canım yaşının 23 olması lazımmış rapor alman için sen küçüksün diye alamıyorsun bende büyüküm diye ama senin şansın daha yüksek bugün olmazsa seneye olur benim bu yıl içinde olması lazım 40 yaşına gircem mayısta geç evlendiğim için şans işte bende çok üzülüyorum maddi gücümüz olmadığı için özelde yaptıramıyoruz 5000 ytl tututyor tüp bebek için şimdi duyduğum bütün şifalı otları yapıyorum allaha bıraktım artık eğer verirse olacak vermezse olmuyacak allah hepimizin dualarını kabul ederde bebişlerimize kavuşturur bizi canım çok canım sıkkın hiç bişeyden zevk alamıyorum ama stresde yapmammak lazımmış kader işte keşke daha önce evlenseydim ama olmadı işte 15 yıl sonra aşkıma kavuştum şimdi bebek için bekleyeceğim :çok üzgünüm:
arkadaşlar ben de 12 gündür menogon yaptırıyorum 2 şubatta kontrol gideceğim eğer yumurtalıklar aşırı çalışmazsa ben de şubatta aşılama yaptıracağım daha hiç yaptıramadım ilk tedavide yumuratlıklar çok çalıştığı için aşılama yapmadık ama hamile kalmıştım elişim bozukluğu olduğu için aldırdık ikinci tedavide de kistleşme yaptı yine bıratık tedaviyi şimdi ise yumurtalıklar çok çalışmaması için düşük dozlarla devam ediyoruz bakalım ne olacakÇok üzgünüm çoookCADIARZU
arkadaşlar bu incir kürünü nezaman uygulamak gerekir benim bu gün adetimin 1. günü ve ben p.tesi aşılama iğnelerine başlayacağımşimdi kullansam bi zararı olumu inciri .bu arada 15 gün soğan kürnü uyguladım ama bende akıntı filan olmadı yanlız benim adetim bu ay erken geldi normalde 35 günde bir olurdu yani hep geçikirdi bu sefer erken oldu ve adet olmadan 1 hafta önceden kanla karışık akıntılarım olurdu ama bu sefer öylede olmadı ben soğana bağlıyorum. bu yüzden inciride uygulamak istiyorum.bu arada adetin 4. günü aşılama yaptıran varmı benim 3. gün pazara denkgeldiği için dr. pazartesi kontrol edecek yani ilaç başlatacak ama 4. gün çokmu geç kafama takıldı neyse çok konuştum ii geceler
tramissu1986
elif23
bircan
ceylin1907
35sevi35
cemre18
özlem 1415 .....
arkadaşlar grıp olmustum cok sukur şimdi iiym girememiştim bı kaç gundur ama hepinize cvp yazdım sızı umursamadıgımı yada unuttumu sanmayım sadece gercekten cok hastaydım.....................
slm arkadaşlar nasılsınız.ben iğnelerime devam ediyorum bugün dr a gittim 10 yumurtan var i dedi.bugün göbekten yapılan iğnelerden verdi 2 tane bugün ve yarın vurdur dedi monegona devam.yani hem kalçadan hem göbekten vurulcam pazartesi yine kontrole çağırdı...
cok saol cnm allah kalıcı hastalık wermesin hiçbirimize cnm ......................:1hug:
geçmiş olsun canım:1hug:a.s.a.s.
arkadaşlar ilk aşılamaya haplamı başladınız
arkadaşlar ilk aşılamaya haplamı başladınız
senin aşılama değilmi kalçadan neden iğne oluyor
maşallah cnm yumurtalar iii durum da o zmn hadi bakalım hayırlısı olsun artık iğneler bıtıncede haber wer cnm beraber gün sayarız............
benim bu ay ilk aşılamam olucak we adetının 2. günü merional iğne ile başlayacagım ama klomenle de aşılama ya başlayanlar war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?