cok iyi canım inşallah sonu da iyi olur allh gönlüne göre wersin cnmarkadaşlar mrb bende bugün kontrole gittim 11 yumarta gelişmiş sağda bu iyimi bilmiyorum gonalf 75 doz kullanıyom cumaya kadar kullan pazartesi yaparız büyük ühtimalle aşılamanı dediler
slm kızlar ben bugun aşılama mı oldum walla cok kolay hiç cnım acımadı ki cok korkuyordum walla ama korkulcak gıbı diilmiş allahtan dr da cok iyi dawrandı we benım tedırgınlıgımı rahatlattı kızlar inşallah hayırlı pozitif haberlerımızı alırız ....
şimdi de aldım pc mı kucagıma dinlenıyorum bu gece kakma dınlen dedı geldıgımden berı yatıyorum zaten aksam heycandan uyuyamamıstım geldıkttan sonra uyudum
papatyaa sen ne alemdesin cnm oldu mu senın de hayırlısı olsun bakalım cnm o anda warya dua ederken hepınız için de tek tek dua ettım kızlar allh kabul etsn 15 gun sonra pozıtıf haberı almayı nasıp etsın inşallah .....
walla cnm bende bekarken bıle hep ikiz isterdim inşallah ama olsunda ben 1 e de razıyım yeterkı olsunmerhaba tiramissu çok sevindim inşallah tutar hattaben ikizimin olmasını çok isterdim.
inşallah senin olur. ben dün dr.gittim benim solda çikolata kistim çıktı 3 cm lik dünden beri ağlıyorum ne olucak bilmiyorum beni listenden sil istersen listede görünce ok hoşuma gitmişti ama mart ayı bile olmaz benim sizi üzmak istemem ama bu kist nedir boyutu nedir nedir offffffff... bilmiyorum Allah gönlüne göre versin canım
tıramissu hıc uzme kendını kasmada sogan suyu ıc 15 gun boyunca belkı etkısı olur gıtmesınde negatıf hıc dusunme canım tammmı
hayırlısı olsun cnm ya maşallah cokmus yumurtan cnm hepsı saglıkllı buyuk mu peki aynı boylarda mı yani ?kızlaaaaaaaaaaaaaaaar salı saat 10 da aşılamam yapılacak:uhm: solda 15 yumurta ama sağda yok hiç
olsun cnm ya ne kusuru aşk olsun cnmkızlar kusura bakma dalgınlıgıma geldı benımde pazartesı ve salı gunu asılamam buarada nasıl 15 ADETMI YUMURTAN OLUSMUS COK IYI EGER OYLEYSE BENIM SADECE 1 TANESIN COK BUYUK GERISI ORTA BUYUKLUKTE
bende diyorum ne sorun wardı acaba dıe ne için sogan yanı :roflol:
hatlar karışmışdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
demetcim olsun be naplım olur öyle seyler
ıramkcım allah en kısa zamnda senın kıstını gecırsın sonrada hamiş kalmanı saglasın cnm ...............
bende dde baş ağrısı olur cnm genelde ama bu ay olmadı daha olmayacak dıe bı kanun yok ama we benım de yüzümde sivilceler cıktı genelde adetten bı kac gun önce cıkarlar zaten we bu ayda cıktı emınım we adet olucam artık benımde karnım cok fazla şiş we sert aynı yanı cnm daha önce bakmamıstım ama cnm sen sööleyınce baktım kasıklarıma we benımde cok bastıramadım bıle cok agardı yanı ama dedıgın gıbı sankı bısıyler war gıbı geldı banada ama yumuslar catlamamıs bıle olsa bu saate kadr kalmaz ki sönmüşlerdir hem onları hıssedemeyız kı bız dıe dusunuom ama hayırlısı artık inşallah senınkı hamiş belırtısıdır cunku ben artık kendımden umutsuzum cok ...............kızlarr slmmm bişey sorucamm..aşılamadan sonra bunları yaşadınız mı....acayip başım ağrıyor ama benimm adetime yakın her ay başım ağrır...normal bişey yani...ve ardından adet olurumm o yüzden pek umudum kalmadıı......bide karnımm acayip sert yaa....hiç böyle olmamıştı yani adetime 2-3 gün kala bu kadar sert olurdu...kasıklarımm taş gibi acayip sert....bi kasıklarıma elle dokunup kontrol ettiğimde böyle elime yuvarlak yuvarlak beze gibi şeyler geliyor..belki yumoşların hepsi çatlamadı ondan dırr...sizde belirtiler ne yönde
merhaba arkadaşlar ben 2.5 yıllkı ewlıyım 6 ay korunduk 1 yıl duphaston kullandım 6 ay da klomen we ovıtrelle kullandım 3 aydır da ara werdim we şubat 11 gibi adet olucam hani inşallah olmam ama hiç umudum yok adetımın 2. günü merional iğne ile yumurtaları buyutucez sonra uyguın boyutta çatlatıcaz ovitrelle ile ardından da 1. aşılamam yapılacak
belki erken açtım konuyu ama cok meraklı , heyecanlı we tedirginim we aynı zamanda da çok korkuyorum benimle aynı durumda olan warmı arkadaşlar??????????*
size hangi ilaçları werdiler ???????????
siz şuan neler hissediyorsunuz ???????????????
bence senınkı problemlı oldugu için olur cnm kötü başladı belkı ama inşallah mutlu bıter bu stresın sonu cnm inan cok isterım bunu yanı tanımıyorum hıcbırınızı ama emın olun kı kendı arkadaşlarımdan daha cok şey paylaşıyorum sizlerle tabııkı senın üzülmeni istemem ama cnm içimden bısler kopuyor artık yetr yanı ama allah bakalım belkıde bı kac yıl sonra nasıp edıcek bana belkıde bıdahakı ay belkıde hıç yeterkı allah ıstesın kımler hamiş oluyor yanı tek yapmamız gereken aslında pes etmeyerek dewam etmek ama bu bellı olmasına bı kac gun kala hıc de mutlu huzurlu olamıyorum walla cnm ne bılıyım ya işte hayırlısı olsun demekten başka bişiy gelmio elimden sonucta aşılama yaptık bı sonrakı tedavıde tüp bebek we başka da yok hanı o mucızewı tıp demek geliyor bazen içimden ama demeyeyım yıne zaten olmazsada yaza kdr bı daha düşünmüyorum yani hayırlısı baklaım ...........tramissu çookda umutlu olma ama sakın umudunuda kaybetme güçlü olmalıyız benim aşılama kötü geçti ya seninki tutmazsa benimki hiç tutmaz o zaman ben dahada çok üzülmeliyim
üzülmemi istemezsen üzülme şimdiden günümüz gelince bakarız artık canım
ay cnm ya bu ne ya nıe bööle oluyor bılmıyorum ama benımde yok aslında cok umutluydum bu ay ilk aşılamam hersey cok güzeldi hoş hala belli diil ama ne biliyim hiç bişey hissetmiyorum yanı kısmetımızde ne warsa o olucak sonucta bız kendımızı yırtsakda yook faydası cnm hayırlısı artık inşallah sizin sonuclarınız iyi olur ..........benimm de umudumm yok canımm malesefff((( hayırlısı inşallahhh
hoşgeldin cnm aramıza........tatlımben daha yenı üye oldum asılaman yapıldımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?