cnm bence tam başladığı günü baz al sanırım o daha uygun olur.slm arkadaşlar birşey soracam yardımcı olurmusunuz gecen ay adetimden 3gün önce lekelenme oldu aralıklı olarak 3günü tam olarak başladı ben şimdi hangi günü baza alacam fikriniz varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerrr
teşekkür ederim canım zaten yarn lekelendigim günün başi 30 yada 1ne kadar olurum kesincnm bence tam başladığı günü baz al sanırım o daha uygun olur.
slm arkadaşlar birşey soracam yardımcı olurmusunuz gecen ay adetimden 3gün önce lekelenme oldu aralıklı olarak 3günü tam olarak başladı ben şimdi hangi günü baza alacam fikriniz varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerrr
GÜnaydın arkadaŞlar
bafo nasılsın canım?
kızlar merhaba nasılsınız? doktora gittim buğün rahime kocaman bir yara varmış ne yapcağımı bilmiyorum donduralım dedi böyle bir durumla karşılaşan var ı??*
slm canım kızkardeşimdede vardı ama onunkini yaktılar acımadığını söyledi dondurmanın nasıl bir işlem olduğunu bilmiyorum geçmiş olsun inşallah şifa bulursun
kızlar merhaba nasılsınız? doktora gittim buğün rahime kocaman bir yara varmış ne yapcağımı bilmiyorum donduralım dedi böyle bir durumla karşılaşan var ı??*
selam kizlar suan kimse yok tabi herkes pazar keyfi yapiyor. Ya benim basim catlayacak nerdeyse belki hamileyimdir diye ilacda alamiyorum iyice sersem oldum yasempatiksalakcinni
Claritacım canım ben sonradan öğrendim canım.Nasılsın şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?