Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canlarım bi süre için koydum resimlerimi bakabilrsiniz öyle uyduruktan ne bulduysam onu koydum affola

ben göremiyom seni supreme :çok üzgünüm: arkadaşlık teklifimi kabul edersen bende görebilirim

kızlar yeni geldim azcık i,şlerimi tooparlayayım geliyorum...bafoo saçlar süper , eşinlede süper görünüyorsun allah mutluluğunuzu daim etsin kuzum....birtek sana baabildim gelince herkezlere bakacağım

gaye hayırdır neyın var cok oenmlı bısey yoktur ınsalah

ohh en ıyısını yapmıssın ...

bafoo cok tatlısın opuyorumnanaktan
cok sevdıgım kuzenım var senı ona benzetıyorum hep :lepi:

kuşum benim yaa

gayecim sen ne yaptın yaaa ne bu umutsuzluk daha kocaman 5 gün var. ayrıca şimdi gördüğün 2.çizgiler progestanın etkisi ve yanıltıcıdır bosuna kendını yıpratma. son gunden bir gün önce bile çıkmayıp 2 gün sonra çıkan ne anılar okuduk hatırlamıyormusun

yapma boyle gayecim ne olur

allah herşeyin hayırlı bir zamanını biliyor ve o zaman meleğini göndercek bak mübarek cuma günü allahımdan tüm umutla sabırlla bekleyen kadınalara cocuk vermesini diliyorum. allah hepimizin dualarını kabul etsin:Saruboceq:

merhaba kızlarrrrr..oğlum olacak nasipse benimde..doktora gititk bu sabah 2 li tarama testi yapıldı herşey normal dedi doktor.çok şükür

kızlar benim kırmızılar kesin gelecek.... kasık ağrım ve sivilcelerim geldi...birde baş ağrım var sormayın...kanatlımı aşdım yanıma her an uçuşa geçebilirim ((

selam şekerlerrr ,
gündüz giremiyorum pek ,geceleri girip okuyorum forumu bazen. kendimi gizli gizli kapı dinliyomuşum gibi hissediyorum... bilmiyorumkismile

nasılsınız bakalım..

merhaba kızlarrrrr..oğlum olacak nasipse benimde..doktora gititk bu sabah 2 li tarama testi yapıldı herşey normal dedi doktor.çok şükür

hadi hayırlı olsun canım bi prensimiz daha oldu demek

kızlar benim kırmızılar kesin gelecek.... kasık ağrım ve sivilcelerim geldi...birde baş ağrım var sormayın...kanatlımı aşdım yanıma her an uçuşa geçebilirim ((

gel canım ona da şükür hele bi ol sonrasını bir daha ki aya bırakırız tatlım

selam şekerlerrr ,
gündüz giremiyorum pek ,geceleri girip okuyorum forumu bazen. kendimi gizli gizli kapı dinliyomuşum gibi hissediyorum... bilmiyorumkismile

nasılsınız bakalım..

iyiyiz canım sen nasılsın

haftaya güzel haberler bekliyorum inşallah. gaye erken yapmış testi. ben haftaya bekliyodum ondan. inşallah bizim gibi olmuştur. erken yaptıgı için çıkmamıştır. prensler prensesler çoğalıyor inşallah.

sizi takip ediyom ama geceleri gizli gizli aklinialirimsmile

canım inş. gelmez kırmızılar bebişin belirtisidir inş:Saruboceq:

selam şekerlerrr ,

nasılsınız bakalım..

hoşgeldin canım özledik wall seni nerelerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…