Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

slm arkadaşlar birşey soracam yardımcı olurmusunuz gecen ay adetimden 3gün önce lekelenme oldu aralıklı olarak 3günü tam olarak başladı ben şimdi hangi günü baza alacam fikriniz varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerrr

cnm bence tam başladığı günü baz al sanırım o daha uygun olur.

yoğun başladığı ilk gün sayıyor doktorlar pelincim

kızlar merhaba nasılsınız? doktora gittim buğün rahime kocaman bir yara varmış ne yapcağımı bilmiyorum donduralım dedi böyle bir durumla karşılaşan var ı??*

kızlar merhaba nasılsınız? doktora gittim buğün rahime kocaman bir yara varmış ne yapcağımı bilmiyorum donduralım dedi böyle bir durumla karşılaşan var ı??*

slm canım kızkardeşimdede vardı ama onunkini yaktılar acımadığını söyledi dondurmanın nasıl bir işlem olduğunu bilmiyorum geçmiş olsun inşallah şifa bulursun

slm canım kızkardeşimdede vardı ama onunkini yaktılar acımadığını söyledi dondurmanın nasıl bir işlem olduğunu bilmiyorum geçmiş olsun inşallah şifa bulursun

Claritacım canım ben sonradan öğrendim canım.Nasılsın şimdi?

selam kizlar suan kimse yok tabi herkes pazar keyfi yapiyor. Ya benim basim catlayacak nerdeyse belki hamileyimdir diye ilacda alamiyorum iyice sersem oldum yasempatiksalakcinni

Merhaba ben dün adet oldum.Bu ayda hamile kalamadım.Tam 6 ay oldu.Neyse hayırlısı olsun.Yeni tarihim 28 nisan listeye eklerseniz sevinirim.

kizlar merhabaaa .coktandirr yazisamiyoruz sizlerle ben yeni ise basladim arada bakiyom kim hamis olmus diye hemen cikiyorumm .insallah herkes iyidirrr:Saruboceq:.kendinize iyi bakin opuyorumm sizleriiŞeniz

Claritacım canım ben sonradan öğrendim canım.Nasılsın şimdi?

anca gördüm canım msj iyi olmaya çalışıyorum psikolojim bozuldu geceleri uyuyamıyorum sanada üzüldüm artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

günaydın kızlar nasılsınız sizlere iyi haber vermicem
c.tesi sabah yatakran kalmadan ateşimi
ölçtüm 36,4 wc ye gittim ve adet olmuşum
hayırlısı olsun
yeni tarihim 21 nisan kızlar
hayırlısı olsun ne yapalım
sizleride beklettim giremedim nete kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…