Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıracak olan arkadaşlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tramissu

göbiş değl artık bebiş :)
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
1.956
4
116
39
Diğer
merhaba arkadaşlar ben 2.5 yıllkı ewlıyım 6 ay korunduk 1 yıl duphaston kullandım 6 ay da klomen we ovıtrelle kullandım 3 aydır da ara werdim we şubat 11 gibi adet olucam hani inşallah olmam ama hiç umudum yok adetımın 2. günü merional iğne ile yumurtaları buyutucez sonra uyguın boyutta çatlatıcaz ovitrelle ile ardından da 1. aşılamam yapılacak
belki erken açtım konuyu ama cok meraklı , heyecanlı we tedirginim we aynı zamanda da çok korkuyorum benimle aynı durumda olan warmı arkadaşlar??????????*
size hangi ilaçları werdiler ???????????
siz şuan neler hissediyorsunuz ???????????????

bende şubatta aşılama yaptırcam bu ay histereskopi yapılcak şubat sonu aşılama bana ilaç olarak gonal f verdi doktorum

slm benim aslında ocak ayında yapılacaktı aşılamam ama adetim gelmedi malesef bugün 10.günüm hala yok yarın dr a gidicem.gebelik testimde negatif...benimde şubatta olucak sanırım aşılamam

bende şubatta aşılama yaptırcam bu ay histereskopi yapılcak şubat sonu aşılama bana ilaç olarak gonal f verdi doktorum

kıs sen yoksa dördüncüyümü istiyosun canım üçüz annesi yazıyo ya
merhaba canım histereskopi hiç duymadım canım ya hsg bılıom ama o ne bılmıom bıze hiç bööle bişy olmadı acaba ne için yapılacak o yazabılırmısın canım gonal f ne için di canım allah hayırlısıyla hepimize kısmet etsin inşallah................

Son düzenleme:
slm benim aslında ocak ayında yapılacaktı aşılamam ama adetim gelmedi malesef bugün 10.günüm hala yok yarın dr a gidicem.gebelik testimde negatif...benimde şubatta olucak sanırım aşılamam

canım hayırlısı olsun ya ilk aşılaman mıydı senınde inşallah hamişsindir cnm ya eger olursanda herseyın hayırlısı cnm üzme kendini olmamasının nedeni neydi senin canım

merhaba ben de 2,5 yıllık evliyim
3 kere merionalle yumurta büyüttük,2 sinde aşılama yaptık henüz sonuç elde 0.
bu sefer dr.değiştiriyorum ve puregon iğne ile deneyeceğiz.Şubat 2 si adet günüm ama düzensizdir adetlerim.aşılamam şubatsonunu bulabilir.
hepimize bol şans ve sabır arkadaşlar...

hayırlısı canım ya belkı bu ay hepımız beraber hamiş oluruz bende bu ay ilkkez merional kullancam senin problem neydi canım pko musn sende bnm gibi cnm bu arada bi arkadaşım aşılamada iğne ile yapılıyor rahımın iiçne iğne yapılıyor dedi geçen gün ben hiçi duymamıştım ama yok dimi öylee bişiy canım inşallah bu ay şans we kısmet bızden yanadır allah yardımcımız olsun hepimizin .............

evet pko yum cnm ama dr. Bize açıklanamayan infertilsiniz dedi.yumurtlamam olmuyo regliler düzensiz...
Yok rahimin içine iğne yapılmıyor cnm spermler çatlatmadan 36 saat sonra katarater denilen bişiyle içine salınıyor.
Inşallah cnm aminnnnnnn

canım hayırlısı olsun ya ilk aşılaman mıydı senınde inşallah hamişsindir cnm ya eger olursanda herseyın hayırlısı cnm üzme kendini olmamasının nedeni neydi senin canım

yok canım ben hiç aşılama yaptırmadım daha adet olayım ilk aşılamamı yaptırıcam inş.dr a gittim bugün eli kulağında gelicek adetin dedi bekliyorum...

yok canım ben hiç aşılama yaptırmadım daha adet olayım ilk aşılamamı yaptırıcam inş.dr a gittim bugün eli kulağında gelicek adetin dedi bekliyorum...

selam bircan aşılamanı kime yaptıracaksın canım ssk ilemi özelmi yaptırcan dr undan memnunmusun peki inşallah yakında bebeşine kavuşursun sen ben ve bütün bebek isteyenleri bebişlerine kavuşurlar canım haberlerini bekliyorum
:teselli:

kıs sen yoksa dördüncüyümü istiyosun canım üçüz annesi yazıyo ya
merhaba canım histereskopi hiç duymadım canım ya hsg bılıom ama o ne bılmıom bıze hiç bööle bişy olmadı acaba ne için yapılacak o yazabılırmısın canım gonal f ne için di canım allah hayırlısıyla hepimize kısmet etsin inşallah................[/QUOTE]

benim cocuğum yok oraya hayalimi yazdım 3 üzlerim olsun çok istiyorum
histereskopıye gelince rahime kamerayla bakıyorlar rahimde gebeliğe engel bi durum varmı diye
gonal f yumurtaları büyütmek için kullanılıyor

bu arada arkadaşlar bişiy sorucam benım doktorum benım şubattaki ilk aşılamamı kendi muayenehanesinde yapıcakmış eşimin sperm kalıtesi iyi oldugu için spermlerin yıkanmasına gerek yokmuş o yuzden kendi yapıcakmış hiçi duymadım bööle bişy acaba olabılır mı sizce yoksa bnm dr para alsın die mi başka bi yere göndermiyor we ne kdr aşılama ben hiç sormadımda soranınız warmı?????????????

benim cocuğum yok oraya hayalimi yazdım 3 üzlerim olsun çok istiyorum
histereskopıye gelince rahime kamerayla bakıyorlar rahimde gebeliğe engel bi durum varmı diye
gonal f yumurtaları büyütmek için kullanılıyor[/QUOTE]

allah gönlüne göre werir inşallah bende hep ikizim olsun istemişimdir inşallah hayırlısı olsunda 1-2-3 benım için fark etmez walla
histereskopı de bi problem çıkmaz inşallah canım

tramissu1986
elif23
bircan
ceylin1907
35sevi35

şuan itibariyle 5 kişiyiz arkadalar sonra aşılama tarihlerimizide yazarız we hepimizin hamiş haberini weririz..........

nerde oturuyorsun canım bana sorarsa öyle aşılama yapacaksa yapmasın direk ilişkiyle olsun sipermler yıkanınca şans artıyor sen fikrini değiştirme ama ben olsam tüp bebek merkezinde yaptırırdım sonuçta ödiceğin para aynı hiç olmazsa ordaki doktorlar daha deneyimli

haklısın cnım ya ben ilçede oturuyorum we şuanlık dr dğiştirmek istemedim bakalım nasıl yapıcak olmazsa zaten degıstırmey düşünüyorum canım anlatırım bakalım nasıl oldugunu sizlerede arkadaşlar

tramissu1986
elif23
bircan
ceylin1907
35sevi35

şuan itibariyle 5 kişiyiz arkadalar sonra aşılama tarihlerimizide yazarız we hepimizin hamiş haberini weririz..........

canım ya inşallah hamile kalırız da güzel haberleri birbirimize veririrz canım hergün dua ediyorum allahıma bana ve benim gibi bebek isteyen herkesi bebişlerine kavuştursun diye bigün mutlaka olacak ben buna inanıyorum canım:teselli:

inşallah canım hep dua edelim ki allah bırbırımızın dualarını yani başkasına yapılan duaları daha cok kabul edermiş canım inşallah hayırlısıyla bize de anne olmayı nasip eder...............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…