- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
Sabah tekrar test yaptım kızlar ama negatife yakın şekilde iyice silik çizgiSanırım olmadı bu seferde... İnanın çok yoruldum ve sıkıldım... Artık progestanın bitip kırmızıların gelmesini bekleyeceğim. Sonra yine doktora (
gayecim ya.. günler öncesinden test yapıp canını sıkıyorsun... dur bakalım gün doğmadan neler doğar.. hiç belli olmaz sonuç... sana test satılmasını engellemek isterdim =))) "gaye hanıma satışımız yok efendim..üzgünüz..."
gayeciğim tatlım böyle yaparak kendini yıpratıyorsun bizde üzülüyoruz tatlım
silik çizgi umut demek biliyorum sen ilaç kaynaklı olabilir diyorsun
sen güzeli beklemek tatlım
sanırım bende hata yaptım sana test yapma önerisinde bulunurken tatlımm
bunun için özür dilerim tatlıma.s.:1hug:
ama hemen umutsuzlanma canım bekleyelim gününü olumunekankayizsmile
Sabah tekrar test yaptım kızlar ama negatife yakın şekilde iyice silik çizgiSanırım olmadı bu seferde... İnanın çok yoruldum ve sıkıldım... Artık progestanın bitip kırmızıların gelmesini bekleyeceğim. Sonra yine doktora (
uygun bi zaman da eklerim resmimi bende =) şu anda oturup kalkıyorum makinenin başınada opuyorumnanaktan
ya gaye nie böyle diyosun kırmızılar gelene kadar olumlu yada olumsuz bişey düşünme tamammı
ben hamileligimin ilk aylarında herseye aglıyodum ya birisi hande dese başlıyodum aglamya inşallah öyle olmuşsundur , vallahi sabah namazda adınla dua ettim sana. hayırlısı bak bukadar emek dua hiçbirisi boş degil hepsinin karşılıgı gelicek yeterki umudunu yitirime emi tatlım olumunekankayizsmile
uygun bi zaman da eklerim resmimi bende =) şu anda oturup kalkıyorum makinenin başınada opuyorumnanaktan
ya gaye nie böyle diyosun kırmızılar gelene kadar olumlu yada olumsuz bişey düşünme tamammı
ben hamileligimin ilk aylarında herseye aglıyodum ya birisi hande dese başlıyodum aglamya inşallah öyle olmuşsundur , vallahi sabah namazda adınla dua ettim sana. hayırlısı bak bukadar emek dua hiçbirisi boş degil hepsinin karşılıgı gelicek yeterki umudunu yitirime emi tatlım olumunekankayizsmile
canım ne ümitlen nede ümitsizliğe kapıl üzme tatlı canını Allah mükafatını elbette verecektir her zaman olumlu düşün ki olumlu olsun sadece kapılma fazla tatlım:1hug:
canım ya bak herkes aynı seyı soyluyor hepımız yanı canını sıkma sımıden belkı de ıgnenın etkı ettıgı hcg kalkıo sonra yukselıse gecıo normal hcg degerlerın ..
yanı sen sımdı bunların hıc bırını dusunme sadece sabırla bekle ve bolbol duaet hayılısını versın Rabbım hepımız ıcın
Umarım dediğiniz gibidir ve 24ünde kırmızılarım gelmez onun yerine güzel haber gelir. Zaten yapabileceğim hiç bişey yok kabullenmekten başka. Rabbim dualarını kabul eder inşallah canım Allah razı olsun.
ya bitte bende kendi hikayeni yazdın sandım yaa... sonra 19 haftalık hamileyim deyince anladım durumu =)))
inş senden de böyle güzel hikaye dinlerim canım benim..
kesinliklede katılıyorum yazdıklarına
ınsallah ınsallah hepımız senın ıcın bunu cok ıstıyoruz emınım :Saruboceq::Saruboceq:
Allah hepinizden razı olsun arkadaşlarım... beni çok rahatlatıyorsunuz.İnşallah birgün sizlere güzel haber vermek nasip olcak.
kızlar işim var benim.. çıkmam lazım biraz =(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?