Bende ılk denememde hep saglıklı beslendım herseyı en ınce ayrıntısına kadar dusundum ama tutunmadı malesefsımdı hıstereskopı olucam ve sonra ıkıncı transferım olucak Hepımızın hakkında hayırlısı kızlar
Gonal f 300 nette baktım fiyatı öyle gösterdiHadi ya tanes 440 kira olan hangisimiymiş acaba çok pahalı
Amin inşallah... burdan da daha güzel haberleri veririz umarımGüzel haberler alırsın umarım, ben de bugün gittim devam ediyoruz aynı şekilde
Kanda AMH testi yapiyorlar rezervi anlamak icin. Yumurta sayin düsükse ultrasonda da anliyorlarmis anormalligi. Senin yumurta sayin ultrasonda normaldir, ondan yapmamislardir. Zaten sizin tüp deneyecek olma sebebiniz esinin sperm hareketsizligi diye anliyorum ?
Ben 32 yasindayim.
Evettt erkeklerin isi cok rahat. Mesela biz yumurta toplama ile ugrasirken onlar sperm veriyor olacaklar. Adil degil
Aynen canım. Ben 34 yaşındayım. Eşim ben işlemlerden geçerken çoğunlukla çalışıyor oluyor. Şimdi ailemin yanına geldim, o bir süre tatil yaptı gitti. Artık tamamen dalgaya vurdum ben tek başıma çocuk yapmaya çalışıyorum burda diye :)
Bende kullandım onlardan ama alırken toplu ödediğimizden fiyatlardan haberi yoktuGonal f 300 nette baktım fiyatı öyle gösterdi
Evet canım doğru dikenli yollardan geçiyoruz belli bir sebebi varmı tutmaması için bende haftaya transfer olucam 2.denemem olucak bde olduğun embriyolar kaçıncı gün embryosuyduÖyle düşünmeyin kızlar. Bence öyle bir ortamda sperm vermekte çok zor olmalı. Benim ymurtalar toplandıktan sonra odaya geldiğimde eşimin gözünü hep yaşlı bulurum. Allah bu yolda uğraşıp çabalayanlara yardim etsin. Yüzümüzü güldürsün. 2 aşılama 3 tüp bebekten sıfır çektim. Şubatın ilk haftası dondurulmuş transferim olacak.
Ben menopur kullanıyorum kutu 340 tl, iki kutu 3 gün yetiyor sadece. Maddi manevi yıpratıcı inşallah güzel sonuçlar olur :)Gonal f 300 nette baktım fiyatı öyle gösterdi
Takılıyorum canım illaki eşler içinde zor, düşük yaşadın mı bu süreçte hiç mi tutunma olmadı? Herkeste farklı bir sıkıntı oluyor yorum da yapılamıyor malesef, bu sefer olur inşallah moralini yüksek tut.Öyle düşünmeyin kızlar. Bence öyle bir ortamda sperm vermekte çok zor olmalı. Benim ymurtalar toplandıktan sonra odaya geldiğimde eşimin gözünü hep yaşlı bulurum. Allah bu yolda uğraşıp çabalayanlara yardim etsin. Yüzümüzü güldürsün. 2 aşılama 3 tüp bebekten sıfır çektim. Şubatın ilk haftası dondurulmuş transferim olacak.
Benim ilaç kotam fazlaymış 4500 yazmışlar şuan 4 kutu yazdılar onuda devlet karşılıyormuş çok mutlu oldumBen menopur kullanıyorum kutu 340 tl, iki kutu 3 gün yetiyor sadece. Maddi manevi yıpratıcı inşallah güzel sonuçlar olur :)
Ben eczaneye sordum normalde 6bin tutuyormuş ilaçlar rapor olunca toplu 1600 ödemiştimBende kullandım onlardan ama alırken toplu ödediğimizden fiyatlardan haberi yoktu
Çok iyiymiş ya raporluyken rapor çıkarma şartları neler acabaBen eczaneye sordum normalde 6bin tutuyormuş ilaçlar rapor olunca toplu 1600 ödemiştim
Erkek sorunu var ise 15 gün aralı 3 sperm testini istiyorlar, belirli bir değerden az olmalı 5milyondu galiba. Kadınla alakalı bir durumsa rapor çıkınca önce 2 aşılama şartı var onu nasıl ayarlıyorlar bilmiyorum. Ayarlamıyor olabilirler. Bunun dışında fotoğraf, kimlik fotokopileri, sgk hizmet dökümü (900gün), evlilik cüzdanı 3 sayfa fotokopisini istediler bizden.Çok iyiymiş ya raporluyken rapor çıkarma şartları neler acaba
Merhaba 5. gün bugün benim de. Yarın tekrar gidicem. Toplama kısmına daha geçemedim haftaya perşembe veya cuma olabilir dedi doktor.Merhaba benimde tedavimin 5.gunu pazartesi yumurtalara bakilicak insallah buyumuslerdir.toplama gunu verilir. Sizin kac gunde toplandi yumurtalariniz acaba ?
Anladım canım sağolErkek sorunu var ise 15 gün aralı 3 sperm testini istiyorlar, belirli bir değerden az olmalı 5milyondu galiba. Kadınla alakalı bir durumsa rapor çıkınca önce 2 aşılama şartı var onu nasıl ayarlıyorlar bilmiyorum. Ayarlamıyor olabilirler. Bunun dışında fotoğraf, kimlik fotokopileri, sgk hizmet dökümü (900gün), evlilik cüzdanı 3 sayfa fotokopisini istediler bizden.
Evet canım doğru dikenli yollardan geçiyoruz belli bir sebebi varmı tutmaması için bende haftaya transfer olucam 2.denemem olucak bde olduğun embriyolar kaçıncı gün embryosuydu
Takılıyorum canım illaki eşler içinde zor, düşük yaşadın mı bu süreçte hiç mi tutunma olmadı? Herkeste farklı bir sıkıntı oluyor yorum da yapılamıyor malesef, bu sefer olur inşallah moralini yüksek tut.
Benim de 4. Deneme şubatta dondurulmuşlar embriyo transferi olacak Allah nasip ederse. Günü belli değil haftaya belli olacak. Geçen hafta rahim duvarı inceliği için prp yapıldı. Estrofem, tiroid ilacım, folik asit ve vitamin kullanıyorum
Umarım bu son olur ucu açık bir süreç ne yazık ki son olsun inşAllah hepimiz içinKesin şundan dolayı olmuyor diyemiyorlar. Bende pko var ama çok yüksek derecede değil. Eşimde sperm hareketliliğinde sorun var. Ama doktorlar normal yolla bile olabilir diyor. Hiç normal yolla hamile kalmadım. Sadece 2. Tüp denememde 7 haftalık düşük yapıp kürtaj oldum. Inşallah bu 4. Denemem pozitif sonuçlanır.
Bizde problem yok, neden olmuyo bilmiyoruz. Baya kiloluyum belki de ondandır. Doktor değiştirdim bu doktorda ilk denemem. Değişik olarak prp yaptı rahme. Embriyolar 1.kalite dendi hücre sayısı filan bilmiyorum ama. 10 tane 3.gün embriyom var şuan.Merhaba özel mesaj çekemedim size. Benimde şubatta 4. Denemem olacak dondurulmuş orta kalite embriyo ile. Sizin problem nedir. Embriyo kaliteniz nasıl ve kaç tane dondurulmuş embriyonuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?