Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi canımBen de bugun gonal f 450 ye basladim. Toplam 6 gun kullanicakmisim. İlk asilamam olacak. İnsallah hayirlisi
Progesteron testi bakacaklar muhtemelen yumurtan çatladı mi catlamadi mi diye. Hayırlı olsun canım benim ilk aşılamam negatif maalesefPazartesi çarşamba gel kan ver dediler nedense anlamadım
Üzülme canım ikincisinde olur inşallah benimde yumurtlamam geç oldu adete bir hafta kala yapıldı benimde pek umudum yok hayırlısı artıkProgesteron testi bakacaklar muhtemelen yumurtan çatladı mi catlamadi mi diye. Hayırlı olsun canım benim ilk aşılamam negatif maalesefyarın kontrolüm var ikinci yapılır mı yapılmaz mı bilmiyorum
İnşallah pozitif sonuç alırsın canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hayırlı haberlerini almak nasip olsun inşallahÜzülme canım ikincisinde olur inşallah benimde yumurtlamam geç oldu adete bir hafta kala yapıldı benimde pek umudum yok hayırlısı artık
İnşallah canımİnşallah pozitif sonuç alırsın canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hayırlı haberlerini almak nasip olsun inşallah
Merhaba benimde öyle geçti kullandığımız ilaçlardan kaynaklıBugün aşılamanın 3.günü ve kasık ve aşırı göğüs ağrısı var sizin nasıl geçiyo aşılama günleriniz
Aynen canım ilacın etkisi çok bende bugün kan verecem bakalım yumurtam çatlamıştır inşallahMerhaba benimde öyle geçti kullandığımız ilaçlardan kaynaklı
hayırlı haberlerinizi alırız inşallah :)Aynen canım ilacın etkisi çok bende bugün kan verecem bakalım yumurtam çatlamıştır inşallah
Adetin 20.günü yapıldığı için nedense hiç umudum yokhayırlı haberlerinizi alırız inşallah :)
Kızlar benim 2. Aşılamam negatif oldu malesefHayırlı cumalar kızlar bugün ilk aşılama mı yaptırdım Rabbim sonunu hayırlı eylesin