yav.
Canm nasılsn nasl gidiyor ?Transfer yapılacağı zaman âdetin ikinci günü doktor baktı üçüncü günü itibari ile bir takım ilaçlar verdi ondan bir hafta sonra da ilaçları eklemeler yaptı. Hala aynı ilaçları kullanıyorum
Nasl gidiyor canım ?Valla heyecanlı gidiyor sabırla günümün dolmasını bekliyorumbugün 7. Gün oldu. 5. Ve 6. Günde kahverengi akıntım oldu kasık ağrısı goguslerde büyüme sürekli uyuma isteği var. Artık ilaçların etkisi mi belirti mi bilmiyorum
sizin nasıl gidiyor
Bugün çok kanamam olduNasl gidiyor canım ?![]()
Ya üzülme cnam herşey yolundaysa sorun yok kanama neden olmus peki ?Bugün çok kanamam olduhastaneye gittim serum iğne falan herşey yapıldı. Bebek iyi kalp atışı da görülüyor dedi ama çok tedirginim
sen nasılsın nasıl gidiyor
Gelişmeleri haberdar et aklıma geldin yazıyım dedm Canm oh çok şükürdelidunya canım benim iyiyim. Geçen hafta keseyi gördük çok şükür
İnşallah önümüzdeki haftada kalp atışını duyucaz. Sen ne durumdasın?
Hayırlısı olsun inşallah canımYa üzülme cnam herşey yolundaysa sorun yok kanama neden olmus peki ?
İyiym Canm çok şükür transfer için ilaca başladım rahim kalınlassn diye estrofem adı
Yat arada yürü evin içinde ağır iş yapma canımHayırlısı olsun inşallah canımdüşük riski varmış yatcaz artık bol bol
![]()
Vaoov çarşamba günümü transferin? Hiç birşey kalmamışGelişmeleri haberdar et aklıma geldin yazıyım dedm Canm oh çok şükür
İyiyim bende çok şükür transfer için ilaca başladım carsamba günü
Merhaba saizen ne kadar süre kullanılıyor tedavi ne zaman başlıyor onu kullanırken? Bana da verecek doktorum ama ben niyeyse hemen bu ay tüp bebek tedavisi başlayacak sanmıştım. Önce saizen başlıyor o zaman..Ben regl bekliyom. Sonra 21. Günü saizene başlayacam nasipse.
Yatıyorum vala hiç iş yapmıyorumYat arada yürü evin içinde ağır iş yapma canım
Yok Canm ilaca carsamba günü basladım yanlış oldu 23 martta kontrl varVaoov çarşamba günümü transferin? Hiç birşey kalmamış
İyi yapıyorsun canımYatıyorum vala hiç iş yapmıyorum
Olsun sayılı gün çabuk geçerYok Canm ilaca carsamba günü basladım yanlış oldu 23 martta kontrl var![]()
Aynen walla sabırla bekliyorum o günüOlsun sayılı gün çabuk geçer
Genotropin i kaç gün kullandınız acaba , bu tedavimde ben de kullanacağım da merak ettimEvet ben akşam kullandım canım
8-9 gün sanırım siz kaç gün ?Genotropin i kaç gün kullandınız acaba , bu tedavimde ben de kullanacağım da merak ettim