slm arkadaşlar bende bugün adet oldum yarın sabah dr umdan randevu alıcam ilk aşılama için start vericez.dualarım sizinle...
slm arkadaşlar bende bugün adet oldum yarın sabah dr umdan randevu alıcam ilk aşılama için start vericez.dualarım sizinle...
çok saolun arkadaşlar du edin bana gittim bugün dr a iğnelerimi verdi yarın vurulmaya başlıcam.35sevi35drum ömer sudekan memnunum canım...
çok saolun arkadaşlar du edin bana gittim bugün dr a iğnelerimi verdi yarın vurulmaya başlıcam.35sevi35drum ömer sudekan memnunum canım...
canım çok saol bu paylaşımın için eminim çok işimize yarayacak dewamı we başka bilgilerin de warsa eger beklerim
gerçekten arkadaşlar zaten bizim en büyük sorunumuz bu bazen bi yüksek ses bi alınma bi imalı söz yetiyor stres olmamıza bence biraz daha ılımlı olmak hepımıze yarar ama cok zor arkadaşlar biliyorum hepinize we kendime stressiz bi hayat diliyorum ...................
canım özel yaptırıyorsun herhalde değilmi?kaç paraya mal oluyor yazabilirmisin?dualarum seninle hayırlı haberler almak niyetiyle arkadaşım
evet canım özel yaptırıyorum.bana 1 milyarı bulur dei dr um iğnelerim şimdilik 2 kutusu 220ytl tuttu ama daha aldırır herhalde...ama ben rapor çıkartamıyorum yaşım tutmuyo daha...
slm kızlar yaşı hiç dert etmeyin bence çünkü ben 22 yaşında olmama we 2 yıldır istememe ragmen hala olmuo belkıde yasım ufak dıe olmamaıs olmaması daha cok strese sokuyo beni offffffff
tramissu1986
elif23
bircan
ceylin1907
35sevi35
şuan itibariyle 5 kişiyiz arkadalar sonra aşılama tarihlerimizide yazarız we hepimizin hamiş haberini weririz..........
canım yaşının 23 olması lazımmış rapor alman için sen küçüksün diye alamıyorsun bende büyüküm diye ama senin şansın daha yüksek bugün olmazsa seneye olur benim bu yıl içinde olması lazım 40 yaşına gircem mayısta geç evlendiğim için şans işte bende çok üzülüyorum maddi gücümüz olmadığı için özelde yaptıramıyoruz 5000 ytl tututyor tüp bebek için şimdi duyduğum bütün şifalı otları yapıyorum allaha bıraktım artık eğer verirse olacak vermezse olmuyacak allah hepimizin dualarını kabul ederde bebişlerimize kavuşturur bizi canım çok canım sıkkın hiç bişeyden zevk alamıyorum ama stresde yapmammak lazımmış kader işte keşke daha önce evlenseydim ama olmadı işte 15 yıl sonra aşkıma kavuştum şimdi bebek için bekleyeceğim :çok üzgünüm:
canım ben güya çıkarttım rapor ama ona rağmen 500 ytl verdik iğne parası vermedik 1 tek onlarda 500 ytl tutuyordu ama dr raporun olmadığını yaşımın tutmadığını söyledi zaten aşılamada tutmadı şimdi iğne paraları vereceğiz haber bekliyoruz eczaneden yaşım 39 ben geç evlendim 8 aylık evliyim senin yaşı kaç sen gençsin kesin inşallah tutar aşılaman canım dualarım seninle haberlerini bekleyeceğim :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?