Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım malesef ankara hacettepeye gidiyorum bnKızlarr istanbul zeynep kamil hastanesine giden varmı ben oraya gidiyorum??
5 gün içinde buyumeye basliyor canim3 iğne kaldı pazartesi kontrol var bu iğneler yumurtalar hemen büyürmü acaba ilk aşılama olacak benim fazla bilgim yok
Benim adetin 3.günü başladık erken değilmi acaba5 gün içinde buyumeye basliyor canim
İlk aşılamanmı acaba canımBende gonal f 450 kullaniyorum pazartesi kontrolum var doktorum iliski sebest ama iceri bosalma olmayacak dedi size doktorunuz boyle bisey diyen varmi neden böyle demistir sizce bilen varsa cvplasin lutfen
Ilk aşılamam olcak daha henuz olmadim gonal f kullaniyorumsonra ovitrella yi kullancam pazartesi kontrole gidecem birde asilama cok zor oluyomu can acitiyomuİlk aşılamanmı acaba canım
Benimde ilk aşılama olacak canım bir bilgim yok bugün 4.iğneyi vurulacam inşallah senin kaçıncı iğnenIlk aşılamam olcak daha henuz olmadim gonal f kullaniyorumsonra ovitrella yi kullancam pazartesi kontrole gidecem birde asilama cok zor oluyomu can acitiyomu
2. Kutuya basladimbugun 3.ignem vurucam asilamdan once hsg cekiyolarmi acabaBenimde ilk aşılama olacak canım bir bilgim yok bugün 4.iğneyi vurulacam inşallah senin kaçıncı iğnen
Yok canim 2 ila 5.günleri arasinda baslaniyor iğnelere benimde dün 3.gunumdu dün başladimBenim adetin 3.günü başladık erken değilmi acaba
Yok canim aci falan yok normal muayeneden bile daha kolay inanIlk aşılamam olcak daha henuz olmadim gonal f kullaniyorumsonra ovitrella yi kullancam pazartesi kontrole gidecem birde asilama cok zor oluyomu can acitiyomu
Hayir hsg cekmiyolar asilamadan önce2. Kutuya basladimbugun 3.ignem vurucam asilamdan once hsg cekiyolarmi acaba