selam canım nasılsın?
evet kızlar yemek faslına geçti
ayy benim canım da kısır çekti şimdi
oldu mu yaaa lorkeee apartman günü deyince ilk aklıma gelen kısır oluyor :))
valla daha hıc kısır yapan olmadı ama bakalım bugun menu ne olacak...
ben kalkıp yavastan hazırlnayaım bakalım
bende şimdi kısır siparişi vareceğim valla kaydirigubbakcemile3
ilk başlarda böyle değildim. şimdi sürekli yeme isteği içindeyim . zor frenliyorum kendimi...
sen nasılsın tatlım?nası gidiyor varmı şikayet?
handeciğim nasılsın tatlım bebiş nasıll?
iyiyim kuşum hamdolsun valla =) bebişte iyidir inş bugün gidicez bakalım doktorumuz ne dicek heyecanla bekliyorum. sen nasılsın ne var ne yok alıştınmı minişekaydirigubbakcemile5
Hic farketmez tatlim. acili olabilir,
iyiyim kuşum hamdolsun valla =) bebişte iyidir inş bugün gidicez bakalım doktorumuz ne dicek heyecanla bekliyorum. sen nasılsın ne var ne yok alıştınmı minişekaydirigubbakcemile5
sağolun kızlar iyiyiz, göbüş iyice büyümeye başladı. az sonra dr randevumuz var. ayrıntılı tarama ultrason yapıalcak. radyolog tan randevu aldım.
iyice tepişiyoruz artık. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu.
sizler nasılsınız? nasıl gidiyor
canım senin cinsiyet belli olmuşmuydu?
selam kızlar nasılsınız? artık burası hep hamişlerle dolu... biz garibanlar azınlık kaldık :))
Benimde ümidim artık azalıyor... Bu sefer çatlatma iğnesinden sonra adet sancısı gibi sancım olmadı.Cumartesi sabah vurulmuştum. Cumartesi akşam,pazar akşam,pazartesi sabah ve bu sabah ilişki oldu. Ama bende hiç bi his yok. ne kasık batması ne ağrı nede başka bişi.
selam kızlar nasılsınız? artık burası hep hamişlerle dolu... biz garibanlar azınlık kaldık :))
Benimde ümidim artık azalıyor... Bu sefer çatlatma iğnesinden sonra adet sancısı gibi sancım olmadı.Cumartesi sabah vurulmuştum. Cumartesi akşam,pazar akşam,pazartesi sabah ve bu sabah ilişki oldu. Ama bende hiç bi his yok. ne kasık batması ne ağrı nede başka bişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?