günaydın kızlar geçen ay 25. günde adet olmuştum bugün 31. gün hala adet olmadım test yaptım negatif bekliyorum herhalde olurum yakında...........
gunaydın kızlar nasılsınız
zeytın lapacı ekakal...
canım dur bakalım sabırla bekle gelene kadr umut kesmek yok bılıyorsun aysel de test yaptı negatıftı ıkı gun sonra sonuc degıstı ...
benım de az kaldı ama belırtı vs dusunmek ıstemıyorum hersey batıyo valla...
dun gece yan yatamadım gogus sancımdan dolayı ...
adet oncesı de sancıyo nede olsa bıde karnımda bısey batıo gıbı kıst degıldır ınsallah
canım dondurma ilşelim yapılacak. Haziranda yumurtlama tedavisine başlıycam yara donduktan sonra 1,5 ay ilişki yok o yüzden benim iş hazirana kaldı çok mutsuzummmtatlım cok gecmıs olsun. Nasıl tedavi önerdi dr
canım dondurma ilşelim yapılacak. Haziranda yumurtlama tedavisine başlıycam yara donduktan sonra 1,5 ay ilişki yok o yüzden benim iş hazirana kaldı çok mutsuzummm
canım dondurma ilşelim yapılacak. Haziranda yumurtlama tedavisine başlıycam yara donduktan sonra 1,5 ay ilişki yok o yüzden benim iş hazirana kaldı çok mutsuzummm
cnaım benım Öle aĞrım olmuyor akıntımda Çok yok ama doktor donduralım dedı anlamdım ??günaydın damlacık =)
geçmiş olsun...
Bendede yara var.. Ama küçük.. Doktor dediki ilişki sırasında kanama ve normalden fazla akıntı yapar.. Eğer seni rahatsız etmiyorsa kalabilir. Ama rahatsız olursan dondururuz dedi..
Ama bu hamile kalmaya engel değil.
Tabi bir an önce dondurup kurtulmak en güzeli...
Yeterki sen sağlıklı ol.. Bebiş vakti zamanı gelince olacaktır. 1 ay önce yada 1 ay sonra... üzme kendini..
hayırlısı olsun canım havalardan sanırım ben sürekli 25 günde bir oluyorum bu sefer 28. gün geldi adetim
allahım umarım fazla bekletmez
hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder bizlere
evet canım zaten genelde senın durumun gelıyor hep aklıma bu tıp olaylarda aklinialirimsmilemerhaba kıslaarrrrr
edacım hiç belli olmaz.. benim ufaklığı ancak 60. günde anlayabilmiştik =) 31. günde kan testim negatif çıkmıştı. olmaz diye birşey yok
nasılsınız kızlar.. ne var ne yok? nasıl geçti h.sonunuz?
günaydın..yeni saat benim kolumu kanadımı kırdııııı...uykum var ki dün sabah dokuz akşiam 10 gezmiş olmamın konuyla alakalı olduğunu hiç sanmıyorum
ohhh ne guzel ıyı olmus gezmen ...
ne oldu sızın sonuclar gıttımı esın teste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?