• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

Ayşegülcüm canım üzülme lütfen herkes buraya sabahtan akşama kadar gelmek zorunda değil zaten bizimde bir bu siteden başka sorumluklarımız var sonuna kadar hak eriyorum zaten bitanem sana ay ne olur üzülmeeee daha hamile haberlerini alacaz büyütez kollarına alacan uzun süreyle bu topikteyiz hem ben bazı topiklerede giriyorum ordada konuşuyorum tek bu topik olmak zorunda deil yani demi canım

bencede doğru söylüyosun ben ilk bu siteye üye olduğumda klomen ve gonaphane ile hamile kalmaya uğraşanlar diye bi topik var oraya giriyodum sürekli 2-3 aydır, hatta sende giriyosun senide görüyorum bazen orda orası çok kalabalıktı sürekli yazıyolardı yetişemiyordum okumaya bildiklerimin çoğunuda ordan öğrendim ama 2-3 haftadır kimse kalmadı tek tük giriyolar o da sıkıcı olmaya başladı artık bi girip okuyorum ne var ne yok diye çıkıyorum

bencede doğru söylüyosun ben ilk bu siteye üye olduğumda klomen ve gonaphane ile hamile kalmaya uğraşanlar diye bi topik var oraya giriyodum sürekli 2-3 aydır, hatta sende giriyosun senide görüyorum bazen orda orası çok kalabalıktı sürekli yazıyolardı yetişemiyordum okumaya bildiklerimin çoğunuda ordan öğrendim ama 2-3 haftadır kimse kalmadı tek tük giriyolar o da sıkıcı olmaya başladı artık bi girip okuyorum ne var ne yok diye çıkıyorum

bende canım okuyorum öğrenmeye çalışıyorum benim gi olanlara varsasoru soruyorum ama burayıda bırakmıyorum bura bana çok iyi geldi sizlerden çoooook mutluyum

hamıleyım heralde yıne cızgı sılık ama oncekıne gore daha gorunur ıcını okudum testın yınede gebelık pozıtıf yazıyor allahım ınsallah dogrudur allahım hepınıze nasıp etsın bende emın degılım ama yıne de mutluyum

evet testelerde silik de olsa hamile dniyor.
İnşallah cnm kan testi yaptır ve güzel haberler ver bize hadi hayırlısıyla inşallah

günaydın güzel anneler
nasıl gidiyor canlarım Ayşegül bu kadar meşgul olduğunu bilmiyordum
bende kızıyordum hiç girmiyor diyeee:)))
sağlık olsun canım ama biz senide sohbetin içinde görmek istediğimiz için seni çağırıyoruzz
MUCCKKK

hayırlı cumalar
bu mübarek günde dua etmeyi ihmal etmeyelim, dualarımız vesile olsun ve allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..
bi de sabır versin:))

amin canım ne güzel dua etmişsin rabbim bu mübarek günde herkesin gönlünün muradını versin berceste sende hoşgeldin canımmm

hoşbulduk :42::42: napıyosunuz bakalım
kızlar meryem suresi okuyor musunuz
ben arapçasını bilmiyorum törkiş okusam olar mıki:52:

hoşbulduk :42::42: napıyosunuz bakalım
kızlar meryem suresi okuyor musunuz
ben arapçasını bilmiyorum törkiş okusam olar mıki:52:

ya bende internetten indirdim aslında latince yazılmışını 1 kere okudum ama nedense çok zor geldi bana bi daha okuyamadım kenzül arş duasını duydum her ne murat için okunursa kabul olurmuş yazıyodu onu okumayı düşünüyorum nasip olursa

ya bende internetten indirdim aslında latince yazılmışını 1 kere okudum ama nedense çok zor geldi bana bi daha okuyamadım kenzül arş duasını duydum her ne murat için okunursa kabul olurmuş yazıyodu onu okumayı düşünüyorum nasip olursa

kenzül arş ı biliyorum oku canım inşallah olur
ama meryem suresinide okumak lazım ben onuda okiim inşallah
hele şu adetim bitsin başlayacam inşallahh:34::48:

şimdi kocacık gelcek inşallah ben çıkıyım ona yemek hazırlayımm
görüşürüz sonraa:54::54:

Back
X