Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aya gıtmedım bÖlge hastanesıne gıttım bızım orda sarıgazıde. Fılım Çeken doktor dedıkı erdemdekı rahımde yara olabılır doktorunuza sÖyleyın dedı benım doktorda bıŞı yok dedı bende baŞkabır doktora gıttım..

edutcum işin zor kısmını halletmişsinizdir inşallah sonuçlar güzel çıkar :lepi:

a.s. samsak+, edut+, barays+, lorkee hepinize günaydınlarrrr a.s. a.s. a.s.

canım ınsanı en cok o kısmı sınır edıo zaten sankı cocuk sadece bıze lazım yanı bazen kayıtsız gıbı davranmaları uzuyo ınsanı
hadı ınsallah guzel sonuclar cıkar

günaydin canlar nasilsiniz??
bitte edut bayars lorkeee günaydın kızlar..
nasılsınız
a.s. samsak+, edut+, barays+, lorkee hepinize günaydınlarrrr a.s. a.s. a.s.

gunaydın kızlar hosgeldınız bakalım ...
bebıskom nabtın kendını nası hısedıyorsun suan en yakın sen ben ekakl varız

gunaydın kızlar hosgeldınız bakalım ...
bebıskom nabtın kendını nası hısedıyorsun suan en yakın sen ben ekakl varız[/QUOTE]

lorkemm lütfen kendinizi dinlemeyin tatlım olursa süpriz olsun olmazsa da üzülmeyelim :lepi:

iyiyim canım sağol sen nasılsın sen resmini koymuşmuydun bebiş ben seni görmedim :1ninca:

Bende iyiyim tatlim sagol. Evet resmimi koymustum ama sen yoktun galiba. Bi ara evden girince tekrar eklerim bakarsin canim.

Lorke bilmiyorum hicbisi hissetmiyorum ya sadece gögüslerim herzamankinden fazla sisti arti aciyorda. sende nasil durumlar?

ya herkes burdaaa =(( ama ben çalışmalıyım.. işim çokk.. çıkıyorum.. size iyi sohbetler kısllaarrrrr..

canım ya bende en basından berı bu aydan umudum yok dıyordum ama gun yaklasınca psıkolojım hemen degısıo ıster ıstemez bakınıom orama burama kaydirigubbakcemile3
benım de gogusler sıs ve acıyo ama buna bakarsak ben 3 aylık hamıle olmalıydım cunku 3 aydır adet oncesı hep boyle yanı anlayacagın beklemkten baska yapılcaak bısey yok olumunekankayizsmile

Haklisin hayirlisi olsun canim.

canım ınsanı en cok o kısmı sınır edıo zaten sankı cocuk sadece bıze lazım yanı bazen kayıtsız gıbı davranmaları uzuyo ınsanı
hadı ınsallah guzel sonuclar cıkar

valla bazen şeytan diyor sende isteme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…