Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günayddıınnnnnnnn...
opuyorumnanaktan
aysel hatırlıyormusun benim şokumu...ağlamıştım doktorun yanında hiç bir kelime konuşamadım... günlerce sürdü o şok... beklenen ve istenen bişi ama birden o gerçekle karşı karşıya kalınca insan afallıyor =))
hayırlı olsun tekrar...
b-hcg değerin 2000nin üzerine çıkmadan ultrasonda birşey görünmez... testini yaptır.. 2 günde bir 2 katına çıktığını düşünerek ne zaman 2000i bulacağını hesaplıcaz.. ona göre doktora gitmen gerekecek...
ben gittiğimde b-hcg değerim 30.000 di =))) ve gider gitmez kalp sesini duydum =))))

nasılsınız hadi bugünde bol hamiş haberleri alalım
günü yakın arkadaşlar nerdesiniz

herkese gunaydin kizlarrrrr opuyorumnanaktanpelinsee:Saruboceq:
ekakal:Saruboceq: hadi canlarr birde sizdenn duyalimm guzel haberleriii :Saruboceq:

sabah test yaptım negatif çıktı arkadaşlar. ama ilk yaptığımdaki gibi fazla üzülmedim ne de olsa herşeyin hayırlısı olacak inşallah

sabah test yaptım negatif çıktı arkadaşlar. ama ilk yaptığımdaki gibi fazla üzülmedim ne de olsa herşeyin hayırlısı olacak inşallah
canim sen yine umutllanmaman cok guzel olmus yoksa insan cokk cokuyorrr.insallahh bebisin gobisindedir canimmmkaydirigubbakcemile5

ben test falan yapadim ravzanur sana ozel gunaydin kimse bize selam veriyor biz birbirieze verelimkaydirigubbakcemile5

teste falan inanma cunku test yaniltiyor biraz daha bekle halev

ben test falan yapadim ravzanur sana ozel gunaydin kimse bize selam veriyor biz birbirieze verelimkaydirigubbakcemile5

teste falan inanma cunku test yaniltiyor biraz daha bekle halev
canimm bencede bekleee biraz iyi yapmisin yapmamisssin.ama iyisin degilmi canimm keyfin nasilllŞeniz

ravzanur iyim tatlim benim hala umudum var sen nasilsin halev kac gunun gecti

ravzanur iyim tatlim benim hala umudum var sen nasilsin halev kac gunun gecti
bende iyiyimm benimm bu aralar yumurtlama gunlerimm ama ogun yapim bugun yapmim demiyorum canimiz nezem isterse ozam,an yapiyoruzz bakalimm artikk 14 martta kadar beklemek zorundayimmbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…