Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım dr ismi veya hastane ismi vermiş miydin?

eevt verdim... ama zaten topic ismi "Medical Park Göztepe hastanesi hakkında".. ve herkeeess ama herkkeess doktor ismi ve soyismi vererek yazıyor... ama benimki yok..silindi =(( kim sildi ki?
neden silindi?
----http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/188804-medical-park-goztepe-hakkinda-153.html

hayatım inşallah bu ay gelecek bebişim.Bu ay çok rahattım ve umutluydum.Umarım bunun da bir nedeni vardır.

inşallah canımm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

canım sen mi demiştin bu ay akıntım hiç olmadı ama hamiş kaldım akıntıyla ilgisi yok diye

ben akıntıyı hiç farkedemiyordum ki. yumurtladığımı hiç anlamadım yani. ama bel ağrısı bulantı ve göğüslerimdeki değişim beni şüphelendirmişti. Kız inş. hamişsindir:CüvCüv:

kızlar kasık ağrım var....yumurtalarımda değil ama ağrı...nedenini bilen varmı...üşütümmü acaba sürekli mide bulantım da var...
edut canım biraz kendini sıcak tutmaya çalış geçerse veya hafiflerse bil ki üşütmüssübdürohaoldumsmile

nasılsınız kızlar...benım genel ısler bıttı sımdı bısyeler yıyıp evı supurucem bı de...
bı bakayım dedım sıze...
sonrada bı arkadasıma nısan kıyafetı bakmaya ordan da pazara gıdıcez...
ay aksama yemek derdı yok Allah tan arkadas yemege cagırdı ...
ay yazarken yoruldum yaa

ayse hayırlı olsun paşa gelıyormus

ayy kızlar haberlere bakmamıştım ben elazığ'da 6.0 'lık deprem olmuş.akannehir

ama o zaman sadece iyi yorumlar kalır orada ve insanlar yanlış yönlendirilir... ki ben iyi yorumları okuyarak gittim... ilk muayenede acaip memnun kaldım... çok ilgili, bilgili birisi diye düşündüm... ama 2. muayenede bebebği göremeyerek bir sürü yanlış şey yapmama neden oldu...

yani ben yazımda dedim ki "ben dr için asla yorum yapamam.. ama benim başıma da bu geldi.. benim hikayem de bu..." o zaman olumsuz tüm hikayeleri silsinler... bakıyorum başka dr lar için olumsuz şeyler var ama bu dr için hiiç yok.. dediğin gibi bir şey olabilir =((( ne kadar üzücü...

kızlar kasık ağrım var....yumurtalarımda değil ama ağrı...nedenini bilen varmı...üşütümmü acaba sürekli mide bulantım da var...

canım ya aynı şey bendede oldu hatırlarsan deli oldum 13 gün sürdü nanelimon bide pirinç lapası geçirdi benimkini üşütmektenmiş

hayırlısı canım benim benim heray agrım ve akıntım olurdu bu ay olmadı da ondan sordum merak ettim

slm arkadaşlar yemeğimi yedim geldim

slm kızlar afieyt olsun
kızlar bu keçiboynuzu pekmezi çok fena bişe ilk defa buay düzenli içiyorum
iyi anlamda tabii kudurttu koçişle beni
canı istemeyen varsa içsin sabah akşam 1 kaşık bakın nasıl canınız istiyooo

valla bacım daha adet günümün daha 15. günü....bebişten değildir keşke olsa ama umudum yok bu ay yumurtladığımdan bile emin değilim o konudamn çok canım sıkkın zaten

:roflol::roflol: :roflol:

alemsin kaydirigubbakcemile3

canım ya aynı şey bendede oldu hatırlarsan deli oldum 13 gün sürdü nanelimon bide pirinç lapası geçirdi benimkini üşütmektenmiş

canım benim bbu ara heo tekrarlıyor zaten bu bulantı...keşke bebişten olsada ama nerdeeee:çok üzgünüm:

Canım ne yazıkki bazen insanların egoları çok yüksek olabiliyor ve bu egolarının zedelenmemesi için kendileri hakkında çıkan tüm kötü yorumları bir şekilde yalanlıyor yada engelliyorlar.
bende gittiğim kadın sağlığı merkezi ve doktorum hakkında bazı yerlerde yazdım bu forumda.Bana katılan arkadaşlarım da oldu benim düşündüğümün aksini düşünenler de.Çünkü herkesin doktordan beklentisi farklı.

evet canım gerçekten öyle yaptı ama
bebiş olması içinde iyiymiş aklinialirimsmile

kvcrk inşallah hamileliğe işarettir bu belirtilerinde bide sana halay çekeriz canımkaydirigubbakcemile2

Hahahaha şekerim sabah 1 kaşık akşam 1 kaşık kilo yapmadı mı? :) yoksa yatakodası egzersizi zayıflattı mı? kaydirigubbakcemile3

bu keçiboynuzunu hem kocişimin hemde benim mi içmem gerekiyor bak bunu bilmiyordum sadece kocişe uygulanıyor sanıyordum canım eğer işe yarıyorsa kullanayım bende istek olmuyor fazla :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…