günaydın canlarım nasılsınız herşey yolundadır umarım.
bu arada dün adet oldum canlarım neyse hayırlısı değilmiş b+t+ç kürüne başlayacağım bu akşamdan itibaren umarım iyi gelir.
Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun
idare ediyoruz lapacım. bazı ufak tefek problemler vardı o yüzden pek giremedim nete şimdi inşallah halloldu. artık aranızdayım. ama ygs yaklaştı ya bizim öğrenciler pek telaşta onlarla uğraşıyorum 2. dönem başladı başlayalı ilk defa bu kadar uzun soluklu oturabildim
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar ben grip oldummmmmmm
samsakcım nerelerdesin sen yaaaa özletttin kendini hoşgeldin
sagol canım benimdünya kadınlar günümüz kutlu olsun
unutmadan sağlıklı mutlu nice günler geçirmeniz dileğiyle hatunlar
kvrck geçmiş olsun canım
hamişler bebişler nasıl
hayırlısı bitanem inşallah o günlerde geleceklapacı kıvırcık teşekkür ediyorum güzel haberlerle dönmek isterdim ama güzel haberleri beklersek ben hiç dönemeyebilirdim:)))
günaydın canımmmiyiyim canlarım kocam yurt dışına gidecek kesinleşti kızlar ya bugün ankaraya gidecekler vize almak için 1 hafta falan sonrada ingiltereye gidecekler ordan mısıra geçecekler dr. işi yattı benim gelince gidecem artık eşim olmadı mı bir işede yaramaz tedavi gelince sil baştan yeniden yapmak gerekecek
hayırlısı artık
adet olana arkadaşlarım inş. buay olur umudunuzu yitirmeyin
edut, halev, kvrck, lapaci, lorkee, samsak hepinize günaydınnnn
sagol canım ya burdada kapalı hava çok kötü sıkıcı yagmurlu falangeçmş olsun kıvırkım... havalar feci ya.. herkes hasta =( dikkat et kendine... inş kısa sürede iyileşirsin
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
halevcim hayırlı olsun kürün tatlım. düzenli kullan inşallah yararını görürsün
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlarrrr...bugün hava kapaı...can sıkıcı bir gün((
emekçi dünya kadınlar günümüz kutl olsun
iyiyim canlarım kocam yurt dışına gidecek kesinleşti kızlar ya bugün ankaraya gidecekler vize almak için 1 hafta falan sonrada ingiltereye gidecekler ordan mısıra geçecekler dr. işi yattı benim gelince gidecem artık eşim olmadı mı bir işede yaramaz tedavi gelince sil baştan yeniden yapmak gerekecek
hayırlısı artık
adet olana arkadaşlarım inş. buay olur umudunuzu yitirmeyin
edut, halev, kvrck, lapaci, lorkee, samsak hepinize günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?