Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet saat 7:30 da işbaşı yapıyorum işyerinde günaydın diyorum canımmm
leylem, halev, barays, kvrck, edut ravza nasılsınız
gelince devam ederim artık allhım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere

ya kızlar ayıp olcak ama bişi soracağım...2 gün çnce idrarımdan resmen koku geldi... acaba iltihapta yada sisititte olurmu...sürekli idrarım geliyor ve bazen yokken bile varmış hissim var...artı inanılmaz uykum var ve dinlenemiyorum...iltihaplanmamı var acaba yafu

edut yaparken yanıyo mu yanıyosa üşütmüssündür canım bol su iç ayaklarını sıcak tut

iyi kuzum sen

aslında ben gecen yıl uye olmustum kk ye ama sonra net i kestırdık tasınma falan oldu yenı bagladık uzun zamandır yoktum yanı

bende iyiyim canlarım
eşimin gittiği gece çok kasıklarım ağrıdı dün gecede yumurtlamışım sanırım inş. denk gelmiştir gerçi akıntının geldiği sabah yapmıştım yinede tutmamıştı kısmet hayırlı zamanlarda gelsin meleklerimiz inş.

canım sistit o küçük bi ilaçla geçer ama hamiş olmadıgından emin ol öyle kullan ilacını

canım bende de aynı sorun var ara ara tekrarlıyor cok dıkkat etmen gerekıyo o kokuyu ve o acıyı ıyı bılırım mısır püskülü kaynatıp suyunu ıc cok faydası oluyo gecmıs olsun

tamam canım kolay gelsin sana

canım sistiti olmuş olabilirsin aman dikkat hemen ilacın varsa onlara başla derim

aslında ben gecen yıl uye olmustum kk ye ama sonra net i kestırdık tasınma falan oldu yenı bagladık uzun zamandır yoktum yanı

hoşgeldim canım son regl tarihinini ver listeye ekleyeyim seni

bu arada ismimizi halen güncellemediler offf yaa

kvrck geçmiş olsun canım muz falan kız yoksa hamiş misin sennn kaydirigubbakcemile3

benım ıkı gun koku ve sık ıdrara cıkma sonrada yanma oluyo ınsallah sende olmaz cok kotu cunku

evet mısır püskülü iyi geliyo bide avokado yaprağını kaynatıp suyunu içmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…