- 1 Şubat 2020
- 1.630
- 1.007
- 83
Evet cNm kafasına takıldı yum bizim için değerli dedi sorun olsun istemiyorum dediNiye öyle bşeye gerek duydu canım doktor sorun mu gördü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cNm kafasına takıldı yum bizim için değerli dedi sorun olsun istemiyorum dediNiye öyle bşeye gerek duydu canım doktor sorun mu gördü
İnşAllah olur Canm ya bi atlatsam bende onu. Mart sonu Nisan başı sanırım kuzumAaa çok az kalmış. Herşey güzel olacakpeki transferin ne zaman olacak?
Ay İnşAllah canım ya ben bile heyecan yaptım şimdidenÇok şükür çok güzel bir duygu ya embriyonun öyle rahimin içine gidişini görmekAllah kalp atışını duyduğumuz elini ayağını gördüğümüz günleri de göstersin inşallah
![]()
Merhaba canımMerhaba arkadaşlar bende 19 şubatta dondurulmuş transfer olucam doğal olduğu için yumurtam kendiliğinden çatlamış bugün itibariyla ilaçlara başladım![]()
Ben d anlamadım durumu vallahi . Doğal yoldan mı gebe kaldınMerhaba arkadaşlar bende 19 şubatta dondurulmuş transfer olucam doğal olduğu için yumurtam kendiliğinden çatlamış bugün itibariyla ilaçlara başladım![]()
Yok hafif hafif kasık ağrım var ama normal dedi doktor. Bende öyle içim içime sığmıyor çok heyecanlıyımAy İnşAllah canım ya ben bile heyecan yaptım şimdidenAğrın sızın oldu mu ?
Yok hafif hafif kasık ağrım var ama normal dedi doktor. Bende öyle içim içime sığmıyor çok heyecanlıyım![]()
Merhaba Canm h.gSelam kızlar .yaş 31 ilk denemem tavmergendeyim. 1 ay ertelendi transferim rahimde sıvı toplanmış antibiyotik verdi dokror. 3.gün 2 yumurtayı koyarlar sanırım.şuan 5 e kalan olacak mı onu beklıyorum ama geç döllenme oldukları için çok şansım yok sanırım. Dondurulmuş çok yum. Olanlar kendini daha güvende hisseder sanırım. Benım 8 toplandı 6 sına işlem yapıldı. 2 si döllendi 2 si kritik durumda . Martta transfer olucam sorun görmezlerse. Ya 3.gün embriyosu olması ihtimali düşürüyor mu? Gerçi Allah verdikten sonra olur ama yine de korkuyorum
Naptın Canm ?Yarın olacakne düşünücem bilmiyorum size detayları yazıcam
İşlem sırasında ağrı olmuyor spekulum takıyor o biraz rahatsız ediyor sadece. Karından hemşire ultrason u bastırıyor doktor da rahime embriyo yu bırakıyor ultrason dan takip ederek on dakika bile sürmüyorişlem sırasında peki oldu mu nasıl geçti kuzum?
![]()
Transferim oldu kavuştuk şükürNaptın Canm ?
Merhaba canımpek anlamadım durumu
![]()
Bende anlamamıştım şöyle 19 ocakta yumurta toplandı sonra şubat 2.sinde adet oldum bana ilaç başlamadılar doğal yolla transfer olucağı iğnesiz ilaçsız olucakmış çünkü 2 yumurtam kaldı 5.güne onuda ilaçlarla bozmak istememiş kendi yumurtamın salgıladığı şeylerle transfer edicekmiş 15 şubat itibariyle yumurtam çatladı şimdi iğne fitil ve ilaçlara başladım 19 şubat gibi de transfer olucamBen d anlamadım durumu vallahi . Doğal yoldan mı gebe kaldın
Yaaaaaİşlem sırasında ağrı olmuyor spekulum takıyor o biraz rahatsız ediyor sadece. Karından hemşire ultrason u bastırıyor doktor da rahime embriyo yu bırakıyor ultrason dan takip ederek on dakika bile sürmüyor![]()
Cnam güzel geçmesine çok sevindim bende o günü iple cekiyorum benmde çift embryo olacak İnşAllah ikizlerimiz olurTransferim oldu kavuştuk şükürdetaylara gelecek olursak, Benim biraz mesanem boştu. Tutamam korkusuyla az su içtim heralde. Onlar mesaneyi doldurdular. O şeyi takarken falan bi garip hissettim sadece, kastım kendimi aslında acı falan olmadı. 10 dakika dolmadan bitti. Odaya aldılar yarım saat dinlendikten sonra çıkış yaptık. Doktorum 1 hafta uzan dinlen dedi. 2 hafta sonra test yapıcaz
Bu arada 2 tane koydular. İkiz çok istiyorum bakalım kısmet... sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla Rabbim bilir doğrusunu... karnımda biraz ağrı var normaldir heralde. Doktor kullandığım ilaçlara ek birde karından iğne verdi. Hatta embriyoları koyduktan sonra ultrason görüntüsünün çıktısını verdiler minnacık parlayan birşey ama ilk fotoğraf sonuçta çok garip hissettim ultrasonda onu görünce. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
![]()
Canm ilk defa duydum İnşAllah tutunur bebeğinBende anlamamıştım şöyle 19 ocakta yumurta toplandı sonra şubat 2.sinde adet oldum bana ilaç başlamadılar doğal yolla transfer olucağı iğnesiz ilaçsız olucakmış çünkü 2 yumurtam kaldı 5.güne onuda ilaçlarla bozmak istememiş kendi yumurtamın salgıladığı şeylerle transfer edicekmiş 15 şubat itibariyle yumurtam çatladı şimdi iğne fitil ve ilaçlara başladım 19 şubat gibi de transfer olucamumarım anlatabilmişimdir ben bile doktorda zor anladım da
![]()
Bu arada onlar mesaneyi doldurdular derken ?Transferim oldu kavuştuk şükürdetaylara gelecek olursak, Benim biraz mesanem boştu. Tutamam korkusuyla az su içtim heralde. Onlar mesaneyi doldurdular. O şeyi takarken falan bi garip hissettim sadece, kastım kendimi aslında acı falan olmadı. 10 dakika dolmadan bitti. Odaya aldılar yarım saat dinlendikten sonra çıkış yaptık. Doktorum 1 hafta uzan dinlen dedi. 2 hafta sonra test yapıcaz
Bu arada 2 tane koydular. İkiz çok istiyorum bakalım kısmet... sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla Rabbim bilir doğrusunu... karnımda biraz ağrı var normaldir heralde. Doktor kullandığım ilaçlara ek birde karından iğne verdi. Hatta embriyoları koyduktan sonra ultrason görüntüsünün çıktısını verdiler minnacık parlayan birşey ama ilk fotoğraf sonuçta çok garip hissettim ultrasonda onu görünce. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
![]()
Anladım evet ama herkes estrofem alıyo sanırım rahim kalınlığı olsun diye senın kendi doğal rahim kalınlığında yapçak işlemi. Son 4 günde ya da onu sağlıcak. Merkezın hangisiBende anlamamıştım şöyle 19 ocakta yumurta toplandı sonra şubat 2.sinde adet oldum bana ilaç başlamadılar doğal yolla transfer olucağı iğnesiz ilaçsız olucakmış çünkü 2 yumurtam kaldı 5.güne onuda ilaçlarla bozmak istememiş kendi yumurtamın salgıladığı şeylerle transfer edicekmiş 15 şubat itibariyle yumurtam çatladı şimdi iğne fitil ve ilaçlara başladım 19 şubat gibi de transfer olucamumarım anlatabilmişimdir ben bile doktorda zor anladım da
![]()