biz senin halayını çekicekmişiz gibi görünüyor kvrck ım...
slm kızlarrrrrrr
halam aradı eşimi kucagından bi bebekle görmüş daha yok mu bişi diye soruyor :gitme:
gögüs sızlamam geçti bel agrımda geçti :sinifsinif:
18 mart
21 martta dogum günüm
18 mart
21 martta dogum günüm
benim bugün ya da yarın adet günüm.
bakalım hayırlısı
uykudan gözümü açamıyorum tatlım çok çabuk yoruluyorum ve hep uyumak istiyorum ve her ay tatlı diye kıvranan ben bu ay tatlı görünce bile tiksiniyorum. bi de çok başım dönüyor ama tabi bütün bunların başka mantıksal açıklaması da olabilir (mesela kan değerlerimdüşmüştür falan) ama inşallah nedeni çook güzel bişeydir
bakalım görücez...
slm kızlarrrrrrr
halam aradı eşimi kucagından bi bebekle görmüş daha yok mu bişi diye soruyor :gitme:
gögüs sızlamam geçti bel agrımda geçti :sinifsinif:
bence de katılıyorum sanakıvırcıkım samsakım kıslar hıc umıdınızı kesmeyınnn adet tarıhlerınız ne zamandııı
hiç belli olmaz güzelim. ama en yakın zamanda olur inşallah kuşum
az kaldı ya oyüzden sabırsızlanıyorum ben de .senin bitmiş bile canım hadi bakalım gözlerimizi açtık senden gelecek haberi bekliyoruz inşallah güzel haber verirsin Allahın izniyle canım:1hug:
samsakım sen bu ay hamiş değilsen ki inşallah hamişsindir mikroenjeksiyon falan düşünüyomusun şimdi bi arkadaşım 1,5 senedir istiyodu mikro enjeksiyon yaptırmıştı veeeeeeee ikizleri olcakmış bende hemen bende mi yaptırıyım ya diye düşündüm beklemekten yoruldum da sen ne düşünürsün kaydirigubbakcemile5
samsakım sen bu ay hamiş değilsen ki inşallah hamişsindir mikroenjeksiyon falan düşünüyomusun şimdi bi arkadaşım 1,5 senedir istiyodu mikro enjeksiyon yaptırmıştı veeeeeeee ikizleri olcakmış bende hemen bende mi yaptırıyım ya diye düşündüm beklemekten yoruldum da sen ne düşünürsün kaydirigubbakcemile5
EDUT.. senin şu gittiğin doktoru tekrar söylermisin? İzmitteki...
kızlar mesayinin bitimine sdaha var ama ben dayanamayacağım eve gidip uyumaktan başka bişi düşünemiyorum ya kaçıyorum ben görüşürüz.
çook saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?