- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
bugun persembe cancan
bugun persembe cancan
ayyy evet yaaa
pürüz işlerle uğraşıyorum bu aralar günleri sapıttım resmen canım kusura bakmaolumunekankayizsmile
inş. seninde çalışma dönemin değil mi bu aralar.Ya bilmiyorum işe yarar mı ama ilişkiye girerken içinden dua okusana.bir iki sure oku dua et.
canım çalışma dönemim geçti hayırlısı bakalım günüm 26 şubat
bir hafta kaldı yani
nasılım işyerinde çok pürüz bi işle meşgulum biraz asabiyim sanırım o yüzdenbilmiyorumkismile
ama evde herşey güzel şükür ki iyi bir eşim var:asigim: bana çok destek oluyor sağolsun
evet sebin yaa çok çalıştırıyorlar işyerinde isyanım var bu patronaalsanaalsanasmile
klava: bu da benden tüm patronlara
sömür demek istedim
yattigim nasıl bellliiii
Kızlar ben kaçıcam.umutla sonuç bekleyenler dualarım sizinle.Sevgili MERVAM tekrar tebrik ederim seni de
ewet canim mugmuga umidimiz var bu haftaa insallahh iyi haber gelirr .bende gordum kirmizi kartii oturdum asagii:hulya:SLM KIZLAR.anladığıma göre MUGMUG için umudumuz arttı.peki diğerleri bugünlerde mervam ve ravzanur falan da vardı galiba?
canim mugmug insallah mervamin pesinden gelicekzemuszemusmervam hamile ama diğer arkadaşı bilemiyorum
canimm hamislerin duasi kabul oluruss dualrin icin cokk tesekkurlerrr kaydirigubbakcemile5OLEY OLEY OLEY :teytey: mugmug cum inş. senden de aynı haberi alırız.Rabbim hepinize en kısa zamanda yaşatsın o mutluluğu.Ravzanur kırmızı kart görmüş.Dilerdim ki onun için de sevinebileyim.Ama üzülmeye de gerek yok.her işte bir hayır vardır.demek ki uygun bir zaman değilmiş.Bir dahaki ay mutlu haberini alırız onun da inş.:Saruboceq: sabırla beklemek lazım.hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum tekrardan.Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
canim kendine stres yapma canin n istiyosa yee ama hepsinindenbir tabaga az az koyy once gozun doysun sonrada onlarin hepsini yeeehamm diye minicikte iyi beslenir bu ara da .saglikla al bebisini kucaginaaopuyorumnanaktaniyiyiz canım. 13. haftamıza gireceğimiz günü bekliyoruz dört gözle.dediğim gibi kendimi çok yormamaya çalışıyorum.kan şekerim çok düşük o yüzden diyetimi artırdı da artırdı dr.um.millet ilk 3 ayda kusmaktan kilo kaybediyor bense yatmaktan ve yemekten 3 kilo aldım bile.ama olsun.bebeğimin sağlığı yerinde olsun yeter ki.annem telefonda aman kızım çok hamurişi yeme bak sonra aldığın kiloları veremezsin benim gibi diyor.dr. kan şekerin çok düşük değerlerde daha sık daha çok ye yoksa bebeği besleyemezsin diyor.herkes bir şey diyor anlayacağın :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?