Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kız hemen sorup hemen kaçtın mı?
ben de kimse yok diye çıkmıştım. tatlım ben iyiyim şööyle bi uğrayım dedim. sen de iyisindir inşallah...

kız hemen sorup hemen kaçtın mı?
ben de kimse yok diye çıkmıştım. tatlım ben iyiyim şööyle bi uğrayım dedim. sen de iyisindir inşallah...
ne kacmasii bende seni ariyodum .buldum takip ettimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3birisi erik aseriyomu ona bakiyodunn:hulya:her zaman ki gibi tereddutlerimm cogaliyo regl yanasincaaakannehir

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hu hu kimse yok mu

ayy inşallah güzel haber alacaz hem senden hem kvrcktan inş....

kvrck bu ay gelecek mi yoksa senin bebiş :))))

bence de katılıyorum sana
canım ya bu ay olmasında ne zaman olursa olsun 3 nisanda ankaraya gitmem lazım sınavım var eger bebek olursa eşim göndermem diyor hiç istemiyorum
hem zaten yumoş zamanı ne agrım oldu ne de akıntım ama şu bel agrısı beni öldürüyor
ya bi ters hareket yaptım bilemiyorum ki belime yastık koymadan oturamıyorum gerçi bugün adetten sonraki 19. gün ben 25 ve 27 arası adet görürüm bu kadar erken belirtiler olabilir mi onuda bilmiyorum
hayırlısı bitanem rabbim ol der o da oluverir inşallah
dah baya varmıs sen kendını sımıden boyle strese sokarsan oooooo

evet canım daha çok varmış senin şimdiden takılma bence şöyle arada 2 gün falan kalsın telaş edersin tatlımlmaz:
canlarım ben strese sokmuyorum kendimi tam tersi bu ay ankaraya gitmem lazım bebek olursa gidemem problemim aşırı bel agrısı resmen belimin ortasını çıkarıyolar bebek degil sıkıntım fena canım acıyo

biz senin halayını çekicekmişiz gibi görünüyor kvrck ım...
hayırlısı canım ya dogru zamansa inşallah

günaydınn hatunlarrr
nasılsınız bugün umarım bol hamiş haberi alırız herkes hamiş listesinde olur hayırlısıyla tabii
eşim ankarada kaldı işeri bitmemiş ve snırım dün gece yumurtladın sabah akıntım gelmişti kaçtı buay
hayırlısı olsun ne yapalım

günaydın canlarımmmmmmmmbayanssulusmile

günaydın hayırlısabahlar

canım o hiç belliolmaz biçok arkadfaşında yumoş dönemi eşleri yanlarında diildi ama hamiş kaldılar kısmet bunlar

kizlar gunaydin herkesee bol hamisli haberler aliriz insallah .
bugun kahvaltiya gidiyorumm o yuzden sizinle olamiyacagimmcokacimcoook
zeytuncimm sen yinede kocisin gelince yap biseylerr her vakti degerlendirr takdiri allaha birakkyerimseniben.herkesi opuyorumm aksama gorusuruzzzŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…