Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

EDUTCUM senin bu mide bulantın uzun zamandır devam ediyo gastroya bi gitsen iyi olur bence

bu keçiboynuzunu hem kocişimin hemde benim mi içmem gerekiyor bak bunu bilmiyordum sadece kocişe uygulanıyor sanıyordum canım eğer işe yarıyorsa kullanayım bende istek olmuyor fazla :kedi:

keçiboynuzu o işede mi yarıyomuş bak ben bilmiyodum valla :kedi: :kedi: :kedi:

Hahahaha şekerim sabah 1 kaşık akşam 1 kaşık kilo yapmadı mı? :) yoksa yatakodası egzersizi zayıflattı mı? kaydirigubbakcemile3

ay kız bende aynen kılo alırım dıye ıcmek ıstememıstım ama dedıgın de mantıklı :roflol:

sımdı dısarı cıkınca bende arısutu bal polen mı neyse ondan alıcam ınsallah bakalım

kilo aldırırmı canım okadar harekete sempatiksalakcinni
halev iç canım sende eşinle beraber canın istemeyince ıslanmıyosun spermler rahat hareket edemiyo hedefe varmadan ölüyolar ama bu pekmezi içince koca kaçacak yer arıyo benden :1shok:
adam diyoki ne yaptı bize bu pekmez böyle

EDUTCUM senin bu mide bulantın uzun zamandır devam ediyo gastroya bi gitsen iyi olur bence

ben gittimbacım endoskopide oldum...reflüm var, gastridim var...bende strese bağlı herşey var.

kıss zeytin inşallah çalışmalar sonunda zeytin gözlü bi bebiş olurrrr

işte bende onu diyorum.. ben begenirim sen begenmezsin.. beklentisi farklı herkesin... elbette yorumlar farklı düşüncelerde olur... hiç bir yoruma karşılık vermedim zaten.. sadece başımdan geçeni okusun birileri istedim.... ben sadece bebeği görebilmesi gerektiğini söyledim... kötü birşey yazsaydım anlardım da yani bi kadın doğum uzmanı olarak bebeği görememesi çok kötü birşey değil mi?

kvcrk inşallah hamileliğe işarettir bu belirtilerinde bide sana halay çekeriz canımkaydirigubbakcemile2
hayırlısı canım inşallah

ZEYTİN
canım bu hızla siz ikizde yaparsınız üçüzde benden söylemesi aklinialirimsmile

ay bu vkadar çalışmaya gelmezse ayıp eder valla
allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar
bide benim koca yurt dışına gidecek o gitmeden tuttursak iyi olur ama kısmet
bide gitmeden pekmez bıraksam iyi olur yoksa ne yaparım ben -tatlicadiarzu-

ben gittimbacım endoskopide oldum...reflüm var, gastridim var...bende strese bağlı herşey var.

ayy canım stres yapma herşeyi bakayim yemek yiyincede hemen uzanma datlumm benim çalışmaları da ihmal etme veeeeeeeeee sonunda :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

keçiboynuzu hücre yenilenmesine yardımcı oluyor... kadın erkek herkes ara sıra yemeliymiş.. ben sevmiyorum..eşim seviyor =)

kullanayım ben o zaman bu arada ilişki erkeğe kilo aldırır kadınıda zayıflatır canlarım

keçiboynuzu o işede mi yarıyomuş bak ben bilmiyodum valla :kedi: :kedi: :kedi:

evet canım yarıyormuş deneyelim bakalım:dance:

ayselim gidicem inşallah bi gün hamişler topicine. sizi de tebrik etmeniz için zorla çağırıcam

yok canım nohut kürü yapıyoruz eşime 15 gün oldu 1,5 ay daha yapcam sonra eşimi teste göndercem bakalım bi farklılık var mı?yarın yada çarşamba adet olmayı bekliyorum. yani bi değişiklik yok herzamanki bekleyiş işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…