söylemeye bile utanıyorum inan ya iğrenç bi sonuçtu ilk kez kan aldırarak baktırdım ama sonuc 0.11 yani bırak yanlış olmasını erken olmasını hiç bi şekilde ihtimal bile yok yani cnm inşallah senın haberın pozitif olur ..........canım değer kaç çıktı.....
ama cnm cıksa cıkardı dr zaten adetıne bı kac gun warken yaptır demişti cnm adetımde pazar gunu yani erken oldugunu sanmıyorum aam cıkan degrımde zaten ıhtımal bıle yok yani cnm napalım kısmet diilmiş belki bu ay belki bı kac sene sonra allah doğ demedikten sonra olmuyor işte napalım hayırlısı belkıde böylesi imiştramissu canım erken değilmi senin için keşke biraz daha sabretseydin üzülme nolur değerin ne civarda belki ordan bi çıkarım yapabiliriz
ben çok üzüleceğim onun için ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi şimdiden ağlamak istemiyorum sen benim gibi sulugöz olma güçlü ol
amin cnm allah hakkımızda hayırlı zamanda hayırlısını wersin inşalah hepimize.......inşalahh tatlımm herşeyinn hayırlısıı...
bende ara wermeyı dusunuyorum ama yınede pazartesı dr gıdıp bı danısıcam cnm hayırlısı belkıde bı dahakı aydır inşallahh..........aşılama olacakmısın bu ay canım ben ara verice 1 yada 2 ay sonra bir daha aşılama düşünüyorum
canım noldu sonucun negatifmi çıktı üzülme canım bi dahakine denersin yaşın küçük daha senin ben cuma günü hepimiz için dua ettim bu gece kandil yine edeceğim allah sesimizi duyacak görürsün bak burada bebklerimiz için yazışacağız canım öpüyorum seni yanlış anlamadım değilmi?kendine iyi bak canım:teselli::1hug:bende cıkamıom ama allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu wersin inşallah cnm kendını cok ümitlendirme ama umudunu da yıtırme cnm .........
söylemeye bile utanıyorum inan ya iğrenç bi sonuçtu ilk kez kan aldırarak baktırdım ama sonuc 0.11 yani bırak yanlış olmasını erken olmasını hiç bi şekilde ihtimal bile yok yani cnm inşallah senın haberın pozitif olur ..........
haklısın cnm ya napalım kısmet diilmiş artık bı dahakı aylarda inş......canım noldu sonucun negatifmi çıktı üzülme canım bi dahakine denersin yaşın küçük daha senin ben cuma günü hepimiz için dua ettim bu gece kandil yine edeceğim allah sesimizi duyacak görürsün bak burada bebklerimiz için yazışacağız canım öpüyorum seni yanlış anlamadım değilmi?kendine iyi bak canım:teselli::1hug:
bende öyle diyorum belkıde başka bı zamna daha uygun bı zamanı wardır herhalde dıe dusunuyorum allah ne zamn uygun görürse o zmn inşallah senın hayırlı haberını alırız cnm ....ben de seni merak ediyordum
önümüzeki ay denersin demek ki zamanı değilmiş:teselli:
tiramissu benide çıkar listeden canım bende tüp bebk yaptıracağım alah nasip ederse öpüyorum seni canım allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımız kabul olsun canım öpüyorum seni:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:1...tramissu1986--24 şubat salı ------ 10 mart ((negatifff))
2...elif23---tüp bebeğe geçti inş ilkinde olur cnm
3....bircan ---5 şubat perşembe :CüvCüv: (( pozitif ))
4......ceylin1907
5.....35sevi35
6.....cemre18 ---- inşallah en yakın zamanda canım
7.....özlem 1415 ----14 şubat cumartesi
8.....idilengin----8 şubat pazar
9.....pikapika
10....seherbayer
11.....<yumyum>
12....buketimm ---10 şubat salı
13....ozceliksena
14....duygu2008 (( negatifff))
15....sahil8
16.....ırmak 34
17....macera---8 şubat pazar
18....line
19....mavi deniz
20....windy---11 şubat çarşamba -----26 şubat(( negatiff ))
21....gzd82 ---17 şubat 3 mart
22.....yuzdeyuzakrep--18 şubat çarsamba ------4 mart
23....cananısa--- 4 şubat çarsamba --18 şubat ((negatif )) mart senin için ugurlu gelsin inşallah
24....demet__yaren
25.....prenses34-----4 şubat :CüvCüv: ((pozitiff))
26....papatyaaaa....24 şubat salı------10 mart
27.....umur......2 mart
söylemeye bile utanıyorum inan ya iğrenç bi sonuçtu ilk kez kan aldırarak baktırdım ama sonuc 0.11 yani bırak yanlış olmasını erken olmasını hiç bi şekilde ihtimal bile yok yani cnm inşallah senın haberın pozitif olur ..........
cnm sen ne zaman tüp yapıcaksın ???inşallah tüp yapana kadr kendılıgınden gelır bebişn sana.........canım üzülme demekki zamanı değilmiş inşallah birdahaki sefere gebe kalırsın canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?