ya zaten hıslere takılma canımmm olabılır rahat ol ben bu ay senden umutluyumm
nurten maşallah canım bende izledim videonu ama anca yazıyorum allahım mutluluğunuzu daim etsin en kısa zamanda bebişle şenlendirsin
buay hepimiz kamiş kalacazzz
pekmezciler pekmezler içildimi
selam kızlar yine çok yoğunluk var işlerde ama en azından bi uğrayayım kendimi hatırlatayım dedim nasılsınız bakalım.
berlki cevap yazamam o yüzden şimdiden yazayım benim adet sancıları başladı 1,2 gün içinde adet olucam sanırım. ama inşallah olmam diyorum. durumumuzda bi değişiklik yok ama yine de rabbimin bi mucize yaratacağına inanıyorum. buna da inanmak istiyorum.
canimm tesekkur ederim videoyu begendigine allah seninde ve diger arkadaslarinin mutlulugunu daim etsinn:1hug:nurten maşallah canım bende izledim videonu ama anca yazıyorum allahım mutluluğunuzu daim etsin en kısa zamanda bebişle şenlendirsin
buay hepimiz kamiş kalacazzz
pekmezciler pekmezler içildimi
canimm cok yerde arkadaslar da yazmisti yanlis hatirlamiyosam insan hamis oluncada regl belirtilöerini yasiyomus sanki regl gelecekmis gibi oluyomus ama hamis olduklarini ogreniyolarr .o yuzden gunun geclmeden boyle negatif dusunme tatlimm iokk.selam kızlar yine çok yoğunluk var işlerde ama en azından bi uğrayayım kendimi hatırlatayım dedim nasılsınız bakalım.
berlki cevap yazamam o yüzden şimdiden yazayım benim adet sancıları başladı 1,2 gün içinde adet olucam sanırım. ama inşallah olmam diyorum. durumumuzda bi değişiklik yok ama yine de rabbimin bi mucize yaratacağına inanıyorum. buna da inanmak istiyorum.
canım helebi çekmeyin halay valla teyze dedirtmem size:))) inşallah hayırlısı olur.slm canım hoşgeldin kolay gelsin sana inşallah hasta olmazsın da bi bebiş haberinle ortalığı yıkarsın bi halay çekeriz bizde hayırlısı olsun her zaman için :1hug:
canimm tesekkur ederim videoyu begendigine allah seninde ve diger arkadaslarinin mutlulugunu daim etsinn:1hug:
canimm cok yerde arkadaslar da yazmisti yanlis hatirlamiyosam insan hamis oluncada regl belirtilöerini yasiyomus sanki regl gelecekmis gibi oluyomus ama hamis olduklarini ogreniyolarr .o yuzden gunun geclmeden boyle negatif dusunme tatlimm iokk.
yasakkelime
kizlar yemekler yendi teker teker doluyo yine topikhihoyyythihoyyytherkese afiyet olsunncokacimcoook
kızlar ya çocuk gibiyim çok sabırsızım test yapmak istiyorum ama yapmamalıyım biliyorum
gözümün önünde çift çizgiler beliriyo yawww
ayselim tam aksine geçen aylarda göğüs ağrısından ölüyordum bu ay sanki hiç adet olmayacak gibi bomboş. o yüzden onlara hiç güvenmiyorum. cumaya kadar beklesem iyi olacak sanırım
yav bide ağız yaraları hamilelik belirtisiyse kesin hamileyim:))
ayselim tam aksine geçen aylarda göğüs ağrısından ölüyordum bu ay sanki hiç adet olmayacak gibi bomboş. o yüzden onlara hiç güvenmiyorum. cumaya kadar beklesem iyi olacak sanırım
yav bide ağız yaraları hamilelik belirtisiyse kesin hamileyim:))
canım cumaya kadar bekle sen iyi olur bu arada ağızda yaralar adet belirtisi çünkü benim arkadaşta adet olunca çıkıyordu:sinifsinif:
uykudan gözümü açamıyorum tatlım çok çabuk yoruluyorum ve hep uyumak istiyorum ve her ay tatlı diye kıvranan ben bu ay tatlı görünce bile tiksiniyorum. bi de çok başım dönüyor ama tabi bütün bunların başka mantıksal açıklaması da olabilir (mesela kan değerlerimdüşmüştür falan) ama inşallah nedeni çook güzel bişeydir
bakalım görücez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?