Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıracak olan arkadaşlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bu incir kürünü nezaman uygulamak gerekir benim bu gün adetimin 1. günü ve ben p.tesi aşılama iğnelerine başlayacağımşimdi kullansam bi zararı olumu inciri .bu arada 15 gün soğan kürnü uyguladım ama bende akıntı filan olmadı yanlız benim adetim bu ay erken geldi normalde 35 günde bir olurdu yani hep geçikirdi bu sefer erken oldu ve adet olmadan 1 hafta önceden kanla karışık akıntılarım olurdu ama bu sefer öylede olmadı ben soğana bağlıyorum. bu yüzden inciride uygulamak istiyorum.bu arada adetin 4. günü aşılama yaptıran varmı benim 3. gün pazara denkgeldiği için dr. pazartesi kontrol edecek yani ilaç başlatacak ama 4. gün çokmu geç kafama takıldı neyse çok konuştum ii geceler

ay cnm ya sen hiç üzme kendini bence bak ben erken ewlendimd de ne oldu yıne aynı allah kısmet ettıkten sonra 15 de olsan 55 olsan da olur cnm allah hayırlısıyla ilk önce senın hamiş olmanı istesin inşallah cunku senın daha cok ihtiyacın war cnm gercekten suan kendımden cok senı istedim hamiş haberını almayı canım moralını yuksek tut tatlım eşinle hayatın tadını cıkar aşkını geç bulmusun ama bebişine en erken zamanda kawusman dilegiyle dualarım senle cnm ........

hoşgeldin cnm aramıza inşallah hayırlısıyla bı sefer bebişini alırsın kucagına saglıkla cnm hayırlı haberlerını beklıyoruz cnm ama yumurtaların cok çalıştıgını hıç duymamıstım cnm ya cok sayıda yumurta oluo yoksa cok cabuk mu büyüyor cnm inşallah bu kes en uygun zamanda olur da hayırlısıyla hamiş haberını alırız cnm ....

slm cnm ben incir kürünü adet bittikten sonra bılıorum ama kesın dııl yapanlar warsa söölesinler bakalım hangi iğnelere başladınız cnm adetının 3. günü bende gitmişitim we geç oldugunu söölemişti 2. günü başlıcaz demişti iğnelere o yuzden bu ay beklıyorum zaten yoksa coktan aşılmama olmustu ama ne bılıyım kı yanı su dr larda bazen kendı işlerine ne zamn uyarsa oo zaman yapıolar ya hastaların işini sınır oluyorum walla yada ne bılım belkı gercektende gec diildir ama bende yapmadı bı ay daha bekle demişiti cnm hayırlısı

arkadaşlar grıp olmustum cok sukur şimdi iiym girememiştim bı kaç gundur ama hepinize cvp yazdım sızı umursamadıgımı yada unuttumu sanmayım sadece gercekten cok hastaydım.....................

:1hug:
arkadaşlar grıp olmustum cok sukur şimdi iiym girememiştim bı kaç gundur ama hepinize cvp yazdım sızı umursamadıgımı yada unuttumu sanmayım sadece gercekten cok hastaydım.....................

geçmiş olsun canım:1hug:a.s.a.s.

slm arkadaşlar nasılsınız.ben iğnelerime devam ediyorum bugün dr a gittim 10 yumurtan var i dedi.bugün göbekten yapılan iğnelerden verdi 2 tane bugün ve yarın vurdur dedi monegona devam.yani hem kalçadan hem göbekten vurulcam pazartesi yine kontrole çağırdı...

maşallah cnm yumurtalar iii durum da o zmn hadi bakalım hayırlısı olsun artık iğneler bıtıncede haber wer cnm beraber gün sayarız............

merhaba arkadaşlar kusura bakmayın biraz tecrübesizim bende bebek istiyorum fakat iyi doktor bilmiyorum izmirde gidebileceğim iyi doktor tavsiye ederseniz sevinirim bir de aşılama yapılan yerler nereleri ben artık bu stressten kurtulmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum hepimizin bi gün olacak inşallah

benim bu ay ilk aşılamam olucak we adetının 2. günü merional iğne ile başlayacagım ama klomenle de aşılama ya başlayanlar war

henüz adet görmedin herhalde peki aşılama bu iğneyle başlayacağını nerden biliyorsun canım dr mu söyledi birde bu iğnelerden en tekilisi hangisi biliyormusun sen özel hastanedemi yaptırıyorsun aşılamanı

merhaba arkadaşlar bende bu gün aşılama için start verdim yanlız benimki biraz olaylı başladı pko veya pkos olan arkadaşlara sormak istiyorum bu gün ultrasonda birsürü polikistiğim olduğu görüldü rahim duvarım ise iimiş bu kistleri görünce dr terettüt etti önce aşşılamaya başlama konusunda sonra yapmaya karar verdi ve klomen happla başladık adetein 5. gününden itibaren 5 gün kullanacağım ve kontrole gideceğim sizdede süreç böylemiydi yani sizinde kistleriniz varken mi başladılar ve sizdemi önce hapla başladınız LÜTFEN ACİLEN CEVAP YAZARSANIZ SEVİNECEĞİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…