Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

selam canım nasılsın?
evet kızlar yemek faslına geçti
ayy benim canım da kısır çekti şimdi
oldu mu yaaa lorkeee apartman günü deyince ilk aklıma gelen kısır oluyor :))

bende şimdi kısır siparişi vareceğim valla kaydirigubbakcemile3
ilk başlarda böyle değildim. şimdi sürekli yeme isteği içindeyim . zor frenliyorum kendimi...

sen nasılsın tatlım?nası gidiyor varmı şikayet?

canım bu sabaha kadar iyiydim bu sabah bel ağrısı boğaz acıması ile uyandım. biraz geç geldim işe sağolsunlar patronlarım bu konuda birşey demezler bilgi verdikten sonra.
grip başlangıcındayım sanırım atlatmaya çalışıyorum

bende gelddiimmmm....
ayy pınar maşallaahh yaa kocaman olddduu bebiş.... bizde o günleri görsek hayırlısıyla..
çok şükür ben 3. ayıma girdim ve şu riskli günlerimi geride bıraktım :Saruboceq:
sen nasılsın? nasıl gidiyor? ayy ne heyecan verici hareketlerini falan hissetmek..

hareketi hissetmek hakikaten çok hoş, dün dısarıdanda belli oldu ilk kez. bakalım bugünkü kontrolde iyi geçerse bir tek şeker yüklemesi kaldı . sonra sadece rutin kontroller..
darısı hepinizin başına... zaman geçmiyor gibi geliyor sonrada birden geçmiş gibi...her anın keyfini çıkartın kızlar

bu hafta kim güzel haberlerler gelecek bakalım. en geç nisana buradan hep beraber şen hamileler topiğine geçelim hadi...duam bunun için

iyiyim kuşum hamdolsun valla =) bebişte iyidir inş bugün gidicez bakalım doktorumuz ne dicek heyecanla bekliyorum. sen nasılsın ne var ne yok alıştınmı minişekaydirigubbakcemile5

doktordan sonra bulusalım bakalım, cinsiyeti belli oldumu? belki bugün olur

canım ya hadi bakalım bende gidicem bugün doktora minişi görücem napıyo acaba karnımda =)
güzel haberlerini bekliyoruz

listeye baktım şimdi, mart sonu hareketli geçireceğiz inşallah , öyle görünüyor...

selam kızlar nasılsınız? artık burası hep hamişlerle dolu... biz garibanlar azınlık kaldık :))
Benimde ümidim artık azalıyor... Bu sefer çatlatma iğnesinden sonra adet sancısı gibi sancım olmadı.Cumartesi sabah vurulmuştum. Cumartesi akşam,pazar akşam,pazartesi sabah ve bu sabah ilişki oldu. Ama bende hiç bi his yok. ne kasık batması ne ağrı nede başka bişi.

dün radyoda duydum bi haber. kadının biri tedavi görmüş birsürü sonra tüp bebek denemesi yapmış 5-6 kere. olmamış. bırakmışlar artık olmuyor diye ve sonra normal yoldan üçüzlere hamile kalmış...
kolay olsa ; düşünmeyip kafaya takmamak en iyi çözüm galiba...

öyle deme teyzesi. olumsuz düşünme hiç.. belirtiler hep değişiyor. hiç belli olmuyor. Sen Allahtan duanı eksik etme.. bak üste yazdıgımı okudunmu ? herşey bitti desende bitmiyor...

hep kalbimizde aklımızda ve dualarımızdasınız. vakti geliyor az kaldı... aynı dönem okula başlatcaz bu veletleri sen merak etme olumunekankayizsmile

slm kızlar yemeğimi yedim geldim

ya zaten hıslere takılma canımmm olabılır rahat ol ben bu ay senden umutluyumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…