ay şekerim napiim bilelim de öyle hareket edelim :)) sonra 100 kilo olmayalımslm kızlar gaye güldürdün beni yaaa :roflol: :roflol:
bu keçiboynuzunu hem kocişimin hemde benim mi içmem gerekiyor bak bunu bilmiyordum sadece kocişe uygulanıyor sanıyordum canım eğer işe yarıyorsa kullanayım bende istek olmuyor fazla :kedi:
Hahahaha şekerim sabah 1 kaşık akşam 1 kaşık kilo yapmadı mı? :) yoksa yatakodası egzersizi zayıflattı mı? kaydirigubbakcemile3
ay şekerim napiim bilelim de öyle hareket edelim :)) sonra 100 kilo olmayalım
EDUTCUM senin bu mide bulantın uzun zamandır devam ediyo gastroya bi gitsen iyi olur bence
kilo aldırırmı canım okadar harekete sempatiksalakcinni
halev iç canım sende eşinle beraber canın istemeyince ıslanmıyosun spermler rahat hareket edemiyo hedefe varmadan ölüyolar ama bu pekmezi içince koca kaçacak yer arıyo benden :1shok:
adam diyoki ne yaptı bize bu pekmez böyle
Canım ne yazıkki bazen insanların egoları çok yüksek olabiliyor ve bu egolarının zedelenmemesi için kendileri hakkında çıkan tüm kötü yorumları bir şekilde yalanlıyor yada engelliyorlar.
bende gittiğim kadın sağlığı merkezi ve doktorum hakkında bazı yerlerde yazdım bu forumda.Bana katılan arkadaşlarım da oldu benim düşündüğümün aksini düşünenler de.Çünkü herkesin doktordan beklentisi farklı.
hayırlısı canım inşallahkvcrk inşallah hamileliğe işarettir bu belirtilerinde bide sana halay çekeriz canımkaydirigubbakcemile2
ben gittimbacım endoskopide oldum...reflüm var, gastridim var...bende strese bağlı herşey var.
kilo aldırırmı canım okadar harekete sempatiksalakcinni
halev iç canım sende eşinle beraber canın istemeyince ıslanmıyosun spermler rahat hareket edemiyo hedefe varmadan ölüyolar ama bu pekmezi içince koca kaçacak yer arıyo benden :1shok:
adam diyoki ne yaptı bize bu pekmez böyle
keçiboynuzu o işede mi yarıyomuş bak ben bilmiyodum valla :kedi: :kedi: :kedi:
ayselim gidicem inşallah bi gün hamişler topicine. sizi de tebrik etmeniz için zorla çağırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?