Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Amin canım benim... Dualarınızı esirgemeyin lütfen bu 3 gün. Aklınıza bebiş fikri geliince benim için de dua edin lütfen. Aysel ayağını iyi sürüdü bence hepimiz arkasına takılıcaz.

Kızlar ayrıca size bişey anlatmak istiyorum.Ben fala pek inanmam kahve içince eğlence olsun diye kapatırım sadece.Kuzenim ankarada bir hastanede sekreterdi ve ordaki bayanlar bir falcıya gidiyorlardı.Kadın çok meşhur ve randevulu gidiliyor.Kuzenim ve onun bir arkadaşı çok israr ettiler ve bizde randevu aldık.Bu olay ben evlenmeden önce geçen yıl aralık ayında falan olmuştu.Fal bakan kadın eşimin adının içindeki 3 harfi (zaten 5 harfli ismi) bildi.Üstüne temmuz sonu ağustos başı sen evli olacaksın bu kişi ile dedi.Bana annen kürtaj yada düşük geçirdi mi dedi bende hayır dedim ya senden sakladığı var yada kadın hastalıklarından bir operasyon geçirecek dedi. Ve bu dedikleri hep çıktı. Ben temmuzda evlendim,annemin rahmi alındı..vs. Hele kuzenime dedikleri inanılmazdı ve hepsi çıktı. O zaman bana 2 çocuk görüyorum hayatında demişti.ilki erkek demişti.
Neyse ben arkadaşımla birlikte dün yine gittim aynı kadına.Bazı şeyleri yine bildi, Bunun yanında bana seni 5 hafta yada en geç 5 ay içinde hamile görüyorum dedi.ılk bebeğin erkek olacak kesinlikle dedi.2. bebeğin 4 belki 4,5 yıl sonra olacak o da muhtemelen %80 kız olacak dedi.

Fala inanma falsız da kalma demişler.... ınşallah faldaki gibi 5 haftaya kadar hamiş olurum.

kizlar hasta oldum malesef mart ayina kaldi umut

hadi bakalım hayırlısı

martta hepimiz hamiş kalcaz hemen moralini bozma

yok canim bozmadim ne yapalim kismet

canimm umuda devamm hep beraberr kaydirigubbakcemilekismet insallah mart ayidirr:Saruboceq:
kizlar ben bir dua var onu aldiktan sonra sizede verecegimm.ne dersiniz????

kaydirigubbakcemile5

derman bafocumm n yapyionuz .benim ohaoldumsmilegibi sizinde m i caniniz sikiliyorr????

canimm umuda devamm hep beraberr kaydirigubbakcemilekismet insallah mart ayidirr:Saruboceq:
kizlar ben bir dua var onu aldiktan sonra sizede verecegimm.ne dersiniz????

tsk ederim tatlim ins marta hepimiz hamis kaliriz

yok tatlim ben facebooka bakiyorum

arkadaşlar bende hamile kalmayı düşünüyorum hamile kalmadan önce yapılması gereken testler yada başlanması gereken bişeyler varmıdır follik asit gibi bilgi verirseniz sevinirim

günaydıınnn bayanlarr.....
iyi haftaallaarrr opuyorumnanaktan
naılsınız bakalııımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…