ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

yarından itibaren kaç yumurtam olmuş hesaplarına başlıcaksın o zaman :) sayıdan çok kalitesinin önemli olduğunu bir çok yerde okudum ben de. Burada ay sonu birbirmize mutlu haberleri veriyor oluruz işallah.

İlaçlara başladınız mı yumurtlama için kontrolde belli olur kaç tane oluştuğu ilaçlar sayesinde oluşur inşAllah yoksa birdahaki Nasıl topluyorlar onu bilmiyorum ama
Evet ilaçlara başladım. Siz ne zaman tedaviye başlayacaksınız ?
Ben toplama işleminden de biraz korkuyorum. Sizin ilkinde nasıl olmuştu acıdı mı ?

Yemekten bahsetmişsiniz. Ben de kendimi sıkmama taraftarıyım. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama aman şunu yemem lazım bunu da yemem lazım diye kendimi sıkmıyorum. İlaçların insanı şişirmesi derdi var zaten bi de :)

yarından itibaren kaç yumurtam olmuş hesaplarına başlıcaksın o zaman :) sayıdan çok kalitesinin önemli olduğunu bir çok yerde okudum ben de. Burada ay sonu birbirmize mutlu haberleri veriyor oluruz işallah.
ona mı başlanıyor ki :) sabah gidicem bakalım ne diyecekler. Yumurta toplama işleminde anestezi yapıyoruz dediler o yüzden onu hiç umursamadım ben.

ona mı başlanıyor ki :) sabah gidicem bakalım ne diyecekler. Yumurta toplama işleminde anestezi yapıyoruz dediler o yüzden onu hiç umursamadım ben.
Benim rezervim düşük olduğu için sayısı önemli. 5 tane varmış şuan

Benim rezervim düşük olduğu için sayısı önemli. 5 tane varmış şuan
rezervin düşük olduğunu hangi testten anladılar. Hiç böyle bir konu geçmedi biz de. Yaşın kaç? Düşünme boşver bu işlemi daha fazla sayıda yapıp dondururlar herhalde en fazla. Her şey olabilir benimki nasıl bakalım. Erkek olmak varmış bu dünyada :))

Kanda AMH testi yapiyorlar rezervi anlamak icin. Yumurta sayin düsükse ultrasonda da anliyorlarmis anormalligi. Senin yumurta sayin ultrasonda normaldir, ondan yapmamislardir. Zaten sizin tüp deneyecek olma sebebiniz esinin sperm hareketsizligi diye anliyorum ?
Ben 32 yasindayim.
Evettt erkeklerin isi cok rahat. Mesela biz yumurta toplama ile ugrasirken onlar sperm veriyor olacaklar. Adil degil

Ben şuan ikinci tedaviye başladım haftaya Allah nasip ederse transferim olacak Benim toplandıktan sonra biraz ağrım oldu ağrı kesici yaptırdım bi kaç saat sonra kendime gelebildim narkozlunda etkisiyle.Yemek konusuda ilk transferde dikkat ettim herşeye şunu yiyim bunu yiyim meyve sebze diye çok taktım ama bunda boşverdim olacaksa olur her şekilde diye düşünüyorum ilkinde okdr takmam rağmen olmadı Bunda hiç dikkat etmiyorum Allah ne verdiyse yiyiorum Veee evet iğne ve ilaçlar çok kilo aldırıyor şişiriyor karnım hala davul gibi geçmedi bide bacak kalça kısımlarım kilo aldı baya Zor süreçten geçiyoruz valla her anlamda

Aynen canım. Ben 34 yaşındayım. Eşim ben işlemlerden geçerken çoğunlukla çalışıyor oluyor. Şimdi ailemin yanına geldim, o bir süre tatil yaptı gitti. Artık tamamen dalgaya vurdum ben tek başıma çocuk yapmaya çalışıyorum burda diye :)

benim de geçen hafta çarşamba gonal f 300 le başladım pazartesinden sonra 375 e çıkardılar dünden beri de cetrotide başlanıldı ama ultrasonla bakıldığında 3 yumurta en büyüğü 11,5 dediler bakalım süreç daha ne kadar devam edicek...

On beş gün falan kullanılıyorlar herlde iğneleri ozamana kadar biraz daha olgunlaşır ve oluşurlar diye düşünüyorum

On beş gün falan kullanılıyorlar herlde iğneleri ozamana kadar biraz daha olgunlaşır ve oluşurlar diye düşünüyorum
yavaş büyüyor sanırım benimkiler. tabi ilaçlarım bitmek üzere raporluyken uygun fiyata aldım da şimdi tanesi 440 liraymış tabi devlette karşılamıyormuş

yavaş büyüyor sanırım benimkiler. tabi ilaçlarım bitmek üzere raporluyken uygun fiyata aldım da şimdi tanesi 440 liraymış tabi devlette karşılamıyormuş
dozu daha yüksek ayarlamışlar tedavi kişiye göre oluyor işte gelişir iyice birkaç güne. Evet ilaçlar pahalı gerçekten. Raporun yetişmeme durumu var bizde önce önemli değil diyordum ama baktım baya pahalı inşallah yetişir diyorum şimdi :)

aynen öyle... bugün son iğnelerimi vurucam yarın sabahta kontrol bakalım ne dicekler

Bende ılk denememde hep saglıklı beslendım herseyı en ınce ayrıntısına kadar dusundum ama tutunmadı malesef sımdı hıstereskopı olucam ve sonra ıkıncı transferım olucakHepımızın hakkında hayırlısı kızlar

Kayıplardan sonra herkeste bir salma oluyor galiba. Devam edecek olan ne yapsa devam ediyor. Biraz dikkat yeterli heralde abartmadan. Bu sefer olsun inşallah hepimiz için

Hadi ya tanes 440 kira olan hangisimiymiş acaba çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…