- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
kızz sen tam benim tahmin ettiğim gibisin çok hoşsun yani kilo falan görünmüyo hiç maşallah yerimseniben
ayy süper oldu bu gün sizleri görünce çok mutlu oldum ben ya sanki sanal muhabbetten uzaklaştık samimiyet oluştuu :sm_cool: :1hug: sırnaşık şey
aman canım bısver senın kı sana guzel ıste boyun kılona masallah... daha ne ıstıyorsun zemuszemus1,55 boy 45 kilo sizi görünce küçük hissettim kendimikaydirigubbakcemile3
Halev çok şükür görebildimmmm
deniz manzaralı resiminiz çok çok süper yaaa bayıldım
AYSELİM nasılsın bulantın var mı diye sormuştum.cevap yazdın mı göremedim balım.nasıl gidiyor?
oyy oyy.. 45 kilo.. ne güsel yyaaaaaa... minicik şirin bi hamile olursun sen...
AYSELİM nasılsın bulantın var mı diye sormuştum.cevap yazdın mı göremedim balım.nasıl gidiyor?
zayıf kızlar hamişlikte çok şanslısınızbayanssulusmile
benim 7 kilo aldıktan sonra hamiş kaldım nasıl verecem bu kiloları bilmiyorum bilmiyorumkismile
sizler şanslısınız
zayıf kızlar hamişlikte çok şanslısınızbayanssulusmile
ben 7 kilo aldıktan sonra hamiş kaldım nasıl verecem bu kiloları bilmiyorum bilmiyorumkismile
sizler şanslısınız
bitterim sonunda seni de gördüm hiçbiriniz de kilolu gelmediniz gözüme hiç komlekse falan girmeyin canlarım
merhaba ben geldim. lapacı burda mısın???
amannnnnn kilo alınırda verilirde boşverin kızanlar :lepi:
amannnnnn kilo alınırda verilirde boşverin kızanlar :lepi:
kıs sen aslen nerelısın gocmenlere benzettım tıpten de bıde sımdı kızanlar dıyınce aklıma geldı sorayım dedım
ben gocmenım arnavutuz bız de aslen kosova gocmenı baba tarafı anne bulgar gocmenı
ya bittecim bi ben göremedim senii mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?