kıvırcığım hadi hayırlısı diyelim... İnşallah bize güzel haberler vereceksin.
sagolasınızzzz hoşgeldinizzzzzzzz
canım yeni tarihin neydi
hım hadi bakalım hayırlısıcanım dün progestan'a başladım 15 gün sürecek o bittikten sonra +3 gün bekle dedi doktorum. tarihim 24 Mart'a denk geliyor.
hastalar nasıl sen nasılsın canım hayat nasıl gidiyor
hadi bakalım halaylarımızı çekelim güzel haberler ver dehayatım annem iyice toparladı. kayınpederim ve kayınvalidem de idare ediyorlar şimdilik. Ben cumartesi sabah çatlatma iğnemi vuruldum cumartesi akşam,pazar akşam ve bugün sabah çalışmalar devam etti. Hayırlısı. İnşallah 15-20 gün sonra iyi haberler veririm.
selam kızlar nasılsınız
ctesi dra gittim
oğlum oluyor sizlerle paylaşmak istedim
Allahım isteyen herkese versin sürekli dualarımdasınız
selam kızlar nasılsınız
ctesi dra gittim
günaydınnn şekerler nasılsınız?
8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız
ctesi dra gittim
selam kızlar nasılsınız
ctesi dra gittim
hayatım annem iyice toparladı. kayınpederim ve kayınvalidem de idare ediyorlar şimdilik. Ben cumartesi sabah çatlatma iğnemi vuruldum cumartesi akşam,pazar akşam ve bugün sabah çalışmalar devam etti. Hayırlısı. İnşallah 15-20 gün sonra iyi haberler veririm.
hadi bakalım halaylarımızı çekelim güzel haberler ver de
ooo yakışıklı bir bey daha geliyor aramıza desene rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Ayşecim hayırlı uğurlu olsun.Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin. İlk yola çıktığım arkadaşlarımdansın ve ne güzel şimdi bebişinin cinsiyetini öğreniyorsun... Rabbim inşallah bana da nasip eder bu ay.
canım erkendenmı bellı oldu cınsıyetı oylee
BARAYS
canım ya şüpheli ilişkiden 2 gün sonra fena bel agrım başladı durduk yerde sızlıyo aynı anda gögüslerimde yanma oluyo uçlarında umutlanmak istemiyorum ama daha önce olmamıştı
gerçi bu ay yumoş dönemi agrım olmadı akıntımda olmadı ama bilemiyorum işte
göğüslerdeki durumlarda bende de var
bu belirtilere göre hamiş olabilirsin inş. bebişin seninledir tatlımm:Saruboceq:
hadi hayırlısı gayecciimmm... inş güzel haberlerini alıcaz canım benim
göğüslerdeki durumlarda bende de var
bu belirtilere göre hamiş olabilirsin inş. bebişin seninledir tatlımm:Saruboceq:
ayselcim..sana birşey sormak istiyorum....
bir topicde doktorlar eleştiriliyordu... bende hep o eleştirileri okuyarak zaten karar verip gitmiştim doktora... şu adet olamadığım dönemde gitmiştim ya bana adet söktürücü vermişti... 2. kez gitmiştim beklicez demişti.. onu anlattım... o ara 5 haftalık hamile olmama ragmen görememişti... birde bana kızmıştı falan..bunları anlattım işte... aam asla kötü bir kelime kullanmadım.. sadece o gün yaşadıklarımı anlattım... hatta bana 2 yorum yapıldı... onları okudum.... ertesi gün yine aynı topice girdim.. zaten o topigi favorilerime eklemiştim... bi baktım benim yazdıklarım ve bana gelen yorumlar yok ortada.... benden sonraki bir kaç iyi yorum var.. kim silebilir bunu? nasıl takipçisi olabilirim?
topiclere güvenim azaldı... kişiler istediklerine göre mi yönlendiriyorlar.. yazılanlar sadece iyi yorunlarmı? off yaaa =(
ayselcim..sana birşey sormak istiyorum....
bir topicde doktorlar eleştiriliyordu... bende hep o eleştirileri okuyarak zaten karar verip gitmiştim doktora... şu adet olamadığım dönemde gitmiştim ya bana adet söktürücü vermişti... 2. kez gitmiştim beklicez demişti.. onu anlattım... o ara 5 haftalık hamile olmama ragmen görememişti... birde bana kızmıştı falan..bunları anlattım işte... aam asla kötü bir kelime kullanmadım.. sadece o gün yaşadıklarımı anlattım... hatta bana 2 yorum yapıldı... onları okudum.... ertesi gün yine aynı topice girdim.. zaten o topigi favorilerime eklemiştim... bi baktım benim yazdıklarım ve bana gelen yorumlar yok ortada.... benden sonraki bir kaç iyi yorum var.. kim silebilir bunu? nasıl takipçisi olabilirim?
topiclere güvenim azaldı... kişiler istediklerine göre mi yönlendiriyorlar.. yazılanlar sadece iyi yorunlarmı? off yaaa =(
kızlar kasık ağrım var....yumurtalarımda değil ama ağrı...nedenini bilen varmı...üşütümmü acaba sürekli mide bulantım da var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?