Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gec dollenme de olabılır dıye bekleyelım bakalım
afedersınız en son ılıskı gecen salı
adetten bır gun once

gec dollenme de olabılır dıye bekleyelım bakalım
afedersınız en son ılıskı gecen salı
adetten bır gun once

olabılır belkı yumurtan gec catlamıstır aklinialirimsmile
o gun de dollenme olmustur valla hersey olabılır...kırmızı gelmeden kesınlıkle beklemek en guzelı...
ama sen hamıleymıssın gıbı davran ok
kendını yorma

canım bence sende guzelce kendıne dıkkat ederek bekle ...
ne olur ne olmaz
ılgınc olaylar yasanabılıyor...
gec kaldıysa mutlaka vardır bısey ınsallah senın kını ıyıye yoralım

ınsallah canım artık bıseye yoramıyorum cunku sasırdım kaldım hıc bu kadar gecıkmmeıstı kı normaldede boyle gecıkme yasayan bırı degılımdır.
ınsallah alahım bızede bır surprız yollar.

aklıma ne geldı kızlarr

sımdı yumurtladıgımzda goguslerdede hassasıyet baslar ya en azından benım adetten 14 gun once

goguslerım hafıf hafıf baslar ama bu sefer adetı bekledıgım tarıhten 3 gun once acımaya basladı acaba o

zaman falanmı yumurtladımkı eger ozaman yumurtladım desek 10 gun falan oluyo acaba boyle bısey

olabılırmı?

acaba bende erken dollenme olabılrımı dıe dusunuyorum ...
dun cok ılgınc bır ruya gordum ...
bı ses bana on gun sonra hamıle oldugunu ogreneceksın dıyodu ..
on gun sonra reglımın 21.gunu oluyor ogrenmem ıcın ya o gun kendımı cok degısık hıssetmem lazım kı tets yapayım yada ruyayı dusunup test yapayım ama 21. gun nası cıksın hamılelık sempatiksalakcinni
yada kafayı yedim eyvahedigeldismile

evet gec ytumurtlamıs da olabılrısın ...
sen anladınmı pekı yumurtladıgını akıntın geldımı...
eger oylesye belkı hala sansın vardır sen kırmızılar gelene kdr calısmalarına devam et derım ben

bu ay pek anlayamadım yumurtladıgımı normalde akıntıdan bılırdım ama bu ay takıp edemedım.ayy sımdı yıne umıtlendımmm ınsallah umıtlerımız bosa cıkmaaz.

bu ay pek anlayamadım yumurtladıgımı normalde akıntıdan bılırdım ama bu ay takıp edemedım.ayy sımdı yıne umıtlendımmm ınsallah umıtlerımız bosa cıkmaaz.

ınsallah hayırlısı olur canım...
hadı kızlar sıze ıyı muhabbetler ben arkadasıma gıdıyorum aksam ustu gorusuruz...

selam kızlar nasılsınız cumanız mubarek olsun bitte buraya bişeyler yazda özelden başka türlü yazamıyom canım

Selam kızlarrr... hala günaydın diyebileceğimiz bir saatteyiz değil mi? :) Günaydın hepinize. Hayırlı Cumalar olsun hepimiz için.Dün acilen çıkmak zorunda kaldım.Çünkü eşim notere sormuş benim ruhsatta soyadım kızlık soyadım o nedenle şimdi noter satış yazısı veremem demiş.Apar topar çıktım evden emniyete gittim ruhsatı yeniletmek için. Akşam 6 da döndüm eve.Ama resmen dilim dışardaydı.
Dün evden çıkmadan orkid koyup çıktım belki yolda bişi olur diye.Evden çıktığım andan akşam dönene kadar baya yürüdüm.kızılaydan eve yürüdüm 3-4 kere emniyete yürüdüm avm de gezdim falan eve geldiğimde adet oldum sandım orkidde pembe bile olmayan bir leke vardı hatta leke bile değil akıntı gibi.tamam dedim adetim geliyor.Banyo da yatım akşam.ama sabah kalktım baktım hiç bişi yok.Gayet normalim.Bugün 6. gün.Dün doktorumu aradım cumatesiye kadar yani 1 hafta bekle dedi.Eğer haftasonu da adet olmazsam pazartesi doktor yolu gözüktü bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…