Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kvrck gördünmü canim bizim söylediklerimiz cikti bosyere üzmüssün kendini.

Cok sevindim hersey yolunda olduguna

ohhh beeee walla dün beni strese soktun.teyzesi bize stres yasak lütfen bir daha bizi üzme.gördün mü doğru demiş.kaç kere dedik seni seçmiş iş bitmiş.öyle olmasaydı evliliğiniz ilk günkü gibi devam ya ederdi ya biterdi.içimi ferah tut e mi?:1hug:

o kadar sevindim ki hamile olsan bu kadar sevinmezdim galiba... canım ne kadar üzülmişün ama aferim sana ne güzel konuşup hallettin....alkisalkisalkismaşallah allah nazardan saklasın
sagol canım ya eskiden olsa küserdim konuşmazdım uzatırda uzatırdım ama siz sayesinde durmam gerektigini ögrendim insanın hakkaten kız kardeşe ihtiyacı varmış sagolun

kıvırcığım günaydın bak eşin ne güzel dürüstçe herşeyi anlatmış sen huzurunuzu kaçırma tatlım ama gizli gizzli izlemeye devam et bence :lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile5

ewet ama hala gözümün önünden gitmiyor yazılar tahammül edemiyorum ama susmak zorunda oldugumu söylediniz hazır beni sevmeye başlamışken onu tekrardan kaybetmeyi göze alamam geçicek bunlar inşallah bende unutucam

kivircik unutmak en iyisi canim

çok özür dilerim ikinizden de mafoldumben affedin beni teyzelerde bazen hata yapabilirler ama

bak şimdi siz bu olaydan sonra tekrar cicim aylarına döneceksiniz.yerimseniben birbirinizin kıymetini bileceksiniz.bir süre sonra da mutluluğunuz minik bir bebişle taçlanacak inş.

Kvrck gördünmü canim bizim söylediklerimiz cikti bosyere üzmüssün kendini.

Cok sevindim hersey yolunda olduguna
haklısın canım ama işte bian insan ne yapabilecegini bilmiyor çok üzülmüştüm

kivircik unutmak en iyisi canim
haklısın dermancım zaman alıcak ama keşke okumasaydım yazılanları direk silseydim tarihine bakıp bu kadar etkilenmezdim herhalde

bencede geçmişi geçmişte bırak... artık bebeğe konsantre ol.... o kadar da kıskandığını belli etme havalanmasın:))) öperim kuzu

bak şimdi siz bu olaydan sonra tekrar cicim aylarına döneceksiniz.yerimseniben birbirinizin kıymetini bileceksiniz.bir süre sonra da mutluluğunuz minik bir bebişle taçlanacak inş.
inşallahhhhhhhhh tam yumoş dönemindeyim ama bu mide bulantısı yüzünden eşimin yanına bile yatamıyorum bu ayda kaçıcak galiba

bafo, BebisKoM88+, bitte, CaglayanCicek, edut+, kvrck, lapaci+, ravzanur, sebin

heyyyy herkese günaydınnnn

canim bende hemen ofke kontrolume hakim olamiyorum ama biraz sabretsekk kendimize eziyet etmicez ama elde olmuyor isteesüprizzzzz

bafo senin resmini çeken kadının linkine baktınmı dün gece gönderdin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…