iyi yaptin samsakim .nasilsinnaman aman 2.sayfaya düşmeden yetişeyim dedim.
ne kacmasii bende seni ariyodum .buldum takip ettimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3birisi erik aseriyomu ona bakiyodunn:hulya:her zaman ki gibi tereddutlerimm cogaliyo regl yanasincaaakannehirkız hemen sorup hemen kaçtın mı?
ben de kimse yok diye çıkmıştım. tatlım ben iyiyim şööyle bi uğrayım dedim. sen de iyisindir inşallah...
canım ya bu ay olmasında ne zaman olursa olsun 3 nisanda ankaraya gitmem lazım sınavım var eger bebek olursa eşim göndermem diyor hiç istemiyorumayy inşallah güzel haber alacaz hem senden hem kvrcktan inş....
kvrck bu ay gelecek mi yoksa senin bebiş :))))
bence de katılıyorum sana
hayırlısı bitanem rabbim ol der o da oluverir inşallahaz kaldı ya oyüzden sabırsızlanıyorum ben de .
canım biz eylül ayında micro tese yaptırdık tüp bebek tedavisine başlamıştım ama eşimde hiç sperm bulunamadı o yüzden tamamlayamadık tedaviyi. bizim için çok sıkıntılı bi dönemdi bu sene tekrar bunları yaşamak istemiyoruz ama kendiliğinden olmazsa seneye tekrar deneyeceğiz
dah baya varmıs sen kendını sımıden boyle strese sokarsan oooooo
canlarım ben strese sokmuyorum kendimi tam tersi bu ay ankaraya gitmem lazım bebek olursa gidemem problemim aşırı bel agrısı resmen belimin ortasını çıkarıyolar bebek degil sıkıntım fena canım acıyoevet canım daha çok varmış senin şimdiden takılma bence şöyle arada 2 gün falan kalsın telaş edersin tatlımlmaz:
hayırlısı canım ya dogru zamansa inşallahbiz senin halayını çekicekmişiz gibi görünüyor kvrck ım...
günaydın kızlar
günaydın hatunlarrr
nasılsınız bugün
canım o hiç belliolmaz biçok arkadfaşında yumoş dönemi eşleri yanlarında diildi ama hamiş kaldılar kısmet bunlargünaydınn hatunlarrr
nasılsınız bugün umarım bol hamiş haberi alırız herkes hamiş listesinde olur hayırlısıyla tabii
eşim ankarada kaldı işeri bitmemiş ve snırım dün gece yumurtladın sabah akıntım gelmişti kaçtı buay
hayırlısı olsun ne yapalım
günaydın canlarım hoşgeldiniz biz iyiyiz sen nasılsın sabah çok erken giriyorsun sen işyerinden mi giriyorsun bu kadar erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?