slm arkadaşım bendede pko var eşimde çok şükür bi problem yok ve bugün aşılamamı yaptırdım inş. olumlu sonuçlar alırız...
kızlar meraba bende bugun ığnelere tekrar basladım asılamam 19 subatta olur sanırım rabbım hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıb etsın
hadi bakalım hayırlısı arkadaşım.
burdan olumlu olumsuz sonularımızı paylaşıcaz.
ilk denemenmi. bide benim kasıklarımda ve göğüs uçlarımda inanılmaz bi ağrı var.
resmen hamilelik belirtilerini yaşıyrm :roflol: ama olmam imkansız. çünkü daha 3 gün oldu aşılama yapalı.
sendede varmı böle ağrı falan fisfisfis
2.denememi yapacağım hayırlısı
merhaba kızlar ben subatta değil ama ocak 28 de yaptırdım sonucumu subatta oğrenicem.benim esimdede sperm hareket sorunu var bende sorun yok gorunuyo.bu ikinci asılamam ilki tutmadı sanırım buda.cunku adetime 3 gun kaldı ama hiçbir belirti yok hamilelige benzer,allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar
Soran olmamış ama yine de söyleyeyim. Sonucum negatif kızlar çok fenayım
üzülme lütfen kendini toparla geleceğe bak üzülmek bişeyi değiştirmeyecek seni anlıyorum ama sters de etkili gelecek gelecek ayki tedavini de şimdiden etkilemiş oluyorsun mart ayı için yalnız değilsin yerimseniben
bu arada eşinin de bugün doğum günü sanırım ona da mutlu yıllar
meraba bende 19 şubatta yaptırdım aşılamayı.aynı gün sonuç alıcaz.mrb.arkadaşlar bende şubat 19 aşılama yaptırdım.eşimde bende sorun bulamadı doktor ama 1,5 senedir
olmuyor.sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?