Aşılama Şubat ayında aşılama yapanlar yada yaptıracak olanlarr haydi burayaaa

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılaması tutmayan arkadaşlar hiççççç moral bozmayınnnn ben 3 kere denedim olmadı ama şükürki başka yolda var ve aşılamada şans%20 tüp bebekte %50 60 ben ilk 2 si tutmayınca 3,yü sırf tüp bebekte rapor için denedim tutmayınca üzüldüm ama şuan iyyiyim çünkü özel bi çabam yok doktordan sıkıldım kafamı toplayıp tüpe geçicemm aşılamaya çok ümit bağlayıp hayal kırıklığı yaşamayın olursa sürpriz olsun belirti falanda olmuyo arkadaşlar ben bikez doğal yolla hamile kaldım sadece göğsüm agrıyodu adet olacakmışım gibi kendimi dinlemekten bıkmıştım aşılamada.kendinizi kasmadan bi meşguliyet bulup kafayı takmayın olacaksa olur aşılamadan sonra doğal yolla hamile kalan çok kişi var yeterkiii yaratan istesinnn inşallah bizede yazılmıştır aminnnn

bir şubatta 2. aşılamamı yaptırdım şimdi bekliyorum bakalım ne olacak eğer tutmasa üçüncüyü denemeden tüp bebeğe geçmeyi düşünüuorum hakkımızda hayırlısı

slm kızlar bende şubatın 4 dünde 2 ci aşılamamı yaptırdım bakalım ne olacak benim 3 senedir çocugum olmuyor tabiki sabret mek lazım ALLAH isteyen herkese gönlüne göre versin amin

slm kızlar ben de bugun aşılama yaptırdım ve ağrılarım var...Hakkımızda hayırlısı inşallah..Bu arad ilki tüp bebekti..negatif...

kızlar bende 8 şubatta aşılama yaptırdım bakalım pek ağrım yok yapılırkende bişey hissetmedim normalmi sizin aşılamanız nasıldı

meraba kızlar bende ilk aşılamamı olıcam 23 şubatta ilaçlarıma başladım aşılama olurken narkoz veriyomu doktor ben onu sormayı unuttum nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…