Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

herkese cok tesekkurler
dualarınızı esırgemeyın
cmtesı kan testı yaptırayım dıyorum
alıbeykoy tarafında kanda baktırabılecegım bır yer bılıyormusunuz??
20 tl cıvarında 1 saatte sonuc verebılecek bır yer

günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar allahım kimsenin göbüşübü bebişsiz bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

kızlar ben carsamba gunu kan testı yaptırdım sonuc maalesef negatif cıktı. ama hala adet olmadım ben hıc boyle bı gecıkme yasamamıstım daha once cok sasırıyorum hergun beklıyorum ama gelen gıden yok neden acaba boyle oldu kan testı yaptırmasam hamılelıkten suphelenıcem ama oda cıkmadı.?

bekliyorsun diye olmuyordur belkide...ama sanki lapacininda çıkmamıştı başta...belki desekmi ki:)

GÜNAYDIN BEBİŞ HABERLİ BİR GÜN OLMASI DİLEĞİYLE opuyorumnanaktan

bekliyorsun diye olmuyordur belkide...ama sanki lapacininda çıkmamıştı başta...belki desekmi ki:)

canım ben 6 aydır aynı hasretle aynı heyecanla aynı sabırsızlıkla hep ıstıyoru hep adetımı beklıyorum ay sonu geldıgı zaman ama bu sefer cok gecıktı anlamadımkı kan testınıde ogrendım ııcım rahatladı dedım ama yıne yok gelmıyor lapacının nasıl olmustu hatırlıyomusun?

günaydın kızlar. herkese hayırlı cumalar. bu mubarek günde allah duamızı kabul etsin.rabbim hepimizin gönlüne göre versin.:Saruboceq:

valla kuzum onun adet olacağı gün hamile kalmış, test yaptı kan testi yapmışlar çıkmamış, doktora gitti polikleri var demişti sonra adet söktürücü kullandı adet olmadı, adet söktürücü çay içti olmadı..meğerse hamileymiş.... aşılama için doktora gidince öğrendi ki 60. günü felandı öğrendiğinde...

mucıze gıbı vallahııııııııııııı

cok ılgınc.ayy keske oyle bısey olsa bende de ama zannetmıyorumkı neyse beklıycem mecbur yapacak basak bısey yok soal canım cvb ııcn.

Kızlar benımde bugun 2.gun gecıkmemde
adet belırtım yok
hamıle belırtım de halıyle
sabah test yaptım negatıf
pztesını beklıyım dıyorum ne dersınız?

günydın kızlar hayırlısı mugicim ama testte negatif çıktıysa mutlaka bekle derim en azından p.tesiye kadar.kan tahlili sonucunu negatif görmek çok daha büyük hüsran oluyor.....

Gunaydın edut&lorkeee
gunaydın canım zemuszemus

herkeslere gunaydın hayırlu cumalar...

Kızlar benımde bugun 2.gun gecıkmemde
adet belırtım yok
hamıle belırtım de halıyle
sabah test yaptım negatıf
pztesını beklıyım dıyorum ne dersınız?

canım test negatıf cıktıysa bencede kan ıcın ptesıyı bekle ıstersen ...
gercı soylede bı durum var kan testıne gore deger dusuk cıkarsa ama pozıtıfse hemen ılaca falan baslarsın dusuk onleyıcı vs
o da mantıklık ay ne yapsan kı

tecrubelı bırılerı gelsede sorsak

cok ılgınc.ayy keske oyle bısey olsa bende de ama zannetmıyorumkı neyse beklıycem mecbur yapacak basak bısey yok soal canım cvb ııcn.

canım bence sende guzelce kendıne dıkkat ederek bekle ...
ne olur ne olmaz
ılgınc olaylar yasanabılıyor...
gec kaldıysa mutlaka vardır bısey ınsallah senın kını ıyıye yoralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…