Merhaba benimde 2.denemem olacak ilk haftası bi aksilik çıkmazsa iğnelere henüz başlamadım stres yoğun bir şekilde var bende deMerhaba şubatın ilk haftası transfer olacak bir sıkıntı çıkmazsa. İğnelere yeni başladım. Tüp bebekte ilk denemem heyecan ve belirsizliğin verdiği stresle mücadele halindeyim. Sağlıklı beslenmeye dikkat etmek dışında bir şey yapmıyorum.
Bilmezmiyim canımUmarım bakalım neler yaşayacağız. Transfer sonrası havuç suyu, ananas, kabak çekirdeği her yerde yazan bu üçlü görmüşsündür. Yememiş olmamak için yerim bunları da. Fazla takılmamak en iyisi herhalde. Doktor takviye edici gıda verdi bana ama bak alırsan iyi olur dedi önce. Sonra al dedi:)
merhaba canim beni hatırladın mi bilmiyorum ağustos ayında bende transfer olmuştum bebegim tutundu bana ama kalbi hiç atmadı kürtaj.oldum bu ay bende dondurulmusumla başlayacağım tekrar dualarda bulusalimNelere dikkat ediyorsunuz ? Nasıl besleniyorsunuz ? Vs.vs.Kaçıncı denemeniz ?
kafayı rahat tut canim ben 2 dilim ananas 2 tane avakado ve hergun 1 avuç kabak çekirdeği yemiştim ve en az 2 litre su içmiştim tutmuştu bebegim ama kalbi atmadı kürtaj oldum bende bu ay sonu yada şubat başı transfer olacagimUmarım bakalım neler yaşayacağız. Transfer sonrası havuç suyu, ananas, kabak çekirdeği her yerde yazan bu üçlü görmüşsündür. Yememiş olmamak için yerim bunları da. Fazla takılmamak en iyisi herhalde. Doktor takviye edici gıda verdi bana ama bak alırsan iyi olur dedi önce. Sonra al dedi:)
Impryl verdi. İçeriğinde vitaminler folik asit falan var.Bilmezmiyim canımilk transferimde o üçlüden yedim bende bende yememiş olmamak için yemiştim sanki yemesem kendimi eksik hissedecektim çok taktım ilkinde dikkat ettim herşeyime çok bunda daha rahatım kafaya çok takıyorum yine ama hareketlerime yememe içmeme takılmıyorum saldım bu konularda kendimi. Ben omega 3 hap içiyorum sadece sen ne içiyorsun takviye edici
kafayı rahat tut canim ben 2 dilim ananas 2 tane avakado ve hergun 1 avuç kabak çekirdeği yemiştim ve en az 2 litre su içmiştim tutmuştu bebegim ama kalbi atmadı kürtaj oldum bende bu ay sonu yada şubat başı transfer olacagim
Evet canım benim hatırladım :) çok konuşuyorduk o dönemlerde transfer zamanlarımızdamerhaba canim beni hatırladın mi bilmiyorum ağustos ayında bende transfer olmuştum bebegim tutundu bana ama kalbi hiç atmadı kürtaj.oldum bu ay bende dondurulmusumla başlayacağım tekrar dualarda bulusalim
Kürtaj olanalar normal gebelikmiydi tüp denemesimiydiTeşekkürler 2 kez kürtaj oldum ben de. O his yüzünden hamile kalmaya korktum uzun süre. Zamanla atlatılıyor ama tedirginlik seviyesi daha yüksek olarak devam ediyor süreç. Umarım güzel olur senin içinde her şey.
Doğal yolla gelişen hamileliklerdi. Fazla uzun sürmedi kalp atışı sonrası 7. haftada düşmeye başladı. Sonra herşeye baktırdık tabii uzun bir süre geçti bu sırada. Şimdi ilk kez tüp deniycez o da zaman kaybetmemek için.Kürtaj olanalar normal gebelikmiydi tüp denemesimiydi
Anladım umarım tüp bebekle olur testlerde çıktımı bir sebepDoğal yolla gelişen hamileliklerdi. Fazla uzun sürmedi kalp atışı sonrası 7. haftada düşmeye başladı. Sonra herşeye baktırdık tabii uzun bir süre geçti bu sırada. Şimdi ilk kez tüp deniycez o da zaman kaybetmemek için.
Bir sebep çıkmadı. Bu iyi mi kötü mü onu da tam anlayamadım gerçi. Genetik testte pıhtılaşmaya çok az bir yatkınlık çıktı. Hamilelik durumu olursa ona yönelik bir önlem alınabilir sadece herhalde. Kürtajlardan yapışıklıklar oluşmuş, o kadar doktorlara gitmiştim hep özelde kimse bakmamıştı onları halletti şu anki doktorum. Her olasılığa baktırdı. Şu an eşimin değerleri düşük o yüzden tüp bebeğe geçtik biz. Bu değerlerle ne zaman tutar belli olmaz dedi doktor. Aşılama istemedim yaşımdan ve evlilik yılımızdan beklemek istemedik. Senin tedavin ne zaman başlayacak daha farklı bir süreçtesin sanırım.Anladım umarım tüp bebekle olur testlerde çıktımı bir sebep
Evet pıhtılaşma için oskopar kan sulandırıcı iğnelerden verirler bana doktorum ilk negatifimden sonra sormuştum pıhtılaşmaya baktırmaya gerek varmı diye yok olsa bile bu iğneleri zaten vuruluyorsun olsa gene vurulacaksın değişen birşey olmaz demişti.Yapışıklık için histeroskopi olmuşmuydun ? Bende ilki olumsuz oldu ikinciye başladık şubatın ilk haftası aksilik çıkmazsa transfer olucam. En iyisi tüp bebek aşılama denemiştik birkere tutmadı zaten tutma olasılığıda çok düşükBir sebep çıkmadı. Bu iyi mi kötü mü onu da tam anlayamadım gerçi. Genetik testte pıhtılaşmaya çok az bir yatkınlık çıktı. Hamilelik durumu olursa ona yönelik bir önlem alınabilir sadece herhalde. Kürtajlardan yapışıklıklar oluşmuş, o kadar doktorlara gitmiştim hep özelde kimse bakmamıştı onları halletti şu anki doktorum. Her olasılığa baktırdı. Şu an eşimin değerleri düşük o yüzden tüp bebeğe geçtik biz. Bu değerlerle ne zaman tutar belli olmaz dedi doktor. Aşılama istemedim yaşımdan ve evlilik yılımızdan beklemek istemedik. Senin tedavin ne zaman başlayacak daha farklı bir süreçtesin sanırım.
Benim de yarın kontrolüm var ilaç dozu ayarlamak ve süreç takibi içinmiş. Sayı belli olsun sonra düşünürsün devamını. Ucu açık bir süreç çok toplanıp olmadığı da var. Hayırlısı olsun hakkımızdaMerhaba, hepimiz için hayırlısı olur güzel haberler alırız inşallah..
Ben de tedavime dün başladım. İlk denemem. Cumartesi kontrole gideceğim. Yumurta rezervim düşük olduğu için tedirginim. Doktor birden fazla toplama gerekebileceğini söyledi.
Evet pıhtılaşma için oskopar kan sulandırıcı iğnelerden verirler bana doktorum ilk negatifimden sonra sormuştum pıhtılaşmaya baktırmaya gerek varmı diye yok olsa bile bu iğneleri zaten vuruluyorsun olsa gene vurulacaksın değişen birşey olmaz demişti.Yapışıklık için histeroskopi olmuşmuydun ? Bende ilki olumsuz oldu ikinciye başladık şubatın ilk haftası aksilik çıkmazsa transfer olucam. En iyisi tüp bebek aşılama denemiştik birkere tutmadı zaten tutma olasılığıda çok düşük
İlaçlara başladınız mı yumurtlama için kontrolde belli olur kaç tane oluştuğu ilaçlar sayesinde oluşur inşAllah yoksa birdahaki Nasıl topluyorlar onu bilmiyorum amaMerhaba, hepimiz için hayırlısı olur güzel haberler alırız inşallah..
Ben de tedavime dün başladım. İlk denemem. Cumartesi kontrole gideceğim. Yumurta rezervim düşük olduğu için tedirginim. Doktor birden fazla toplama gerekebileceğini söyledi.
Evet canım sağol umarım hepimiz için olumlu sonuçlar olurOlmuştum geçen sene hem normal yolla gebeliği zorlaştırır hem de tüp düşünürsek o aletin girişini engeller demişti. Aşılama nedense pek içime sinmedi hiç düşünmedim yaptırmayı. Senin hakkında da hayırlısı olsun canım. Tecrübe kazanmışsındır 2. denemense en azından olaya hakimsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?