kızlar ben carsamba gunu kan testı yaptırdım sonuc maalesef negatif cıktı. ama hala adet olmadım ben hıc boyle bı gecıkme yasamamıstım daha once cok sasırıyorum hergun beklıyorum ama gelen gıden yok neden acaba boyle oldu kan testı yaptırmasam hamılelıkten suphelenıcem ama oda cıkmadı.?
bekliyorsun diye olmuyordur belkide...ama sanki lapacininda çıkmamıştı başta...belki desekmi ki:)
canım ben 6 aydır aynı hasretle aynı heyecanla aynı sabırsızlıkla hep ıstıyoru hep adetımı beklıyorum ay sonu geldıgı zaman ama bu sefer cok gecıktı anlamadımkı kan testınıde ogrendım ııcım rahatladı dedım ama yıne yok gelmıyor lapacının nasıl olmustu hatırlıyomusun?
günaydın kızlar. herkese hayırlı cumalar. bu mubarek günde allah duamızı kabul etsin.rabbim hepimizin gönlüne göre versin.:Saruboceq:
valla kuzum onun adet olacağı gün hamile kalmış, test yaptı kan testi yapmışlar çıkmamış, doktora gitti polikleri var demişti sonra adet söktürücü kullandı adet olmadı, adet söktürücü çay içti olmadı..meğerse hamileymiş.... aşılama için doktora gidince öğrendi ki 60. günü felandı öğrendiğinde...
valla kuzum onun adet olacağı gün hamile kalmış, test yaptı kan testi yapmışlar çıkmamış, doktora gitti polikleri var demişti sonra adet söktürücü kullandı adet olmadı, adet söktürücü çay içti olmadı..meğerse hamileymiş.... aşılama için doktora gidince öğrendi ki 60. günü felandı öğrendiğinde...
gunaydın canım zemuszemusGunaydın edut&lorkeee
Kızlar benımde bugun 2.gun gecıkmemde
adet belırtım yok
hamıle belırtım de halıyle
sabah test yaptım negatıf
pztesını beklıyım dıyorum ne dersınız?
günydın kızlar hayırlısı mugicim ama testte negatif çıktıysa mutlaka bekle derim en azından p.tesiye kadar.kan tahlili sonucunu negatif görmek çok daha büyük hüsran oluyor.....
cok ılgınc.ayy keske oyle bısey olsa bende de ama zannetmıyorumkı neyse beklıycem mecbur yapacak basak bısey yok soal canım cvb ııcn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?