günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir gün diliyorum
günaydınnnnnnnnnnnn halev
günaydınnnnnnnnnn lapacı
nasılsınız kızlarrrrr opuyorumnanaktan
öylemi dur bende bakiim ama bunun için arkadaş olmak lazım demigünaydın kıvırcıkım.. iyiyiz biz sen nasılsınn..
dün herkes fotosunu koydu baktık tanıştık... sen yoktun ama =( seni de mera kediyorum beennnn =))
dün baktıysan bende senin gibi kıvırcıkım =) dalgalı denir aslında bana kıvırcık denmez pek =)
öylemi dur bende bakiim ama bunun için arkadaş olmak lazım demi
ben buraya eklemeyi bilmiyorum ama facebook ta var ben sana özelden göndereyim davet et istersen ordan görebilirsin canım
anladım canım face adresinde yok demibende bilmiyorum nasıl arkadaşlık yollanıyo =)
bende face de yok...
canımmm erken gelmiş işte bikaç gün daha bekleyip umutlanmaktan iyidir sıkma canını herşeyin hayırlısıGunaydın kızlar
ben bu sabah adet oldum
erken geldı bu seferde
5 gunluk gecıkme olmustu gecen ay
benım sıstem coktu sanırım :)
canım hayırlısı olsun hep bırlıkteyız hala nede olsa sabırla beklıcezGunaydın kızlar
ben bu sabah adet oldum
erken geldı bu seferde
5 gunluk gecıkme olmustu gecen ay
benım sıstem coktu sanırım :)
kızlarr ben resimleri göremedim yaaa mafoldumben
kimse bana arkadaşlık teklif etmemişşş
lapaci, lorkee, mugmug1 günaydın hatunlar nasılsınız
canım hayırlısı olsun hep bırlıkteyız hala nede olsa sabırla beklıcez
gercekten duzenın degısmıs sanırım neyse sen artık bu duzenıne gore hesaaplarsın gunlerını ...
gecen sefer gec geldı dıye hesaplamanı degıstırmısmıydın kac gun sonra oldun bu sefer ...
gunaydın bacım arkdaslık yollmasan da gorunmuyo mu ...sen dun yoktun zaten resım muhabbetı sırasında yoksa senı ayırmadık canım
hep 28 gunde bır olurum
gecen ay 32
bu ay 25
altust durumdayım
neyse erken gelmesı gecıkmesınden daha ıyı
kvrck, zeytin, mugmug size arkadaşlık teklifi yolladım kabul edin resimlerimi görürsünüz
[cumayada çapadan randevu aldım tanıdık prof var acil gel dedi bu bazı insanlarda bi çeşit hastalık olabiliyomuş tedavi edilmesi gerekmiş bence böyle sorun yaşayan herkes acil baktırsın çapayı herkese tavsiye ederim özel bi hastaneye gidiyodum ilk hamileliğimde 5 aylık kızımın burnu yok almamız lazım dediler çapada büyük ultrasonda herşey gözüküyo o zamana kadar erkek diye biliyoduk orda kız olduğunu ve parmaklarına kadar tek tek gösteriyolar]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?