günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar ben grip oldummmmmmm
canimm cokk gecmis olsun .ilkbaharin ilk zamanlari insani aldatiyor havalarr kendine dikkat et canim limonu soyy robottan gecirr sicaksu ekle birazda nanee guzel terlet yarina biseyin kalmaz canimma.s.]
sogol guzelim senindeekaydirigubbakcemile2günaydın canlarım nasılsınız herşey yolundadır umarım.
bu arada dün adet oldum canlarım neyse hayırlısı değilmiş b+t+ç kürüne başlayacağım bu akşamdan itibaren umarım iyi gelir.canim hayirli olsun kurun insallah ise yarar bizde denerizzolumunekankayizsmile
Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun
yaaa hep benim burasami kapali olacak birazda siz kapali havaya bakin hep sizi kiskaniyodumm .suan püencereden baksam kar goruyom ruhum sikildi vallahiiiakannehirhem havtaya pozitif basla guzelimmm turkiyenin havasi hemen gunes aciyor sabrett 1 gunn:hulya:kızlarrrr...bugün hava kapaı...can sıkıcı bir gün((
emekçi dünya kadınlar günümüz kutl olsun
iyiyim canlarım kocam yurt dışına gidecek kesinleşti kızlar ya bugün ankaraya gidecekler vize almak için 1 hafta falan sonrada ingiltereye gidecekler ordan mısıra geçecekler dr. işi yattı benim gelince gidecem artık eşim olmadı mı bir işede yaramaz tedavi gelince sil baştan yeniden yapmak gerekecek
hayırlısı artık
adet olana arkadaşlarım inş. buay olur umudunuzu yitirmeyin
edut, halev, kvrck, lapaci, lorkee, samsak hepinize günaydınnnn
lapacı kıvırcık teşekkür ediyorum güzel haberlerle dönmek isterdim ama güzel haberleri beklersek ben hiç dönemeyebilirdim:)))
edut+, halev, kvrck, lapaci, lorkee, samsak günaydıın kızlarr kadınlar gününüz kutlu olsun
buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
bitte, edut, halev, kvrck, lapaci+, samsak
gunaydın bayanlar hepınıze...
canım gecmıs olsun ..yumurtlama gunlerın degılmı dıkkatlı ol aman dıyeyım...
ılac ıcmeye falan mecbur kalmadan atlatırsın ınsallah..
esımde ctesı geldı eskıshıre dun trenle geldık evımıze..guzeldı yolculuk...evımı ve esımı ozlemısım cok Şeniz
esımde regl oldugmu ogrenınce dedı ne yapalım ıstersen tevaı vs bıseylere baslayalım sen nasıl ıstersen dedı
bende su 8 ayı bı tamamlayalım bakarız dedım ...hıc ıcımden dr a gıtmek gelmıyo hayırlısı bakalım
gunaydin bebiskommm iyi haftalarr :1hug:nasilsinnGünaydin kizlar....opuyorumnanaktan
[/QUOTE]yaaa hep benim burasami kapali olacak birazda siz kapali havaya bakin hep sizi kiskaniyodumm .suan püencereden baksam kar goruyom ruhum sikildi vallahiiiakannehirhem havtaya pozitif basla guzelimmm turkiyenin havasi hemen gunes aciyor sabrett 1 gunn:hulya:
bitte, edut, halev, kvrck, lapaci+, samsak
gunaydın bayanlar hepınıze...
canım gecmıs olsun ..yumurtlama gunlerın degılmı dıkkatlı ol aman dıyeyım...
ılac ıcmeye falan mecbur kalmadan atlatırsın ınsallah..
esımde ctesı geldı eskıshıre dun trenle geldık evımıze..guzeldı yolculuk...evımı ve esımı ozlemısım cok Şeniz
esımde regl oldugmu ogrenınce dedı ne yapalım ıstersen tevaı vs bıseylere baslayalım sen nasıl ıstersen dedı
bende su 8 ayı bı tamamlayalım bakarız dedım ...hıc ıcımden dr a gıtmek gelmıyo hayırlısı bakalım
mugmugum gunaydin tatlim--Gunaydın kızlar
ben de arısutu bal polen olayına baslayalım dıyorum bu sefer de bakalım muhakkak bısyee faydası olur sanırım
gunaydin bebiskommm iyi haftalarr :1hug:nasilsinn
mugmugum gunaydin tatlim--
kizlar ben ciktim sonra gorusurzz
canım ole deme ya hıc bellı olmaz ...belkı sen anlamamıssındır akıntı az geldıyse farketmemıs olabılrısın ...canım bugün 18.gün benim yumoş günüm 13.14.gündür kesin hiç değişmez ogün mutlaka agrım ve akıntım olur ama bu ay ne agrım oldu ne de akıntım yumurtlamadım galiba gerçi yumurtlasamda bişi fayda etmiyo
gunaydın mugı nası gıdıo ısler hersey yolundamıGunaydın kızlar
kizlarr sizin icin gunaydinimi susledim pusledimm ama kimsecikler bana gunaydin bile demiyorr ask olsunn .:1closedeyes:
sana kolay gelsin canimmhaydın bakalım kızlar ben malum eve yenı geldım temızlık benı beklıo cars pers mısafırım var yogun bı hafta olacak ....
arada gelır bakarım muhabbetınıze...
sıze ıyı gunler sımdılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?