Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

biz senin halayını çekicekmişiz gibi görünüyor kvrck ım...

yok be bitanem 6. ay olacak bu ay yumoş dönemi agrım akıntım olmadı bikaç gün sonra gögsümde sızlama belimde agrı olmuştu ama o da geçti umutlar tükendi darısı nisanın başına

slm kızlarrrrrrr
halam aradı eşimi kucagından bi bebekle görmüş daha yok mu bişi diye soruyor :gitme:
gögüs sızlamam geçti bel agrımda geçti :sinifsinif:

slm canım hadi hayırlısı inşallah gördüğü gibi çıkar da bi bebiş haberi alırız senden :sm_cool:

kıvırcıkım samsakım kıslar hıc umıdınızı kesmeyınnn adet tarıhlerınız ne zamandııı

benim bugün ya da yarın adet günüm.
bakalım hayırlısı

senin bitmiş bile canım hadi bakalım gözlerimizi açtık senden gelecek haberi bekliyoruz inşallah güzel haber verirsin Allahın izniyle canım:1hug:

ayy inşallah güzel haber alacaz hem senden hem kvrcktan inş....
slm kızlarrrrrrr
halam aradı eşimi kucagından bi bebekle görmüş daha yok mu bişi diye soruyor :gitme:
gögüs sızlamam geçti bel agrımda geçti :sinifsinif:

kvrck bu ay gelecek mi yoksa senin bebiş :))))

kıvırcıkım samsakım kıslar hıc umıdınızı kesmeyınnn adet tarıhlerınız ne zamandııı
bence de katılıyorum sana

hiç belli olmaz güzelim. ama en yakın zamanda olur inşallah kuşum

samsakım sen bu ay hamiş değilsen ki inşallah hamişsindir mikroenjeksiyon falan düşünüyomusun şimdi bi arkadaşım 1,5 senedir istiyodu mikro enjeksiyon yaptırmıştı veeeeeeee ikizleri olcakmış bende hemen bende mi yaptırıyım ya diye düşündüm beklemekten yoruldum da sen ne düşünürsün kaydirigubbakcemile5

senin bitmiş bile canım hadi bakalım gözlerimizi açtık senden gelecek haberi bekliyoruz inşallah güzel haber verirsin Allahın izniyle canım:1hug:
az kaldı ya oyüzden sabırsızlanıyorum ben de .

canım biz eylül ayında micro tese yaptırdık tüp bebek tedavisine başlamıştım ama eşimde hiç sperm bulunamadı o yüzden tamamlayamadık tedaviyi. bizim için çok sıkıntılı bi dönemdi bu sene tekrar bunları yaşamak istemiyoruz ama kendiliğinden olmazsa seneye tekrar deneyeceğiz

canım mikroenjeksiyon ne ki nasıl yaptırılıyormuş:sinifsinif:

kızlar mesayinin bitimine sdaha var ama ben dayanamayacağım eve gidip uyumaktan başka bişi düşünemiyorum ya kaçıyorum ben görüşürüz.

kızlar mesayinin bitimine sdaha var ama ben dayanamayacağım eve gidip uyumaktan başka bişi düşünemiyorum ya kaçıyorum ben görüşürüz.

ne güzel mesai bitmeden kaçabiliyorsan bizim öle değil zaten kaçsakda çok uzak işyerim eve:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…