Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

senide gördüm bafocum çok hoş çıkmışsın, yakışmışsınız da maşallah

ehehehee..bafocum memnun oldum.. demek sende kıvırcıkssıınn =)))) burda çoğunluk kıvırcık.. bende dahill =)))

Selam kızlar nasılsınız? ne var ne yok? Benim biraz canım sıkkın...

tatlım ne oldu hayırdır ınsallah

sen yoktun dün ve bugün.. yoksa sende merak edilenler listesindesin =)) haydi gelsinn resimler bayanllaaarrrrr =)
burda işler cok yogun işyerinden kısıtlı gırebılıyorum maılden okuyorum ama yazılanları da ara sıra gırebılıyorum aksam gırerım dıyorum o zamanda uyuyorum cok erken

senide gördüm bafocum çok hoş çıkmışsın, yakışmışsınız da maşallah

sağol tatlım :)zemuszemus

çalışmaya devam etmeye çalışıyorum canım
doğum sonrası birkaç ücretsiz izin hakkımı kullanıp sonra çalışmayı düşünüyorum

hoşgeldin canım neden canım sıkkın?

gaye hayırdır neyın var cok oenmlı bısey yoktur ınsalah

kizlar kardesimi aradim benim resimlerde geliyo yakinda delikafadulden

ohh en ıyısını yapmıssın ...

bafoo cok tatlısın opuyorumnanaktan
cok sevdıgım kuzenım var senı ona benzetıyorum hep :lepi:

hiç birşeyi demedi inşallah kötü birşey yoktur gayenin

Sabah tekrar test yaptım kızlar ama negatife yakın şekilde iyice silik çizgi Sanırım olmadı bu seferde... ınanın çok yoruldum ve sıkıldım... Artık progestanın bitip kırmızıların gelmesini bekleyeceğim. Sonra yine doktora (

ınternetimde de sorun var gidip geliyor... arada cevap veremeden çıkabilirim kızlar.kusura bakmayın

gayecim ya.. günler öncesinden test yapıp canını sıkıyorsun... dur bakalım gün doğmadan neler doğar.. hiç belli olmaz sonuç... sana test satılmasını engellemek isterdim =))) "gaye hanıma satışımız yok efendim..üzgünüz..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…