Şubat ayında bebek çalışmasına başlayacaklar :)

Sende mi pko olduğundan şüpheleniyorsun aslında pko sinsi bi hastalık adet gecikmelerin vs varsa görün bence bi doktora zayıf olan ve mensleri düzenli olan kadınlarda hemen kendini göstermeyebiliyor bu meret
Yok canım adet gecikmem falan meraktan sordum:) bebek düşünüyoruz bizde 3 ay oldu evleneli.

Yok canım adet gecikmem falan meraktan sordum:) bebek düşünüyoruz bizde 3 ay oldu evleneli.
Benim üç beş günlük bi gecikmem oluyor şuan çok şükür bir buçuk senedir ilaçsız adet olabiliyorum inşallah çok beklemek zorunda kalmayız :)

Benim üç beş günlük bi gecikmem oluyor şuan çok şükür bir buçuk senedir ilaçsız adet olabiliyorum inşallah çok beklemek zorunda kalmayız :)
İnşallah canım. Hayirlisi olsun. Benim de 5 günüm var adet olmama bakalım merak ediyorum :)

Kızlar ben 6 aylık evliyim 1 aydır korunmuyoruz. adetim sadece 1 güncük gecikti her dakka tuvalete gidiyorum ıslaklık hissi sanki adet olmuşum hissi ama bişey yok şimdiye kadar hiç gecikmedi sizce çok mu erken seviniyorum?

Erken sayılmaz canım günün gelmiş test yapsana bu ay hamile kalabilirsem ben de ilk korunmasız ilişkide kalmış olacağım inşallah

Kızlar bir şey sormak istiyorum.reglime 3 gün var. Çok merak ettiğim için test yaptim. İkinci çizgi diğeri kadar renkli değil biraz silik ama gorunuyor. Hamile miyim yani? Kafamda deli sorular:)

Kızlar yok mu bu konuda yorumu olan. Adet gecikmesin den once yapılan testin doğru olup olmadigi konusunda bilgisi tecrubesi olanlar yorum bekliyorm:)

Kızlar yok mu bu konuda yorumu olan. Adet gecikmesin den once yapılan testin doğru olup olmadigi konusunda bilgisi tecrubesi olanlar yorum bekliyorm:)
Canım bu testler negatifse yanılabiliyor ama silik de olsa çizgi çıktıysa yanılma oranı çok düşük diye biliyorum yani büyük ihtimal hamilesin ama en net sonuç için hemen bi kan testi yaptır canım

Canım bu testler negatifse yanılabiliyor ama silik de olsa çizgi çıktıysa yanılma oranı çok düşük diye biliyorum yani büyük ihtimal hamilesin ama en net sonuç için hemen bi kan testi yaptır canım
Teşekkür ederim cevabın için. Sabredebilsem cumaya kadar beklemek istiyorum. Esime henüz söylemedim duydugu an beni hastaneye götürür. Hayirlisi diyip bekleyeyim en iyisi.

Ben kist icin 3 ay dogum kontrol hapini kullanmak zorunda kaldim.kist eridi 3 ay sonunda. Hapi biraktigim aydan beri hamile kalmaya calisiyorum. Bu ay 8. Ayim hala kalamadim bekliyorum

Doktor kimisinin hemen geliyor , kimisi bekletiyor dedi. Belli olmuyormuş yani her vücut farklı tepkime de bulunuyor. 3-6 ayı da bulabilir dedi.
Bıraktıktan sonra ilk normal reglimi oldum ben ama 31. Günde geldi. Düzensizlik için şimdi hayık otuna başlayacağım düzenliyormuş. Ama takmayacağım kafaya akışına bırakacağım , bebekler stresi sevmiyor.

Back
X