hoşbulduk papatyam.nasıl gidiyor okul?
amin guzelimm insallahhh bende bizde iszler gibii bir bebis cetvelii yapmayii nasip eder allahhh:Saruboceq:günaydın canım.inş ben de sizlere en yakın zamanda böyle seslenirim :1hug:
dün eşimle telefonda konuşmuştum ya eve baya geç geldi...hatta korktum kötü şeyler olucak diye...elinde kocaman bi buket çiçekle geldi...sonra benden özür diledi sana bunları yaşatmamam gerekiyordu ben onları sildigimi zannetmiştim dedi
ama bana yalan söyledin dedim hani o kızı sen bırakmıştın istememiştin...dogru ailemin baskısıyla ben bıraktım..sonra boşlukta kaldım azıcık daha vakit geçireyim dedim mailler attım..ama maillerin malesef dönüşü yok sonra düşününce çok pişman oldum ama geri dönüşü olmadı...senden önce bikaç kişiyle daha görüştüm teyzeme sorabilirsin eger o kızı hala istiyo olsaydım sırf onu unutmak için biriyle evlencek olsaydım çevremde birsürü fıstık gibi doktorlar vardı onları tercih ederdim seni degil dedi...hatta bu maillerden 10 gün önce falan tanışmışız biz biz nişanlandıktan sonra kız ona maillerin cevabını göndermiş.. nişanı at tekrar başlayalım falan demiş...ama eşim hiç ciddiye almamış onu
yazdıgın mailleri bi oku istersen neler yazmışsın dedim...hiçbirini okumadı hepsini sildi...bak kızım erkekler pis yaratıklardır bi dişi görsünler yeter onun aklını çelebilmek için resmen roman yazarlar bunu anla artık...gerçek olan sensin . senden sadece iki şey istiyorum bi huzur bi de saglıklı bir bebek gerçek olan bunlar işte dedi...
Iyiyim tatlim ama okul bitti artik kacirmissin kaydirigubbakcemile3
Artik ögrenci degilim calisiyorum.
sagol canım ya eskiden olsa küserdim konuşmazdım uzatırda uzatırdım ama siz sayesinde durmam gerektigini ögrendim insanın hakkaten kız kardeşe ihtiyacı varmış sagoluno kadar sevindim ki hamile olsan bu kadar sevinmezdim galiba... canım ne kadar üzülmişün ama aferim sana ne güzel konuşup hallettin....alkisalkisalkismaşallah allah nazardan saklasın
kıvırcığım günaydın bak eşin ne güzel dürüstçe herşeyi anlatmış sen huzurunuzu kaçırma tatlım ama gizli gizzli izlemeye devam et bence :lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile5
çok özür dilerim ikinizden de mafoldumben affedin beni teyzelerde bazen hata yapabilirler amaohhh beeee walla dün beni strese soktun.teyzesi bize stres yasak lütfen bir daha bizi üzme.gördün mü doğru demiş.kaç kere dedik seni seçmiş iş bitmiş.öyle olmasaydı evliliğiniz ilk günkü gibi devam ya ederdi ya biterdi.içimi ferah tut e mi?:1hug:
sagol canım ya eskiden olsa küserdim konuşmazdım uzatırda uzatırdım ama siz sayesinde durmam gerektigini ögrendim insanın hakkaten kız kardeşe ihtiyacı varmış sagolun
ewet ama hala gözümün önünden gitmiyor yazılar tahammül edemiyorum ama susmak zorunda oldugumu söylediniz hazır beni sevmeye başlamışken onu tekrardan kaybetmeyi göze alamam geçicek bunlar inşallah bende unutucam
ayyyy pardon kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun işin.memnunmusun bari işinden?
haklısın canım ama işte bian insan ne yapabilecegini bilmiyor çok üzülmüştümKvrck gördünmü canim bizim söylediklerimiz cikti bosyere üzmüssün kendini.
Cok sevindim hersey yolunda olduguna
haklısın dermancım zaman alıcak ama keşke okumasaydım yazılanları direk silseydim tarihine bakıp bu kadar etkilenmezdim herhaldekivircik unutmak en iyisi canim
sagol canım ya eskiden olsa küserdim konuşmazdım uzatırda uzatırdım ama siz sayesinde durmam gerektigini ögrendim insanın hakkaten kız kardeşe ihtiyacı varmış sagolun
ewet ama hala gözümün önünden gitmiyor yazılar tahammül edemiyorum ama susmak zorunda oldugumu söylediniz hazır beni sevmeye başlamışken onu tekrardan kaybetmeyi göze alamam geçicek bunlar inşallah bende unutucam
inşallahhhhhhhhh tam yumoş dönemindeyim ama bu mide bulantısı yüzünden eşimin yanına bile yatamıyorum bu ayda kaçıcak galibabak şimdi siz bu olaydan sonra tekrar cicim aylarına döneceksiniz.yerimseniben birbirinizin kıymetini bileceksiniz.bir süre sonra da mutluluğunuz minik bir bebişle taçlanacak inş.
bencede geçmişi geçmişte bırak... artık bebeğe konsantre ol.... o kadar da kıskandığını belli etme havalanmasın:))) öperim kuzu
canim bende hemen ofke kontrolume hakim olamiyorum ama biraz sabretsekk kendimize eziyet etmicez ama elde olmuyor isteesüprizzzzzcanım dün eşimin facebook un da biz nişanlanmadan 26 gün önce yazılmış aşk maillerini gördüm de başka bi kız için onun travmasını yaşadık
sagolsun arkadaşlar acayip destek olup akıl verdiler bana
inşallahhhhhhhhh tam yumoş dönemindeyim ama bu mide bulantısı yüzünden eşimin yanına bile yatamıyorum bu ayda kaçıcak galiba
bafo, BebisKoM88+, bitte, CaglayanCicek, edut+, kvrck, lapaci+, ravzanur, sebin
heyyyy herkese günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?