Aşılama Şubat ayına aşılama planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende gonal f 450 kullaniyorum pazartesi kontrolum var doktorum iliski sebest ama iceri bosalma olmayacak dedi size doktorunuz boyle bisey diyen varmi neden böyle demistir sizce bilen varsa cvplasin lutfen
Bana asilamanin ertesi gün başlayin gun asiri devam edin demisti oylede yaptik ama negatif oldu malesef ama 2.asilamam olucak bu sefer ilişki dusunmuyorum

İnşallah canım ilk zamanlar bu iğneyi vuramam diye stres yapıyordum şimdi sonuç ne olur diye sitres ve heyecan yapıyorum

Merhabalar bende buay asılama dusunuyorum dun aksam 8 gubı adet oldum Pazartesi gıdıcem dr a ılaclar ıcın gec kalmıs olurmuyum nasıl sırec ıslıyor bılgım yok yazabılır mısınız

Merhabalar bende buay asılama dusunuyorum dun aksam 8 gubı adet oldum Pazartesi gıdıcem dr a ılaclar ıcın gec kalmıs olurmuyum nasıl sırec ıslıyor bılgım yok yazabılır mısınız
Geç kalmazsın canım git pazartesi doktorun en iyisini bilir tabi olmadı muayene olmuş olursun hakkında hayırlısı inşallah

Geç kalmazsın canım git pazartesi doktorun en iyisini bilir tabi olmadı muayene olmuş olursun hakkında hayırlısı inşallah
Dr un yarın randevusu yokmus cuma aksam 8 de adet oldum ne yapcagımı bılemedım suan

Dr un yarın randevusu yokmus cuma aksam 8 de adet oldum ne yapcagımı bılemedım suan
Benim tam 7 ay ertelendi her seferinde bı aksilik yaşadım bı türlü aşılamaya baslayamadik. Vardır bunda da bı hayır deyip sabırla bekledim yapacak birşey yok canım. Olmadı önümüzdeki ay başla tedavine hem kafanda soru işaretleri kalmamış olur hem de hayırlısı belki öyledir

Bir de bak şu yazıyı buldum
Aşılama, kadının ya yumurtlama tedavisi yapılmadan yumurtasının doğal olarak geliştiği dönemde uygulanır veya ilaçlarla yumurta gelişimi uyarılır. Her iki yolda da yumurtanın büyümesi ultrason ile takip edilir. İlaçla yumurta büyümesi yapıldığında tedaviye adet kanamasının 2-5. Günleri arasında başlanır. Yumurta genel olarak adet kanamasının ilk gününden sayılırsa 12-16. Günlerde hazır hale gelir.
Yani 5. gün de gidebilirsin tabi her doktor farklı prosedür uyguluyor ne der bilmiyorum bana kalırsa acele etme derim

Merhabalar kızlar bende cuma günü çatlama iğnesi vurulcam inşallah hepimizin hakkında hayırlısı beraber bekleyelim hayırlı haberleri 🙏
Benimde yarın kontrolüm var benimde ona göre karar verilecek hayırlısı olsun güzel haberler almak nasip olsun inşallah

Bende varım kızlar ocak ayında yaptım tutmadı bakalım bu ayda tekrar denicez hayırlısı artik klomen yarin bitiyor p.tesi hastaneye giderim inşallah hepimizin bu son tedavi mesajlarimiz olur da gebeliğe geceriz artik 😍😍

Adetin 12.günü yumurta 13milim yavaş büyüyor geç yumurtluyorsun heralde dedi doktor pazartesi çatlatma iğnesini vurarak yumurtanın 18 17 milim olursa dedi nasip hayırlısı artık

Back
X