Aşılama Şubat ayına aşılama planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de bugun gonal f 450 ye basladim. Toplam 6 gun kullanicakmisim. İlk asilamam olacak. İnsallah hayirlisi

Hayırlı cumalar kızlar bugün ilk aşılama mı yaptırdım Rabbim sonunu hayırlı eylesin

Pazartesi çarşamba gel kan ver dediler nedense anlamadım
Progesteron testi bakacaklar muhtemelen yumurtan çatladı mi catlamadi mi diye. Hayırlı olsun canım benim ilk aşılamam negatif maalesef 😔 yarın kontrolüm var ikinci yapılır mı yapılmaz mı bilmiyorum

Progesteron testi bakacaklar muhtemelen yumurtan çatladı mi catlamadi mi diye. Hayırlı olsun canım benim ilk aşılamam negatif maalesef 😔 yarın kontrolüm var ikinci yapılır mı yapılmaz mı bilmiyorum
Üzülme canım ikincisinde olur inşallah benimde yumurtlamam geç oldu adete bir hafta kala yapıldı benimde pek umudum yok hayırlısı artık

Bugün aşılamanın 3.günü ve kasık ve aşırı göğüs ağrısı var sizin nasıl geçiyo aşılama günleriniz

Üzülme canım ikincisinde olur inşallah benimde yumurtlamam geç oldu adete bir hafta kala yapıldı benimde pek umudum yok hayırlısı artık
İnşallah pozitif sonuç alırsın canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hayırlı haberlerini almak nasip olsun inşallah

Back
X