- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Benim kardesim gunune 4 gun vardi test kiti silik cikti ertesi gun kanda ogrendi ve hamile rabbim isteyen her keze saglikli bebekler nasip etsin insallaholabilir benim arkadaşım çok büyük ihtimal öyle hamile kaldı.
Canim insalla bebisin gec dollenmistir insallahbenimde ovulasyon testleri bitti bende adet olunca siparis edicem. kanda negatif çıktı ama henüz adet olmadim adeti bekliyorum bakalim
Allahim emeklerini bosa cikartmasin canim insallah bebegin sana tutunur rabbim nasip eder insallah sag salim kucagina almayiBende varm arkadslr tüp bebek tedavisine baslicam bütün evraklari teslim ettm aramalarni bekliyorum inşallah en kisa zamanda bebeklermze kavuşuruz
Amin cnm inşallah hepimizn dualari kabul olur benim 2 senedr olmuyo bende çikolata kistleri var oyüzden peki sen ne zmndr istyrz cnm tedavi oldnmuAllahim emeklerini bosa cikartmasin canim insallah bebegin sana tutunur rabbim nasip eder insallah sag salim kucagina almayi
insallah cnm hayirli olurBende varm arkadslr tüp bebek tedavisine baslicam bütün evraklari teslim ettm aramalarni bekliyorum inşallah en kisa zamanda bebeklermze kavuşuruz
benim klomenle 3 gün arayla 2 kere yumurtam catladi kan tahlili yapildigi gün 1. catlamanin üstünden 12 gün ikinci catlamanin üstünden 9 gün geçmişti negatifti doktor olsa çıkardı dedi. ama yinede bi umut acaba diyorum sonradan beta hgc yükselmiş midir?Canim insalla bebisin gec dollenmistir insallah
Amin cnm inşallah hepimizn dualari kabul olur benim 2 senedr olmuyo bende çikolata kistleri var oyüzden peki sen ne zmndr istyrz cnm tedavi oldnmu
Anladm cnm inşallah olur en kısa zamanda demkki bi vaktmz var dediğin gibi insan olmaynca üzülüyo iştecanim ben 24 ay tedavi olmadan denedim olmadi aralik ve ocak ayi klomen kullandim sonuc yine olmadi bu ayda ovu testi ile deniyecem evicap ile birlikte rabbim ne zaman verir bilem vakti zamani en yakin zaman olur insallah..
Canim insallah bebegin tutar rabbimin izniyle sakin umutsuz olma pozitif ol canimAnladm cnm inşallah olur en kısa zamanda demkki bi vaktmz var dediğin gibi insan olmaynca üzülüyo işte
canim naptin umarim iyi haberler almisindir merak ettim insallah bebegin tutunmusdur gobusine ....Kan vermeden anlayamam sanırım ya cok istiyorum heveslenmistim cok
İnşallah cnm ya bnde pozitif düşünmeye calsyrm artk stres yapmicm beklemkte zor ama yapck bişey yokCanim insallah bebegin tutar rabbimin izniyle sakin umutsuz olma pozitif ol canim
canim naptin umarim iyi haberler almisindir merak ettim insallah bebegin tutunmusdur gobusine ....
canim naptin umarim iyi haberler almisindir merak ettim insallah bebegin tutunmusdur gobusine ....
canim ne oldugunu bilmiyorum ama bthcg ye kan vereceksen prolaktinede baktir hamilelikte ilk 3 ayda gogsunde sivi gelirKızlar bende bebek düşünüyorum bu ay inşaallah. Kızlar benim göğsümden minicik su gbi birşey geldi aranızda duyan bilen var mı acaba ama minicik
canim ne oldugunu bilmiyorum ama bthcg ye kan vereceksen prolaktinede baktir hamilelikte ilk 3 ayda gogsunde sivi gelir
Canim 3 aylik gebeysen gogsusten sivi gelir yanlis anlattim galiba eger reglin gectiyse betahcg icin saglik ocagina kan ver insallah bebegin seninledirAma minicik ti ya olur mu dersin heyecanlandım şimdi
Canim 3 aylik gebeysen gogsusten sivi gelir yanlis anlattim galiba eger reglin gectiyse betahcg icin saglik ocagina kan ver insallah bebegin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?