Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaayyddıııınnnnnnn milleettt opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun zeytincim.... allah ol demeden olmuyor galibbaa

günaydın kızlar geçen ay 25. günde adet olmuştum bugün 31. gün hala adet olmadım test yaptım negatif bekliyorum herhalde olurum yakında...........

hayırlısı olsun canım havalardan sanırım ben sürekli 25 günde bir oluyorum bu sefer 28. gün geldi adetim
allahım umarım fazla bekletmez
hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder bizlere

gunaydın kızlar nasılsınız
zeytın lapacı ekakal...

günaydın kızlar geçen ay 25. günde adet olmuştum bugün 31. gün hala adet olmadım test yaptım negatif bekliyorum herhalde olurum yakında...........

canım dur bakalım sabırla bekle gelene kadr umut kesmek yok bılıyorsun aysel de test yaptı negatıftı ıkı gun sonra sonuc degıstı ...
benım de az kaldı ama belırtı vs dusunmek ıstemıyorum hersey batıyo valla...
dun gece yan yatamadım gogus sancımdan dolayı ...
adet oncesı de sancıyo nede olsa bıde karnımda bısey batıo gıbı kıst degıldır ınsallah

canım aysel erken yapmıştı ilk testi yanlış hatırlamıyorsam benim günüm geçti zaten ama hala negatif amaaan neyse napalım kısmet.........

merhaba kıslaarrrrr
edacım hiç belli olmaz.. benim ufaklığı ancak 60. günde anlayabilmiştik =) 31. günde kan testim negatif çıkmıştı. olmaz diye birşey yok
nasılsınız kızlar.. ne var ne yok? nasıl geçti h.sonunuz?

canım dondurma ilşelim yapılacak. Haziranda yumurtlama tedavisine başlıycam yara donduktan sonra 1,5 ay ilişki yok o yüzden benim iş hazirana kaldı çok mutsuzummm

geçmiş olsun cnım sağlığın yerinde olsunda bebiş gelir nasıl olsa üzülme...

canım dondurma ilşelim yapılacak. Haziranda yumurtlama tedavisine başlıycam yara donduktan sonra 1,5 ay ilişki yok o yüzden benim iş hazirana kaldı çok mutsuzummm

günaydın damlacık =)
geçmiş olsun...
bendede yara var.. ama küçük.. doktor dediki ilişki sırasında kanama ve normalden fazla akıntı yapar.. eğer seni rahatsız etmiyorsa kalabilir. ama rahatsız olursan dondururuz dedi..
ama bu hamile kalmaya engel değil.
tabi bir an önce dondurup kurtulmak en güzeli...
yeterki sen sağlıklı ol.. bebiş vakti zamanı gelince olacaktır. 1 ay önce yada 1 ay sonra... üzme kendini..

cnaım benım Öle aĞrım olmuyor akıntımda Çok yok ama doktor donduralım dedı anlamdım ??

günaydın..yeni saat benim kolumu kanadımı kırdııııı...uykum var ki dün sabah dokuz akşiam 10 gezmiş olmamın konuyla alakalı olduğunu hiç sanmıyorum

hayırlısı olsun canım havalardan sanırım ben sürekli 25 günde bir oluyorum bu sefer 28. gün geldi adetim
allahım umarım fazla bekletmez
hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder bizlere

inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun canım ama ne güzel adet düzenin 28 gün olmuş bence bu ay daha şanslısın biyerde okumuştum 28 günde adet olanların yumurtlama problemi olmuyomuş hayırlısı artık

evet canım zaten genelde senın durumun gelıyor hep aklıma bu tıp olaylarda aklinialirimsmile
valla benım h ıcı de h sonu yogun ve guzel gectı ıyıkı oyle olmus baksana havaya bu hafta evdeyız sanırım ...
dun macı ızledık esımle gs lı varsa aranızda gecmıs olsun eda ıle kutlama yaptık face de gece :lepi:

canım hayırlısı olsun ya sen ıyı ol da zaman cabucak gecer ...
nerewye gıttın doktora tekrr erdeme mı gıttın

kızlar size bişey sorcam bu patoloji sonuçlarının kaç günde çıktığını biliyonuzmu sonuçları öğrenmeden rahat edemiyorum

günaydın..yeni saat benim kolumu kanadımı kırdııııı...uykum var ki dün sabah dokuz akşiam 10 gezmiş olmamın konuyla alakalı olduğunu hiç sanmıyorum

ohhh ne guzel ıyı olmus gezmen ...
ne oldu sızın sonuclar gıttımı esın teste

kızlar mervam hıc gırmıo baska tpıklerde goren varmı ınsallah ıoyı gecıyorudr hamılelıgı

ohhh ne guzel ıyı olmus gezmen ...
ne oldu sızın sonuclar gıttımı esın teste

gittik saat 4 te, son alış 4 teydi zaten, başka konudan gerildik inat etti gimiyorum o zaman diye...sanki bana sadece çok kızdım..o yüzden pazar günü hep beni gezdirdi ...bugün çıkacak sonuçlar ama ya ben gidip alacağım yada hafta sonuna kalacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…