ben test falan yapadim ravzanur sana ozel gunaydin kimse bize selam veriyor biz birbirieze verelimkaydirigubbakcemile5
teste falan inanma cunku test yaniltiyor biraz daha bekle halev
günün gectimi cnm?
ravzanur iyim tatlim benim hala umudum var sen nasilsin halev kac gunun gecti
bende aynen 3 gunum kaldi bakali ama haile hissetmiyorum kendimi
herkese günaydın
Günaydin canim hosgeldin.
anna sebin sen hamilemisin
günaydın kızlarrrrr
bi geçmiş yapıp geleyim demiştim
gunaydinn n guzel anne adayiiiherkese günaydın
gunaydinn n guzel anne adayiii
dün eşimle telefonda konuşmuştum ya eve baya geç geldi...hatta korktum kötü şeyler olucak diye...elinde kocaman bi buket çiçekle geldi...sonra benden özür diledi sana bunları yaşatmamam gerekiyordu ben onları sildigimi zannetmiştim dedi
ama bana yalan söyledin dedim hani o kızı sen bırakmıştın istememiştin...dogru ailemin baskısıyla ben bıraktım..sonra boşlukta kaldım azıcık daha vakit geçireyim dedim mailler attım..ama maillerin malesef dönüşü yok sonra düşününce çok pişman oldum ama geri dönüşü olmadı...senden önce bikaç kişiyle daha görüştüm teyzeme sorabilirsin eger o kızı hala istiyo olsaydım sırf onu unutmak için biriyle evlencek olsaydım çevremde birsürü fıstık gibi doktorlar vardı onları tercih ederdim seni degil dedi...hatta bu maillerden 10 gün önce falan tanışmışız biz biz nişanlandıktan sonra kız ona maillerin cevabını göndermiş.. nişanı at tekrar başlayalım falan demiş...ama eşim hiç ciddiye almamış onu
yazdıgın mailleri bi oku istersen neler yazmışsın dedim...hiçbirini okumadı hepsini sildi...bak kızım erkekler pis yaratıklardır bi dişi görsünler yeter onun aklını çelebilmek için resmen roman yazarlar bunu anla artık...gerçek olan sensin . senden sadece iki şey istiyorum bi huzur bi de saglıklı bir bebek gerçek olan bunlar işte dedi...
canım dün eşimin facebook un da biz nişanlanmadan 26 gün önce yazılmış aşk maillerini gördüm de başka bi kız için onun travmasını yaşadıkkizlar site duruyoo calismiyoo yazmakta gucluk cekiyorumm:umursamaz:
kvrck ben bisey anlamadimm .ama okuduguma gore dogru olani yapmisinn gibi geldi bana .bos ver hujzurunu bozma hic elle tutulur bisey yoksaaaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?