Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bitte, edut, halev, kvrck, lapaci, lorkee, samsak

ben de arısutu bal polen olayına baslayalım dıyorum bu sefer de bakalım muhakkak bısyee faydası olur sanırım

edut+, halev, kvrck, lapaci, lorkee, samsak günaydıın kızlarr kadınlar gününüz kutlu olsun
buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

günaydın canım

sanada günaydın canım ben dra gitmeyi hiç istemiyorum bende 8 ayı tamamlayacağım ondan sonra gideceğim inşallah eşimde şu sperm işini halletse içim daha rahat olacak hayırlısı bakalım

[/QUOTE]

valla erikler çiçek açmıştı ki burda da tepeler hep kar((

valla erikler çiçek açmıştı ki burda da tepeler hep kar(([/QUOTE]
ahh ahhh ben cicikte goremiyomm opuyorumnanaktanhic sevmiyorum surayiii akannehir

canım bugün 18.gün benim yumoş günüm 13.14.gündür kesin hiç değişmez ogün mutlaka agrım ve akıntım olur ama bu ay ne agrım oldu ne de akıntım yumurtlamadım galiba gerçi yumurtlasamda bişi fayda etmiyo

kizlarr sizin icin gunaydinimi susledim pusledimm ama kimsecikler bana gunaydin bile demiyorr ask olsunn .:1closedeyes:

ben de arısutu bal polen olayına baslayalım dıyorum bu sefer de bakalım muhakkak bısyee faydası olur sanırım

ben btç kullanayım bu da olmazsa naparım bilmiyorum artık tatlı şeylerle aram yok ki tatlı olan kürleri tüketeyim hele bu üçlü ile aram hiç yok akannehir

canım ole deme ya hıc bellı olmaz ...belkı sen anlamamıssındır akıntı az geldıyse farketmemıs olabılrısın ...

Gunaydın kızlar
gunaydın mugı nası gıdıo ısler hersey yolundamı

kizlarr sizin icin gunaydinimi susledim pusledimm ama kimsecikler bana gunaydin bile demiyorr ask olsunn .:1closedeyes:

canım genelde toplu gunaydın dıo herkes.. tek tek cvp vermek guc oluyo bıraz...
teskkur ederız topık e kattıgın canlılık ıcın ...

haydın bakalım kızlar ben malum eve yenı geldım temızlık benı beklıo cars pers mısafırım var yogun bı hafta olacak ....
arada gelır bakarım muhabbetınıze...
sıze ıyı gunler sımdılık

canım genelde toplu gunaydın dıo herkes.. tek tek cvp vermek guc oluyo bıraz...
teskkur ederız topık e kattıgın canlılık ıcın ...[/QUOTE]
anlasildii ozamannn:hulya:

Ay kizlar ben bugün yumurtluyorum galiba sabah uyandim kalkar kalkmaz kasiklarim agrimaya basladi yumutladigim günlerdeki gibi ama bugün henüz 6.günüm ve rgl bitmedi:bbo:

kızlarrr..çok yoğunum yine... ben kaçayım... gelirim inş....
görüşürüüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…