Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

selam kızlar nasılsınız
ctesi dra gittim
oğlum oluyor sizlerle paylaşmak istedim
Allahım isteyen herkese versin sürekli dualarımdasınız

hastalar nasıl sen nasılsın canım hayat nasıl gidiyor

hayatım annem iyice toparladı. kayınpederim ve kayınvalidem de idare ediyorlar şimdilik. Ben cumartesi sabah çatlatma iğnemi vuruldum cumartesi akşam,pazar akşam ve bugün sabah çalışmalar devam etti. Hayırlısı. İnşallah 15-20 gün sonra iyi haberler veririm.

hadi bakalım halaylarımızı çekelim güzel haberler ver de
selam kızlar nasılsınız
ctesi dra gittim

ooo yakışıklı bir bey daha geliyor aramıza desene rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin

selam kızlar nasılsınız
ctesi dra gittim

Ayşecim hayırlı uğurlu olsun.Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin. İlk yola çıktığım arkadaşlarımdansın ve ne güzel şimdi bebişinin cinsiyetini öğreniyorsun... Rabbim inşallah bana da nasip eder bu ay.

selam kızlar nasılsınız
ctesi dra gittim

oyy ooyy maşaallahhhh....
demek oğluş gelecek....
darısı bizim başımıza.. bende öğrensem cinsiyetini =) çok merak ediyorum.. Ayşe hangi hastaneye gideceğin konusunda tedirgindin yanlış hatırlamıyorsam... şimdi nereye gidiyorsun? memnun musun?

hadi hayırlısı gayecciimmm... inş güzel haberlerini alıcaz canım benim

hadi bakalım halaylarımızı çekelim güzel haberler ver de

ooo yakışıklı bir bey daha geliyor aramıza desene rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin

inş tatlım dr kesin demedi 2 hafta sonra kesinleşicek inş prensim

cnm inan hep aklımdasın dua ediyorum senin için inş seninde bebişin olcak yakında
kızın olursa alırım oğluma artık

canım erkendenmı bellı oldu cınsıyetı oylee

cnm ben cuma günü hangi akla hizmetse temizlik yaptım
akşam bi kasık ağrısı bel ağrısı bide midem bulanmaya başladı kesin dedim bişey oldu
100 km çevremizde bi kadın doğumcu bulamadık nöbetçi sabaha kadar ağladım
normalde 1 hafta sonra idi 2li test randevumuz ama hemen gittik tabi dr çok kızdı iş yapmama
zaten risklisin dedineyse gelmişken ikilinide yapalım dedi
sata göre 11+3 dük ama usg de 12+2 çıktık benim sıpa önden gidiyor ense kalınlığını ölçtü
1.1 mm çok ii dedi aman çok şekerdi bi saniyed durmadı yerinde dr bile çok güldü zorla ölçtü ensesini cinsiyet konusunda bi tahmin varı dedim ben tahminleri söylemiyorum dedi ben istiyorum diye ısrar edince tmm bakalım dedi 4 boyutlu baktı bacak arasındaki parıltıyı gösterdi % 70 80 erkek dedi
2 hafta sonra kontrol var o zaman kesinleşicek inş
ayyy ne yazdım öylekaydirigubbakcemile3

göğüslerdeki durumlarda bende de var
bu belirtilere göre hamiş olabilirsin inş. bebişin seninledir tatlımm:Saruboceq:

bu belirtilere göre hamiş olabilirsin inş. bebişin seninledir tatlımm:Saruboceq:

ayselcim..sana birşey sormak istiyorum....
bir topicde doktorlar eleştiriliyordu... bende hep o eleştirileri okuyarak zaten karar verip gitmiştim doktora... şu adet olamadığım dönemde gitmiştim ya bana adet söktürücü vermişti... 2. kez gitmiştim beklicez demişti.. onu anlattım... o ara 5 haftalık hamile olmama ragmen görememişti... birde bana kızmıştı falan..bunları anlattım işte... aam asla kötü bir kelime kullanmadım.. sadece o gün yaşadıklarımı anlattım... hatta bana 2 yorum yapıldı... onları okudum.... ertesi gün yine aynı topice girdim.. zaten o topigi favorilerime eklemiştim... bi baktım benim yazdıklarım ve bana gelen yorumlar yok ortada.... benden sonraki bir kaç iyi yorum var.. kim silebilir bunu? nasıl takipçisi olabilirim?
topiclere güvenim azaldı... kişiler istediklerine göre mi yönlendiriyorlar.. yazılanlar sadece iyi yorunlarmı? off yaaa =(

canım sen mi demiştin bu ay akıntım hiç olmadı ama hamiş kaldım akıntıyla ilgisi yok diye

kızlar kasık ağrım var....yumurtalarımda değil ama ağrı...nedenini bilen varmı...üşütümmü acaba sürekli mide bulantım da var...

canım dr ismi veya hastane ismi vermiş miydin?

Canım o doktor aramıştır site yöneticilerini ve sildirmiştir menfi yazıları. Ne yazıkki internet dünyası da bu şekilde.Ben daha önce bilişim sektöründe çalıştım.Bazı bilgisayar forumlarında firmamız hakkında kötü bir yorum yapılınca hemen arayıp sildiriyorduk.Çünkü biz o forumlara reklam parası ödüyorduk.Bu da muhtemelen öyle bir durumdur.

kızlar kasık ağrım var....yumurtalarımda değil ama ağrı...nedenini bilen varmı...üşütümmü acaba sürekli mide bulantım da var...

yumurtalama günün ne zamandı canım? eğer adetine yakınsa inşallah bebiştendir.Adetine yakın değilse mide bulantısı bebişten olamaz.Üşütmüş olabilirsin.Kasık ağrın da ayaklarını üşütmenden kaynaklanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…