Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıracak olan arkadaşlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ah cnm keşke sonucu görüncede sewinebilsem.................
9-10 martta falan bellı olcak yanı cokda az kaldı beklemek inan ki cok zor..........................

canım inşallah güzel haber alırda bzimle paylaşırsın canım muhakkak haber ver bize canım beklemek gerçekten çok zor biliyorum anlarım halinden zaman geçmiyor sanki bende yaşadım aynısını canım ama allah hepimizin yüzünü güldürürde bunları unuturuz inşallah canım benim kendine iyi bak pozitif düşün pozitif çıksın canım öpüyorum seni:1hug:

tatlımm benim de aşılama yapıldıgı gün çok umutluydumm herşey yolunda gitti...sonra umudum kırıldı...herşeyin hayırlısı tatlımm allah nasip etti mi olacak inşallahh..zamanı vakti var demekki..yeterki bebişler sağlıklı hayırlı olsunlarr....

wermez mıyım cnm ya yeterki olsun herkese haber wercem walla cnm inşallah pozitif olur suan tek ıstegım bu cnm .........
haklısın cnm ya belkı kısmetımızde bı kac ay sonra anne olmak war belkıde bı kac yıl sonra hatta buna dılım warmıyor ama hiç yok kısmetımzde allahın wardır bı bıldıgı emınım bızım de sınavımız bu herhalde allah dualarımızı kabul etsın hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun inşallah cnm .....

tarmissu nasılsın canım iyimisin biraz daha
ben aşılama günü acayip ağlamıştım neler deniyorum ve tutup tutmayacağı belli değil diye kendime inanamadım bir an ben eşim içinde çok istiyorum onu bişeylerden mahrum bırakmak mahvediyor beni
oda söylüyo sen üzülürsen üzülüyorum diye ama insan bazen dayanamıyo
ama elimizde olan bişey varmı Allah verirse olacak rahat olalım artık canım

arkadaşlar merhaba bugün ikinci aşılama için start verdik gonol-f kullanmaya başladım ilkinde klomen tek doz hap kullandım ve tek yumurtam gelişti ama aşılamadan sonra hasta oldum ve büyük ihtimalle ondan tutmadı ama bundan umutluyum size bişey soracağım 75 ml kullanmaya başladım daha önce iğne yaptırmadığım için bilmiyorum doz nasıl az gibi geldi bana sizinkiler nasıldı bilgi verirseniz gerçi 4 gün sonra kontrole gideceğiz yeterli olup olmadığına bakacağız

saol cnm ya cok iyiyim hanı wardır ya insanların bı an gelır umutsuzluk cöker insanım içine haffta sonu işte öyleydim ama suan bomba gıbıyım sonucta dunyanın sonu diil dünyada ne sorunlar war öyle diil mi canım ya hem sonuç belli de diil daha bakalım allah hakkımızda hayırlısını wewrsın inşallah cnm ya hepimize aynen cnm bende eşimide cok düşünüyorum sonucta bızım yuzumuzden baba olamıyorlar we ınan kı bellı etmıo benım eşim ama oda cok üzülüyor anlıyorum yanı allahtan anlayyıslı hayırın we şerrin allhtan geldıgıne inanan bı ınsanda benı daha cok rahatlatıyor cok sukur sonucta allah herseyi isterse olur cnm ne insanlar war tıp yetersız kalıyor kısır denıyor ama seneler sonra oluyor allah yeterkı ıstesın cnm bunun için dua edıcez hayırlı bı kul olucaz allhtan istemesini bilicez inşallah bızımde dualarımız kabul olur
allah hayırlısıyla we bebişimizle saglıklı huzurlu mutlu yıllar nasıp etsın bıze en kısa zamanda .......

slm cnm hayırlısı olsun bakalım bu kez inşallah gelir sana bebişin gonal f kullanmadım ben merional kullandım ama onuda gunde 1 defa 75 lik doz kullandım sonra yumurtaların buyumesıne gore bı bucuga we sonrakı bı kac gun de 2 taneye cıkarttık sonucta az gelırse eger benımkı gıbı arttırır dozunu doktorun cnm cunku ılk başka cok dozla başlanırsa aşırı yumurta uretımınden dolayıda tedawıyı yarıda bırakman gerekebılıyor cnm inşallah en kısa zamanda koca koca yumoşların olur cnm...........

slm kızlar yoksunuz ortalıklarda sonuç alan yada aşılama yaptırcak yok heralde ne durumdasınız bakalım
benım cuma belli olur herhalde ama ben pazartesi yapıcam test zaten yoksa o zamana kdr adet olurm .
öpüyorum hepinizi subat topiği die gelmemezlik de yapmayın ama .............

tramusu benim hiçç umudumm yokk yaaa.....bütün adet belirtilerini yaşıyorumm...inşallah güzel haberi sen veririsinnn

tramusu benim hiçç umudumm yokk yaaa.....bütün adet belirtilerini yaşıyorumm...inşallah güzel haberi sen veririsinnn
ne gibi belirtiler war cnm sende
benımde aslında cnm ya yuzumde bı suru sıwılce cıktı agrım bıle wardı bu gece karnım agardı bakalım yıne de sbredıp test yapmak için pazartesini beklicem cnm inşallah adet diilde hailelik belirtileridir onlar cnm ...........

merhaba arkadaşlar bende sizlerle aynı heyecanı yaşıyorum.benim de sonucum salı gibi belli olacak inş. allah,ım bizlere sabır versin dediğiniz gibi günler geçmek bilmiyor ama ne yapalım beklemek zorundayız hepimiz için hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
hoşgeldin cnm aramıza
inşallah cnm salı haber werırsın yıne beklıyorum sonucunu
inşallah pozitiftir...........

arkadaslar ben yurtdisinda asilama yaptirdim.SAT tarihim 07.subat idi. 2 martta kan testi yaptirdim.Sonuclar 5-130 Doktorum beelki hamile olabilirsin dedi.Ben anlamadim.Hamilemiyim degilmiyim.Lutfen cevap yazin

kızlar ben karar werdım adetım 8 mart idi ama dayana dım we bugun kan testı yaptırdım bakalım hayırlsısı sonucu saat 2 de alıcam inşallah hersey istedıgım gibidir allah dualarımı kabul etmiştir........

canımmm benim bütün adet belirtilerim varr...şiddetli başağrım belim ağrıyor arada..gögüslerim hassas..sivilcelerrr.....her ay olan şeyler yani ve sonu kırmızılarr..hadi canım hayırlısıı hadi güzel haberi ver inşallah bizleree....hemen yazz ona göre...

ilk aşılamamdı ama olmadı arkadaşlar bu ay da malesef.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…