- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Canim benim arkadaşım nerdeyse 1 sene denedi ve sürekli adet gecikmesi olurdu 10 gün 11 gün falan hatta her ay gecikince test yapardı Rabbim zamanını biliyor ve o adet düzensizliğiyle hamile kaldı şimdi 1 ay kaldı doğumuna hep bana der ki kafana takarak düşünürsen olmuyor diye en son ay yumurt dönemin de 1 sefer ilişki olmuş o ay kalmış allahın izniyle bizlerinde olcak inşallahBen 2 aydır hasta olamiyorum ve zaten hastaligim duzensizdi bu aralar surekli midemde yanmalar oluyo adetimin gecikmesi hamilelikmi yoksa yine duzensizlik mi nasil anlarim subatta 3. Ay olucak gecikmesi test yaptm ama yanlis yapmisim ondan teste de guwenmiyorum 1. Ay olmadigimda hamile sandim heveslendim degilsem cok yikilirim ama biri bilgi verebilirmi bana
Amin kuzum insallah ugurlu gelir canim
Amin canımm bu arda geçen ay bu zmanlarda göğüsm sis ve cok hasasdi ve kasık ağrım vardı değerler yüksek çıktı şimdi yok umut hep var düşünmek istemiyorm ama iste 9 gün var bakalım ne olcak bu ay bel ağrım ve kremsi akıntım varAmin kuzum insallah ugurlu gelir canim
Cok iyi belirtiler canim kremsi akinti dollenme oluyor anlaminda hadi canim.insallah bu ay ilk guzel haberler senden gelir insallah bata en yakin kimse hamilelik haberleri ardi ardina gelir insallah rabbim yeterki ol desinAmin canımm bu arda geçen ay bu zmanlarda göğüsm sis ve cok hasasdi ve kasık ağrım vardı değerler yüksek çıktı şimdi yok umut hep var düşünmek istemiyorm ama iste 9 gün var bakalım ne olcak bu ay bel ağrım ve kremsi akıntım var
Insallah hayirlisiyla canim herkese nasip olsun boyle guzel bi duyguCanim benim arkadaşım nerdeyse 1 sene denedi ve sürekli adet gecikmesi olurdu 10 gün 11 gün falan hatta her ay gecikince test yapardı Rabbim zamanını biliyor ve o adet düzensizliğiyle hamile kaldı şimdi 1 ay kaldı doğumuna hep bana der ki kafana takarak düşünürsen olmuyor diye en son ay yumurt dönemin de 1 sefer ilişki olmuş o ay kalmış allahın izniyle bizlerinde olcak inşallah
Ah inşallah canım ne güzel dedin allah razı olsunCok iyi belirtiler canim kremsi akinti dollenme oluyor anlaminda hadi canim.insallah bu ay ilk guzel haberler senden gelir insallah bata en yakin kimse hamilelik haberleri ardi ardina gelir insallah rabbim yeterki ol desin
amin canim insallah kucaklarimiz dolar aminInsallah hayirlisiyla canim herkese nasip olsun boyle guzel bi duygu
sendende allah razi olsun canim allahim yuzunu guldursun insallahAh inşallah canım ne güzel dedin allah razı olsun
Amin canim insallah hos geldin tatlim allah gonlumuzundekini birgun bizede verecek insallah.. dualarimdasiniz
Amin insallah alacaksin rabbim birgun bizimde dualarimizi duyacak insallah subat ayi bizim ayimiz olcak insallah dualarimdasinizAllah razı olsun canım, bu ay fena griptim her ay kafama çok takıyorum ama bu ay pek değerlendiremedim 14 şubatta gūzel haberi alsam
ben de aralik ocak klomen kullandim malesef sonuc negatif... yaza kadar kendim denemeye devam edicem doktora bi süre ara. Rabbim bize de hayirli evlatlar nasip etsin en yakin zamandaHadi arkadaslar subat ve martta hamile oluruz insallah ben klomen ve catlatma ignesi kullandim aralik ve ocak ayinda ama bende etki olmadi ve ben tedaviyi yarida biraktim . Ama sunu biliyorumki rabbimin verdigi vakti zamani var o gun gelsin insallah bizde o vakitte hamile olacagiz allahin izniyle yeterki rabbim ol desin olur ( kun fe yekûn ) rabbim ol derse her sey olur insallah o vakit subat ve mart ayi olcak ... amin .
Amin insallah canim ben ovu testi siparis ettim bugun regl oldum sat 1 subat bat 26-27 subat ovu testi 20 adet yaninda 6 adet gebelik testi ile deneyecegim bu ay insallah rabbim nasip ederben de aralik ocak klomen kullandim malesef sonuc negatif... yaza kadar kendim denemeye devam edicem doktora bi süre ara. Rabbim bize de hayirli evlatlar nasip etsin en yakin zamanda
benimde ovulasyon testleri bitti bende adet olunca siparis edicem. kanda negatif çıktı ama henüz adet olmadim adeti bekliyorum bakalimAmin insallah canim ben ovu testi siparis ettim bugun regl oldum sat 1 subat bat 26-27 subat ovu testi 20 adet yaninda 6 adet gebelik testi ile deneyecegim bu ay insallah rabbim nasip eder
evet olabilir bazen yumurtan geç catlayabilir. bat beklenen adet tarihi demek cnmkizlar Günaydın. . birsey sormak istiyorum regl olmaya 1 hafta kala gebelik olurmu..
Teşekkürler canimevet olabilir bazen yumurtan geç catlayabilir. bat beklenen adet tarihi demek cnmsat da son adet tarihi demek
kizlar Günaydın. . birsey sormak istiyorum regl olmaya 1 hafta kala gebelik olurmu..
Sat oldugun tarih bat beklenen tarim tatlimkizlar bide utanarak soruyorum ama bat.dediginiz nedir
Canim sen hangi siteden siparis veriyorsun ben gittigidiyordan siparis veriyorum guvenilir degilmi resim atiyorum.benimde ovulasyon testleri bitti bende adet olunca siparis edicem. kanda negatif çıktı ama henüz adet olmadim adeti bekliyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?