Aşılama Şubat ayında aşılama yapanlar yada yaptıracak olanlarr haydi burayaaa

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cananisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2008
90
1
96
İstanbul
kızlar merhaba...
beni tanıyanlar bilir bende pco ve eşimde sperm hareket yetmezliği vardı.
dün aşılamam oldu. ay çok başka bişeydi. mahvoldummm.
ama değerrr ....
bebişim gelecekse herşeye değer.ama işin kötü yanı tam aşılam ayapılacakken mantarımın olduğunu söyledi dr. temizledikten sonra aşılamam oldu.
çok merak ediyrm acaba benim gibi pco olupta eşindede problem olup aşılamayla hamile kalan varmı.

he bu arada aşılama tarihlerimizi yazalım:

benim 4 şubat cananisa
sonuç 18 şubat (eşimin doğum günü:çok üzgünüm:)

slm arkadaşım bendede pko var eşimde çok şükür bi problem yok ve bugün aşılamamı yaptırdım inş. olumlu sonuçlar alırız...

kızlar meraba bende bugun ığnelere tekrar basladım asılamam 19 subatta olur sanırım rabbım hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıb etsın

merhaba kızlar ben subatta değil ama ocak 28 de yaptırdım sonucumu subatta oğrenicem.benim esimdede sperm hareket sorunu var bende sorun yok gorunuyo.bu ikinci asılamam ilki tutmadı sanırım buda.cunku adetime 3 gun kaldı ama hiçbir belirti yok hamilelige benzer,allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar

slm arkadaşım bendede pko var eşimde çok şükür bi problem yok ve bugün aşılamamı yaptırdım inş. olumlu sonuçlar alırız...

hadi bakalım hayırlısı arkadaşım.
burdan olumlu olumsuz sonularımızı paylaşıcaz.
ilk denemenmi. bide benim kasıklarımda ve göğüs uçlarımda inanılmaz bi ağrı var.
resmen hamilelik belirtilerini yaşıyrm :roflol: ama olmam imkansız. çünkü daha 3 gün oldu aşılama yapalı.

sendede varmı böle ağrı falan fisfisfis

kızlar meraba bende bugun ığnelere tekrar basladım asılamam 19 subatta olur sanırım rabbım hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıb etsın

ben sonucumu alıcam sende aşılama yapıcan hee...
rabbim hepimize sabır versin. inşallah hayırlı haberler verriz burdan :)
çok zor yaa çokk...

aşırı bi kasık ağrım ve meme ucumda hassasiyet var.
sizdede ölemi kızlar.
bide aşılamanız nasıl geçti rahatmıydı. ben mahvoldum yaa...
çok canım yandı

inş canım isteyen herkes için hayırlısı olsun inşallah ilk denemem canım benimde kasıklarımda oturur kalkarken sağrım oluyo canım.göğüs uçlarımda acıyo ilaçlardan canım onlar...

canım naptın aldınmı sonucunu. inşallah hamilesindir. ay benimde çok az kaldı. çarşamba günü tahlil yaptırcam.
çok merak ediyorum inşallah tutmuştur hepimizinkihihoyyyt

Soran olmamış ama yine de söyleyeyim. Sonucum negatif kızlar çok fenayım

üzülme lütfen kendini toparla geleceğe bak üzülmek bişeyi değiştirmeyecek seni anlıyorum ama sters de etkili gelecek gelecek ayki tedavini de şimdiden etkilemiş oluyorsun mart ayı için yalnız değilsin yerimseniben
bu arada eşinin de bugün doğum günü sanırım ona da mutlu yıllar

canımm çok teşekkür ederim... dün gerçekten yıkılmıştım ama artık toparlanmam gerektiğini anladım. ağlamaktan gözlerim davul gibi olmuş senağlama
söylediklerindede çok haklısın gerçekten. inşallah hayırlı haberler verriz burdan. beni anladığına göre sendede var galiba bu dert.

canımm rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

amin:1hug:

mrb.arkadaşlar bende şubat 19 aşılama yaptırdım.eşimde bende sorun bulamadı doktor ama 1,5 senedir
olmuyor.sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz.

mrb.arkadaşlar bende şubat 19 aşılama yaptırdım.eşimde bende sorun bulamadı doktor ama 1,5 senedir
olmuyor.sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz.
meraba bende 19 şubatta yaptırdım aşılamayı.aynı gün sonuç alıcaz.
sonucu yaz.inşallah hepimizinki pozitif olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…