aya gıtmedım bÖlge hastanesıne gıttım bızım orda sarıgazıde. Fılım Çeken doktor dedıkı erdemdekı rahımde yara olabılır doktorunuza sÖyleyın dedı benım doktorda bıŞı yok dedı bende baŞkabır doktora gıttım..evet canım zaten genelde senın durumun gelıyor hep aklıma bu tıp olaylarda aklinialirimsmile
valla benım h ıcı de h sonu yogun ve guzel gectı ıyıkı oyle olmus baksana havaya bu hafta evdeyız sanırım ...
Dun macı ızledık esımle gs lı varsa aranızda gecmıs olsun eda ıle kutlama yaptık face de gece :lepi:
Canım hayırlısı olsun ya sen ıyı ol da zaman cabucak gecer ...
Nerewye gıttın doktora tekrr erdeme mı gıttın
kızlar ben çıkıyorum by
gittik saat 4 te, son alış 4 teydi zaten, başka konudan gerildik inat etti gimiyorum o zaman diye...sanki bana sadece çok kızdım..o yüzden pazar günü hep beni gezdirdi ...bugün çıkacak sonuçlar ama ya ben gidip alacağım yada hafta sonuna kalacak...
bitte edut bayars lorkeee günaydın kızlar..
nasılsınız
huhuhu kizlar beni duyan yokmu
evet canım duyuyorum lülülülülülü lülülülülülü
canım ınsanı en cok o kısmı sınır edıo zaten sankı cocuk sadece bıze lazım yanı bazen kayıtsız gıbı davranmaları uzuyo ınsanıgittik saat 4 te, son alış 4 teydi zaten, başka konudan gerildik inat etti gimiyorum o zaman diye...sanki bana sadece çok kızdım..o yüzden pazar günü hep beni gezdirdi ...bugün çıkacak sonuçlar ama ya ben gidip alacağım yada hafta sonuna kalacak...
günaydin canlar nasilsiniz??
bitte edut bayars lorkeee günaydın kızlar..
nasılsınız
a.s. samsak+, edut+, barays+, lorkee hepinize günaydınlarrrr a.s. a.s. a.s.
Nasilsiniz?
iyiyim canım sağol sen nasılsın sen resmini koymuşmuydun bebiş ben seni görmedim :1ninca:
ya herkes burdaaa =(( ama ben çalışmalıyım.. işim çokk.. çıkıyorum.. size iyi sohbetler kısllaarrrrr..
Bende iyiyim tatlim sagol. Evet resmimi koymustum ama sen yoktun galiba. Bi ara evden girince tekrar eklerim bakarsin canim.
Lorke bilmiyorum hicbisi hissetmiyorum ya sadece gögüslerim herzamankinden fazla sisti arti aciyorda. sende nasil durumlar?
canım ya bende en basından berı bu aydan umudum yok dıyordum ama gun yaklasınca psıkolojım hemen degısıo ıster ıstemez bakınıom orama burama kaydirigubbakcemile3
benım de gogusler sıs ve acıyo ama buna bakarsak ben 3 aylık hamıle olmalıydım cunku 3 aydır adet oncesı hep boyle yanı anlayacagın beklemkten baska yapılcaak bısey yok olumunekankayizsmile
edutcum işin zor kısmını halletmişsinizdir inşallah sonuçlar güzel çıkar :lepi:
canım ınsanı en cok o kısmı sınır edıo zaten sankı cocuk sadece bıze lazım yanı bazen kayıtsız gıbı davranmaları uzuyo ınsanı
hadı ınsallah guzel sonuclar cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?