Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Halev çok şükür görebildimmmm
deniz manzaralı resiminiz çok çok süper yaaa bayıldım

sağol Ayselim tşk mersin/silifke de bi yer orası

ayy süper oldu bu gün sizleri görünce çok mutlu oldum ben ya sanki sanal muhabbetten uzaklaştık samimiyet oluştuu :sm_cool: :1hug: sırnaşık şey

bende bende cok ıyı geldı bugunku muhabbet bana da ...
bıraz canım sıkkındı salı aksamından berı bugun ıyı oldu kafam dagıldı kaydirigubbakcemile2
1,55 boy 45 kilo sizi görünce küçük hissettim kendimikaydirigubbakcemile3
aman canım bısver senın kı sana guzel ıste boyun kılona masallah... daha ne ıstıyorsun zemuszemus

zayıf kızlar hamişlikte çok şanslısınızbayanssulusmile
ben 7 kilo aldıktan sonra hamiş kaldım nasıl verecem bu kiloları bilmiyorum bilmiyorumkismile
sizler şanslısınız

AYSELİM nasılsın bulantın var mı diye sormuştum.cevap yazdın mı göremedim balım.nasıl gidiyor?

pardon canım resimlere dalmışım görmemişim yazdığını
bulantım oluyor bir de tiksinti durumu var
yemeği görür görmez tiksinecek gibi oluyorum zonra farklı bi şeye adapte olup yemek yiyorumbilmiyorumkismile

benim 7 kilo aldıktan sonra hamiş kaldım nasıl verecem bu kiloları bilmiyorum bilmiyorumkismile
sizler şanslısınız

ya üzüldüğün şeye bak hele bi doğsun bak bakalım kilo milo kalıyomu

bitterim sonunda seni de gördüm hiçbiriniz de kilolu gelmediniz gözüme hiç komlekse falan girmeyin canlarım

ben 7 kilo aldıktan sonra hamiş kaldım nasıl verecem bu kiloları bilmiyorum bilmiyorumkismile
sizler şanslısınız

canım ya bende bı ayda 2 kılo verıdm daha ama buna da sukur
ama bebe falan gelmeden daha versem ıyı olacak ekmegı azaltmak bana yaradı
yoksa armut seklınde ılerlemeler gostermeye devam edıyordum sempatiksalakcinni

amannnnnn kilo alınırda verilirde boşverin kızanlar :lepi:

kıs sen aslen nerelısın gocmenlere benzettım tıpten de bıde sımdı kızanlar dıyınce aklıma geldı sorayım dedım

ben gocmenım arnavutuz bız de aslen kosova gocmenı baba tarafı anne bulgar gocmenı

göçmen değilim canım ben ama göçmenleri çok severim özellikleri konuşmalarına bayılırım ben egeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…