Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

yaşlılar gibiyim canım.hemen yoruluyorum her gün bir yerim ağrıyor :) işim varda cevap yazmakta geç kalıyorum

evet yaa
benim yeni mesela bende yorulmaya bağlı bel ağrısı oluyor birde bacaklarım çok ağrıyorbilmiyorumkismile

lapaci ;
senin nasıl gidiyor hamişlik?
ben daha yeniyim yaa hep sorunları anlatıyorum
sana sormayı unutyorum seni bebişi:kedi:

lapaci ;
senin nasıl gidiyor hamişlik?
ben daha yeniyim yaa hep sorunları anlatıyorum
sana sormayı unutyorum seni bebişi:kedi:

valla iyi gidiyor ayselcim ya..
hiç sıkıntım olmadı çok şükür... hamile olduğumu hissetmiyorum bile çok zaman.. ara ara belim ve karnım ağrıyo ama çok normal zaten bunlar...
yorgunluk hemen yorulma uyku hali var tabi bunlarda normal.. başka da bir sıkıntım yok.. çok şükür....
2 hafta kaldı cinsiyet öğrencez =)))
seninde 2 gün kaldı güp güp sesleri duymaya =)))
bak herkesin resmini gördük bi nevi tanıştık.. seni merak ediyorum ben şimdi... bi kaç kişi daha var merak ettiğim.. sırayla koyun bakalım resimelri =))

bende tiksinti durumu var o rahatsız ediyor beni
uykum kolay kolay gelmiyor ama sabahta kalkamıyorum daha uyumak istiyorum.
walla senin bebişinin cinsiyetini de merak ediyorum
canım bu iş bilg. resimin yok ama evde yükleme yaparım inş. unutmam

allah kolaylık versin aysel sana da bitana da.. zor gerçekten.. mide konusunda hassasım zaten..allahtan öyle bir sıkıntım olmadı...
ya var ya akşam yemek masasında esnemeye başlıyorum.. kendimi zor atıyorum koltuğa... anında uyku moduna da geçiyorum =))) ilk 3 ay daha yoğundu.. şimdi arada bir oluyo bu durum... =)) oda zor.. ne tv izleyebiliyorum ne bir film ne eşimle sohbet edebiliyorum.. neyseki normal yaşama dönmek üzereym artık =)

akşam oldu mesai bitttiiiiiçç
ve lapaccı gideeerrrrrrr...
hepinize iyi akşamlar...... kendinize iyi baakkıınnnnn opuyorumnanaktan

Benimde mesai bitmek üzere kactim kizlar yarin görüsürüz insallah.

Havada cok güzel bugün. Biraz tadini cikartayim.
öptüm sizi

kiz lorke sen hani bana istanbul avrupa yakasinda güzel bir hotel tavsiyesinde bulunacaktin ne oldu

canım ya unutmustum ben ıyıkı hatırlattın aksam sorayım bakalım esıme ...
haber ederım sana burdan ınsallah...

herkesler kacıo yavas yavas..
bende yemek hazıladım geldım bıde pılav yapıcam bıde mutfak balkon camlarını sıldım zemuszemus

mrh arkadaşlar ,ben bir soru sormak istiyorum size.benim adet düzenim 35-36 günde bir gelir adetim.son 3 ayı yazıyorum: 29 ekim ,5 aralık, 9 ocak .şubat ayında 14 şubat beklerken (5,6 gün sonrası yani) 4 gün öncesi geldi, yani 5 şubat-6 şubat gibi.bu ay da yani mart ayı henüz gelen bişi yok ki bugün ayın 18 mart. şubat ayını 28 çektiğini hesaplayarak bu ay adet tarihim ne olmalı ?benim hesaplarıma göre. şubatın 3 gün attığını farzedersek 9 mart tam 30gün oluyo 5-6 gün geciktiğini farzedelim.15mart gelmesi gerkiyordu.bugün test yaptım(kan tasti değil) negatif çıktı 3gün gecikmeyle belli olur mu testte.yoksa geçen ay 4 gün erken geldi ona göre mi heaplıycam.dün girdiğimiz ilişkiden negatif bile olsa kalma ihtimali olabilirmi döllenirse eğer. kafam çok karışık .beni aydınlatırsanız çok sevinirim.göğüslerimde bi ağrı yok bu arada .bu neyin işareti.

ya kızlar bi türlü görüşemiyoruz hem evde hem de okulda işler çok yoğun hepinizi çok özledim. yeni bir ay yeni umutlar demek isterdim ama evlendik evleneli ilk defa bu ay bebe için uğraşmıycam çünkü kas gevşetici ilaç başladım kolumdaki ödem için. bu ay beklentim yok ne mutlu bana. sizlerle paylaşayım dedim. öptüm hepinizi bacılar

günaydın kızlarr nasılsınız hayırlı cumalar allahım bütün dualarınız kabul etsin

günnaayyddııııııııınnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar herkeseeeee......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…