Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

inş. seninde çalışma dönemin değil mi bu aralar.Ya bilmiyorum işe yarar mı ama ilişkiye girerken içinden dua okusana.bir iki sure oku dua et.

canım çalışma dönemim geçti hayırlısı bakalım günüm 26 şubat
bir hafta kaldı yani
nasılım işyerinde çok pürüz bi işle meşgulum biraz asabiyim sanırım o yüzdenbilmiyorumkismile
ama evde herşey güzel şükür ki iyi bir eşim var:asigim: bana çok destek oluyor sağolsun

evet sebin yaa çok çalıştırıyorlar işyerinde isyanım var bu patronaalsanaalsanasmile

aman tahtaya vur
nazar degmesınnn

Kızlar ben kaçıcam.umutla sonuç bekleyenler dualarım sizinle.Sevgili MERVAM tekrar tebrik ederim seni de

bende toparlanayım kızlar birazdan çıkarım
öpüyorum hepinizi mugiciğim inş. güzel haberler verirsin bizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

SLM KIZLAR.anladığıma göre MUGMUG için umudumuz arttı.peki diğerleri bugünlerde mervam ve ravzanur falan da vardı galiba?
ewet canim mugmuga umidimiz var bu haftaa insallahh iyi haber gelirr .bende gordum kirmizi kartii oturdum asagii:hulya:
mervam hamile ama diğer arkadaşı bilemiyorum
canim mugmug insallah mervamin pesinden gelicekzemuszemus
canimm hamislerin duasi kabul oluruss dualrin icin cokk tesekkurlerrr kaydirigubbakcemile5
canim kendine stres yapma canin n istiyosa yee ama hepsinindenbir tabaga az az koyy once gozun doysun sonrada onlarin hepsini yeeehamm diye minicikte iyi beslenir bu ara da .saglikla al bebisini kucaginaaopuyorumnanaktan
ee kizlarr tum sayfalari okuyamadimm varmi bir gelismee:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…