yarından itibaren kaç yumurtam olmuş hesaplarına başlıcaksın o zaman :) sayıdan çok kalitesinin önemli olduğunu bir çok yerde okudum ben de. Burada ay sonu birbirmize mutlu haberleri veriyor oluruz işallah.Benim de yarın kontrolüm var ilaç dozu ayarlamak ve süreç takibi içinmiş. Sayı belli olsun sonra düşünürsün devamını. Ucu açık bir süreç çok toplanıp olmadığı da var. Hayırlısı olsun hakkımızda
Evet ilaçlara başladım. Siz ne zaman tedaviye başlayacaksınız ?İlaçlara başladınız mı yumurtlama için kontrolde belli olur kaç tane oluştuğu ilaçlar sayesinde oluşur inşAllah yoksa birdahaki Nasıl topluyorlar onu bilmiyorum ama
ona mı başlanıyor ki :) sabah gidicem bakalım ne diyecekler. Yumurta toplama işleminde anestezi yapıyoruz dediler o yüzden onu hiç umursamadım ben.yarından itibaren kaç yumurtam olmuş hesaplarına başlıcaksın o zaman :) sayıdan çok kalitesinin önemli olduğunu bir çok yerde okudum ben de. Burada ay sonu birbirmize mutlu haberleri veriyor oluruz işallah.
Merhaba eşin de problem olupta tüp bebek yapan var mı
Benim rezervim düşük olduğu için sayısı önemli. 5 tane varmış şuanona mı başlanıyor ki :) sabah gidicem bakalım ne diyecekler. Yumurta toplama işleminde anestezi yapıyoruz dediler o yüzden onu hiç umursamadım ben.
rezervin düşük olduğunu hangi testten anladılar. Hiç böyle bir konu geçmedi biz de. Yaşın kaç? Düşünme boşver bu işlemi daha fazla sayıda yapıp dondururlar herhalde en fazla. Her şey olabilir benimki nasıl bakalım. Erkek olmak varmış bu dünyada :))Benim rezervim düşük olduğu için sayısı önemli. 5 tane varmış şuan
Kanda AMH testi yapiyorlar rezervi anlamak icin. Yumurta sayin düsükse ultrasonda da anliyorlarmis anormalligi. Senin yumurta sayin ultrasonda normaldir, ondan yapmamislardir. Zaten sizin tüp deneyecek olma sebebiniz esinin sperm hareketsizligi diye anliyorum ?rezervin düşük olduğunu hangi testten anladılar. Hiç böyle bir konu geçmedi biz de. Yaşın kaç? Düşünme boşver bu işlemi daha fazla sayıda yapıp dondururlar herhalde en fazla. Her şey olabilir benimki nasıl bakalım. Erkek olmak varmış bu dünyada :))
Ben şuan ikinci tedaviye başladım haftaya Allah nasip ederse transferim olacakEvet ilaçlara başladım. Siz ne zaman tedaviye başlayacaksınız ?
Ben toplama işleminden de biraz korkuyorum. Sizin ilkinde nasıl olmuştu acıdı mı ?
Yemekten bahsetmişsiniz. Ben de kendimi sıkmama taraftarıyım. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama aman şunu yemem lazım bunu da yemem lazım diye kendimi sıkmıyorum. İlaçların insanı şişirmesi derdi var zaten bi de :)
Aynen canım. Ben 34 yaşındayım. Eşim ben işlemlerden geçerken çoğunlukla çalışıyor oluyor. Şimdi ailemin yanına geldim, o bir süre tatil yaptı gitti. Artık tamamen dalgaya vurdum ben tek başıma çocuk yapmaya çalışıyorum burda diye :)Kanda AMH testi yapiyorlar rezervi anlamak icin. Yumurta sayin düsükse ultrasonda da anliyorlarmis anormalligi. Senin yumurta sayin ultrasonda normaldir, ondan yapmamislardir. Zaten sizin tüp deneyecek olma sebebiniz esinin sperm hareketsizligi diye anliyorum ?
Ben 32 yasindayim.
Evettt erkeklerin isi cok rahat. Mesela biz yumurta toplama ile ugrasirken onlar sperm veriyor olacaklar. Adil degil
Bizde morfoloji sıkıntılıDeğerleri istediğimizden düşük dedi doktor rapor da çıkar bu değerlere dedi. Sayı ve hız düşüklüğü var şu an bizde.
On beş gün falan kullanılıyorlar herlde iğneleri ozamana kadar biraz daha olgunlaşır ve oluşurlar diye düşünüyorumbenim de geçen hafta çarşamba gonal f 300 le başladım pazartesinden sonra 375 e çıkardılar dünden beri de cetrotide başlanıldı ama ultrasonla bakıldığında 3 yumurta en büyüğü 11,5 dediler bakalım süreç daha ne kadar devam edicek...
yavaş büyüyor sanırım benimkiler. tabi ilaçlarım bitmek üzere raporluyken uygun fiyata aldım da şimdi tanesi 440 liraymış tabi devlette karşılamıyormuşOn beş gün falan kullanılıyorlar herlde iğneleri ozamana kadar biraz daha olgunlaşır ve oluşurlar diye düşünüyorum
dozu daha yüksek ayarlamışlar tedavi kişiye göre oluyor işte gelişir iyice birkaç güne. Evet ilaçlar pahalı gerçekten. Raporun yetişmeme durumu var bizde önce önemli değil diyordum ama baktım baya pahalı inşallah yetişir diyorum şimdi :)yavaş büyüyor sanırım benimkiler. tabi ilaçlarım bitmek üzere raporluyken uygun fiyata aldım da şimdi tanesi 440 liraymış tabi devlette karşılamıyormuş
aynen öyle... bugün son iğnelerimi vurucam yarın sabahta kontrol bakalım ne diceklerdozu daha yüksek ayarlamışlar tedavi kişiye göre oluyor işte gelişir iyice birkaç güne. Evet ilaçlar pahalı gerçekten. Raporun yetişmeme durumu var bizde önce önemli değil diyordum ama baktım baya pahalı inşallah yetişir diyorum şimdi :)
Güzel haberler alırsın umarım, ben de bugün gittim devam ediyoruz aynı şekildeaynen öyle... bugün son iğnelerimi vurucam yarın sabahta kontrol bakalım ne dicekler
Kayıplardan sonra herkeste bir salma oluyor galiba. Devam edecek olan ne yapsa devam ediyor. Biraz dikkat yeterli heralde abartmadan. Bu sefer olsun inşallah hepimiz içinBende ılk denememde hep saglıklı beslendım herseyı en ınce ayrıntısına kadar dusundum ama tutunmadı malesefsımdı hıstereskopı olucam ve sonra ıkıncı transferım olucak Hepımızın hakkında hayırlısı kızlar
Hadi ya tanes 440 kira olan hangisimiymiş acaba çok pahalıyavaş büyüyor sanırım benimkiler. tabi ilaçlarım bitmek üzere raporluyken uygun fiyata aldım da şimdi tanesi 440 liraymış tabi devlette karşılamıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?