canım dr ismi veya hastane ismi vermiş miydin?
hayatım inşallah bu ay gelecek bebişim.Bu ay çok rahattım ve umutluydum.Umarım bunun da bir nedeni vardır.
canım sen mi demiştin bu ay akıntım hiç olmadı ama hamiş kaldım akıntıyla ilgisi yok diye
edut canım biraz kendini sıcak tutmaya çalış geçerse veya hafiflerse bil ki üşütmüssübdürohaoldumsmilekızlar kasık ağrım var....yumurtalarımda değil ama ağrı...nedenini bilen varmı...üşütümmü acaba sürekli mide bulantım da var...
Canım o doktor aramıştır site yöneticilerini ve sildirmiştir menfi yazıları. Ne yazıkki internet dünyası da bu şekilde.Ben daha önce bilişim sektöründe çalıştım.Bazı bilgisayar forumlarında firmamız hakkında kötü bir yorum yapılınca hemen arayıp sildiriyorduk.Çünkü biz o forumlara reklam parası ödüyorduk.Bu da muhtemelen öyle bir durumdur.
kızlar kasık ağrım var....yumurtalarımda değil ama ağrı...nedenini bilen varmı...üşütümmü acaba sürekli mide bulantım da var...
inş tatlım dr kesin demedi 2 hafta sonra kesinleşicek inş prensim
hadi gözüöüz aydın bi oğluş daha geliyor listeye yazayım bebişin cinsiyetini tebrikler canım
ama kendine çok dikkat ne temizliği o öyle bir daha yapmaklava:
eevt verdim... ama zaten topic ismi "Medical Park Göztepe hastanesi hakkında".. ve herkeeess ama herkkeess doktor ismi ve soyismi vererek yazıyor... ama benimki yok..silindi =(( kim sildi ki?
neden silindi?
----http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/188804-medical-park-goztepe-hakkinda-153.html
canım firma yetkilileri arayıp sildirmiş olabilir
normalde isim vermek yasak onun için silmiş olabilirler idyecem ama topik ismi de hastane ismiymiş çok ilginç aslında ya topiğe izin verilmemeli ya da herşey serbest olmalı
nasılsınız kızlar...benım genel ısler bıttı sımdı bısyeler yıyıp evı supurucem bı de...
bı bakayım dedım sıze...
sonrada bı arkadasıma nısan kıyafetı bakmaya ordan da pazara gıdıcez...
ay aksama yemek derdı yok Allah tan arkadas yemege cagırdı ...
ay yazarken yoruldum yaa
ayse hayırlı olsun paşa gelıyormus
walla bu ne hamaratlık şekerimm maaşallah sanaopuyorumnanaktan
hayırlısı canım benim benim heray agrım ve akıntım olurdu bu ay olmadı da ondan sordum merak ettiminşallah canımm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
ben akıntıyı hiç farkedemiyordum ki. yumurtladığımı hiç anlamadım yani. ama bel ağrısı bulantı ve göğüslerimdeki değişim beni şüphelendirmişti. Kız inş. hamişsindir:CüvCüv:
edut canım biraz kendini sıcak tutmaya çalış geçerse veya hafiflerse bil ki üşütmüssübdürohaoldumsmile
yumurtalama günün ne zamandı canım? eğer adetine yakınsa inşallah bebiştendir.Adetine yakın değilse mide bulantısı bebişten olamaz.Üşütmüş olabilirsin.Kasık ağrın da ayaklarını üşütmenden kaynaklanabilir.
slm kızlar afieyt olsun
kızlar bu keçiboynuzu pekmezi çok fena bişe ilk defa buay düzenli içiyorum
iyi anlamda tabii kudurttu koçişle beni
canı istemeyen varsa içsin sabah akşam 1 kaşık bakın nasıl canınız istiyooo
canım ya aynı şey bendede oldu hatırlarsan deli oldum 13 gün sürdü nanelimon bide pirinç lapası geçirdi benimkini üşütmektenmiş
ama o zaman sadece iyi yorumlar kalır orada ve insanlar yanlış yönlendirilir... ki ben iyi yorumları okuyarak gittim... ilk muayenede acaip memnun kaldım... çok ilgili, bilgili birisi diye düşündüm... ama 2. muayenede bebebği göremeyerek bir sürü yanlış şey yapmama neden oldu...
yani ben yazımda dedim ki "ben dr için asla yorum yapamam.. ama benim başıma da bu geldi.. benim hikayem de bu..." o zaman olumsuz tüm hikayeleri silsinler... bakıyorum başka dr lar için olumsuz şeyler var ama bu dr için hiiç yok.. dediğin gibi bir şey olabilir =((( ne kadar üzücü...
slm kızlar afieyt olsun
slm kızlar afieyt olsun
Hahahaha şekerim sabah 1 kaşık akşam 1 kaşık kilo yapmadı mı? :) yoksa yatakodası egzersizi zayıflattı mı? kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?