Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende aynen 3 gunum kaldi bakali ama haile hissetmiyorum kendimi

ben test falan yapadim ravzanur sana ozel gunaydin kimse bize selam veriyor biz birbirieze verelimkaydirigubbakcemile5

teste falan inanma cunku test yaniltiyor biraz daha bekle halev

günün gectimi cnm?

ravzanur iyim tatlim benim hala umudum var sen nasilsin halev kac gunun gecti

canlarım benim günüm belli olmuyor acayip bi adet düzensizliğim var 40-50 günü de bulabiliyor hayırlısı bakalım adet olmaz isem bu pazar bi daha test yapıcam Allah hayırlısını versin her zaman herşeyin inşallah canlarım

tsk ederim canim Allah herkesin gonlune gore versin

anna sebin sen hamilemisin

bende hamile hissetmiyorum kendimi hiç bir belirtim yok diyebilirim tabi her bünyede farklı belirtiler veya hiç belirti göstermeyebiliyor o yüzden güzel Rabbim hayırlısını versin

günaydın kızlarrrrr
bi geçmiş yapıp geleyim demiştim

kvrck canım dün ne yaptın merak ettik seni

dün eşimle telefonda konuşmuştum ya eve baya geç geldi...hatta korktum kötü şeyler olucak diye...elinde kocaman bi buket çiçekle geldi...sonra benden özür diledi sana bunları yaşatmamam gerekiyordu ben onları sildigimi zannetmiştim dedi
ama bana yalan söyledin dedim hani o kızı sen bırakmıştın istememiştin...dogru ailemin baskısıyla ben bıraktım..sonra boşlukta kaldım azıcık daha vakit geçireyim dedim mailler attım..ama maillerin malesef dönüşü yok sonra düşününce çok pişman oldum ama geri dönüşü olmadı...senden önce bikaç kişiyle daha görüştüm teyzeme sorabilirsin eger o kızı hala istiyo olsaydım sırf onu unutmak için biriyle evlencek olsaydım çevremde birsürü fıstık gibi doktorlar vardı onları tercih ederdim seni degil dedi...hatta bu maillerden 10 gün önce falan tanışmışız biz biz nişanlandıktan sonra kız ona maillerin cevabını göndermiş.. nişanı at tekrar başlayalım falan demiş...ama eşim hiç ciddiye almamış onu
yazdıgın mailleri bi oku istersen neler yazmışsın dedim...hiçbirini okumadı hepsini sildi...bak kızım erkekler pis yaratıklardır bi dişi görsünler yeter onun aklını çelebilmek için resmen roman yazarlar bunu anla artık...gerçek olan sensin . senden sadece iki şey istiyorum bi huzur bi de saglıklı bir bebek gerçek olan bunlar işte dedi...

kizlar site duruyoo calismiyoo yazmakta gucluk cekiyorumm:umursamaz:
kvrck ben bisey anlamadimm .ama okuduguma gore dogru olani yapmisinn gibi geldi bana .bos ver hujzurunu bozma hic elle tutulur bisey yoksaaaopuyorumnanaktan

o kadar sevindim ki hamile olsan bu kadar sevinmezdim galiba... canım ne kadar üzülmişün ama aferim sana ne güzel konuşup hallettin....alkisalkisalkismaşallah allah nazardan saklasın

kıvırcığım günaydın bak eşin ne güzel dürüstçe herşeyi anlatmış sen huzurunuzu kaçırma tatlım ama gizli gizzli izlemeye devam et bence :lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile5

kizlar site duruyoo calismiyoo yazmakta gucluk cekiyorumm:umursamaz:
kvrck ben bisey anlamadimm .ama okuduguma gore dogru olani yapmisinn gibi geldi bana .bos ver hujzurunu bozma hic elle tutulur bisey yoksaaaopuyorumnanaktan
canım dün eşimin facebook un da biz nişanlanmadan 26 gün önce yazılmış aşk maillerini gördüm de başka bi kız için onun travmasını yaşadık
sagolsun arkadaşlar acayip destek olup akıl verdiler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…