:)))) biraz kendimden bahsedeyim kızlar size sonra sizin tavsiyelerinizi dinleyeym 2 yıla yakın evliyim 1 yılı geçkinde tedavi görüyorum pkoluyum. 4 kere klomen denedm ve en sonunda gebe kaldım 1 aylıkken düşük oldu. 6 ay ara verdik. şimdi tekrar tedaviye başladık. erdem hastanesinde. eşime sperm tahlili yapıldı sonuçlar ii. benimde rahim filimim çekilecek pazartesi. şimdi ne yol izlenecek bilmiyorum. ?? sizlerin destegine ihtiyacım varhoşgeldin damla.. burdayım =))
ya niye göremediğini anlamadım ki o tombiş bebek varya onun üstüne tıklayınca iki resim çıkıyo işte biri benim nasıl anlattım ama
:)))) biraz kendimden bahsedeyim kızlar size sonra sizin tavsiyelerinizi dinleyeym 2 yıla yakın evliyim 1 yılı geçkinde tedavi görüyorum pkoluyum. 4 kere klomen denedm ve en sonunda gebe kaldım 1 aylıkken düşük oldu. 6 ay ara verdik. şimdi tekrar tedaviye başladık. erdem hastanesinde. eşime sperm tahlili yapıldı sonuçlar ii. benimde rahim filimim çekilecek pazartesi. şimdi ne yol izlenecek bilmiyorum. ?? sizlerin destegine ihtiyacım var
:)))) biraz kendimden bahsedeyim kızlar size sonra sizin tavsiyelerinizi dinleyeym 2 yıla yakın evliyim 1 yılı geçkinde tedavi görüyorum pkoluyum. 4 kere klomen denedm ve en sonunda gebe kaldım 1 aylıkken düşük oldu. 6 ay ara verdik. şimdi tekrar tedaviye başladık. erdem hastanesinde. eşime sperm tahlili yapıldı sonuçlar ii. benimde rahim filimim çekilecek pazartesi. şimdi ne yol izlenecek bilmiyorum. ?? sizlerin destegine ihtiyacım var
canım adet görmüyorumki kendiliğimden yumurta üretmiyor ğretsede çatlamıyor kocamn kist oluyor anlamıyorumki buişicanım erdem hastanesine gidiyorsan anadolu yakasındasın... sana tavsiye ettiğim marmara üni. deki doktoru tavsiye ederim.. eğer imkanın olursa oraya git derim...
eğer 1 kez gebe kaldıysan sende bir problem yoktur.. olsa gebe kalamazdın... denemeye devam etsen biraz daha.. tekrar hamile kalabilirsin...
canım hiiç araştırmadılar bişey de demediler. kimyasal gebelik dediler geçtilerniye düşük olduğu hakkında bi bilgi alabildinmi canım çünkü bunun biçok sebebi olabiliyo en baştada morfolojisi bozuk sperm döllerse embriyo gelişemiyo pıhtılaşma sorunu da düşük nedeni ...
aminnn canım inşallah allah herkese nasip etsinnnnhoşgeldin canım inşallah bi sorun çıkmaz filminde ve inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş olursun
canım adet görmüyorumki kendiliğimden yumurta üretmiyor ğretsede çatlamıyor kocamn kist oluyor anlamıyorumki buişiaşılamaya gerek yok die düşünüyorum çünkü eşimin spermleri sağlıklı
canım dediğin siteden numara aldım ondan mı alacağım randevuyu birde cumartesi o doktor orda mı özel muayenehanesi var mı?çatlamayan yumurta kiste dönüşür canım... emin ol senin gibi bir sürü bayan var burada.. sabırlı olup uygun tedaviyi görürsen eminim sende hamile kalabilirsin...
elbette aşılama için erken daha.. üstelik bir kez hamile kalmışsın... sağlıklı bir şekilde yumurtanı geliştirip çatlamasını sağlatmak lazım sende....
ben yinede marmara ya git derim.. o doktor bunu yapıyor.. sağlıklı bir yumurta elde etmek için iğne yaptırıyor.. muayeneye ücret ödemiyorsun... iğneleri de ancak 3 yıllık evliysen karşılıyor devlet.. 2 yıllık evli olduğun için cepten alıcaksın.
canım dediğin siteden numara aldım ondan mı alacağım randevuyu birde cumartesi o doktor orda mı özel muayenehanesi var mı?
sebin hoşgeldin tatlım nasıl gidiyo iyisiniz dimi opuyorumnanaktan
evet çalışıyorum cnm yeni girsdim izinde vermiyorlar nasıl olacak bilmiyorum şu hsg çektiriyim sonra karar vereyim ne yapacağıma .. çok sağol tatlım. allah razı olsun senden..özel muayenehanesi yok.. yalnızca h.içi orada hasta kabul ediyor.. tek kötü yanı o.. çalışıyorsan zor olur gitmek... ama ulaşımı kolay.. ben metrobüsle gidip geldim...
cep telefonundan yada oradaki odasının numarasından arıyorsun şu gün gel diyor.. randevu almıyorsun... o bir kağıt veriyor imzalı onunla gidip kayıt açtırıyorsun.. normalde devlet hastanelerinde günler öncesinden randevu almak gerek.. o böyle bir kolaylık sağlıyor..
canım kusura bakma bir taraftan çalışıyorum.cevap yazmakta gecikiyorum.iyiyiz canım.sen nasılsın? :1hug:
evet çalışıyorum cnm yeni girsdim izinde vermiyorlar nasıl olacak bilmiyorum şu hsg çektiriyim sonra karar vereyim ne yapacağıma .. çok sağol tatlım. Allah razı olsun senden..
Canım az önce yoktun gittin sandım? sen nasılsın bitanem?
yaşlılar gibiyim canım.hemen yoruluyorum her gün bir yerim ağrıyor :) işim varda cevap yazmakta geç kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?