• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok iyi anlıyorum Seni❤ Aynı süreçten geçmişiz en kısa zamanda sende çift çizgi görürsün umarım🙏
Doktora pazartesi yda salı gitmeyi düşünüyorum geçen sefer çok heyecanlıydım hemen bat günü kan testi yapmıştım 9 çıkmıştı çok az dedi hep doktor kese görününceye kadar vajinal ultrason bakılmıştı iki hafta kadar kese bekledik kimyasal dış gebelik olabilir demişti doktor üzülmüştüm çok 10 gün içinde kese göründü hemde 2 kese sevinçten uçtum ertesi gün kanamam başlamıştı. Hemn kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı sonra iki gun icinde dustu..
Doktora git canım sen de mutlu et bizi. 🤲🏻

merve merve galiba hamilelik haberi vericem şubat ayı için 🙈😢

KUzum cuma günü adet olmam gerekiyor yani yarın ama ben pazardn beridir çok fazla belirti yaşıyodum o yüzden aklıma takıldı artık dün akşam evde test yaptım ve 2. Dk dabsilil bi çizgi oluştu tekrar baktım beş dk dolmadan çizgi vardı heyecandan dayanamadım kana gittim kanda 37 çıktı işte 🙈
2 gün geçse de rekrar kan versen de içimiz rahatlasa. 🤩

Çok iyi anlıyorum Seni❤ Aynı süreçten geçmişiz en kısa zamanda sende çift çizgi görürsün umarım🙏
Doktora pazartesi yda salı gitmeyi düşünüyorum geçen sefer çok heyecanlıydım hemen bat günü kan testi yapmıştım 9 çıkmıştı çok az dedi hep doktor kese görününceye kadar vajinal ultrason bakılmıştı iki hafta kadar kese bekledik kimyasal dış gebelik olabilir demişti doktor üzülmüştüm çok 10 gün içinde kese göründü hemde 2 kese sevinçten uçtum ertesi gün kanamam başlamıştı. Hemn kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı sonra iki gun icinde dustu..
:KK61:Rabbim ne verirse hayırlı sağlıklısını nasip etsin hemen istiyoruz herşeyi ama bu seferki sıkı sıkı tutunur sağlıkla gelir inşallah,çok sevindim tebrik ederim :KK19:

Amin inşallah seni takip ediyodum şimdi ilaç kullandın doktora gittin mi yumurta takibi için rabbim sana da tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲
Ay maşallah maşallah sağlıkla gelişsin büyüsün inşallah..Darısı da bizlereee:)
Eki Görüntüle 2597202
Gögüslerim inanılmaz ağrıyordu 2 gündür heyecanla batı bekliyordum dayanamayıp test yaptı böyle çıktı bi önceki hamilelğimde erken gebelik testinde çıkmamştı
Bunu değeri betahcg testinde en az 50 dir hayırlı olsun inşalalh git doktora bi kan testi yaptır canım sağlıkla gelişsin inşallah 🤲
2 gün geçse de rekrar kan versen de içimiz rahatlasa. 🤩
Bak bu sabah ilk idrarla yaptığım testim mervem yarın kana gidicem

Eklentiler

• 70BE001B-9567-4C80-8A3E-53D3743B4A2E.webp
    70BE001B-9567-4C80-8A3E-53D3743B4A2E.webp
    6 KB · Görüntüleme: 47
Amin inşallah seni takip ediyodum şimdi ilaç kullandın doktora gittin mi yumurta takibi için rabbim sana da tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲

Bunu değeri betahcg testinde en az 50 dir hayırlı olsun inşalalh git doktora bi kan testi yaptır canım sağlıkla gelişsin inşallah 🤲

Ay en sevdigimiz görüntü inşallah sağlıkla gelsin. 🤲🏻🤲🏻🤩

Evet Canım ilaç kullandım bu ay da 3. ayım ilk iki ay çatlatma iğnesi ile çatlattık bu ay adetin 10. günü gittiğimde kendisi çatlamış dedi doktorum yani pazartesi günüydü gün aşırı değerlendiriyoruz. Birde ara ara akıntım oluyor acaba çatladığı için mi anlamadım.Amin amin inşallahh🤲

Evet Canım ilaç kullandım bu ay da 3. ayım ilk iki ay çatlatma iğnesi ile çatlattık bu ay adetin 10. günü gittiğimde kendisi çatlamış dedi doktorum yani pazartesi günüydü gün aşırı değerlendiriyoruz. Birde ara ara akıntım oluyor acaba çatladığı için mi anlamadım.Amin amin inşallahh🤲
Beyaz şeffaf akıntıysa çatladığı için ben bu ay hiç bacak dikmedim biliyomusun iki üç dk ilişiki bittikten sonra o pozisyonda kalıyorduk o kadar akışına bırakmıştım gayet hiç kendimi de kasmadım şu gün ilişki yaşayalım bugün ilişki yaşayalım

Beyaz şeffaf akıntıysa çatladığı için ben bu ay hiç bacak dikmedim biliyomusun iki üç dk ilişiki bittikten sonra o pozisyonda kalıyorduk o kadar akışına bırakmıştım gayet hiç kendimi de kasmadım şu gün ilişki yaşayalım bugün ilişki yaşayalım
evet şeffaf canım silince geliyor zaten ıslaklık hissediyyorum. ay valla ebn her ay öyle yapıyordum hkalkardım direk bu ay iilk defa diktim bende ayaklarımı :KK70:2 günde bir denemeye çalışıyoruz bizde işte .. valla en iyisini yapmışsın öyle olunca oluyor zaten

Kızlar benim bat a daha 12 gün var ama dayanamadım bugün kan verdim bhcg 22.5 çıktı iki gün sonra bir daha test yaptır dedi doktorum inşallah iki katına çıkar çok heyecanlıyım

Back
X