Mugişcim selam... Evet bayadır topic çok sessiz kalıyor.Birçok kişi hamiş oldu ve daha az giriyorlar topic'e.Bizlerinde biraz isyanı oluyor sonuç aldığımız dönemlerde. Biraz uzak tutuyoruz kendimizi.Benim bu aralar yoğun günlerimdi.Arkadaşım ev taşıyordu onun bebeğine baktım... Bebek varken iş yapmak çok zor. uyanıkken hep ilgi istiyor,uyurken de ses olmasın diye bişey yapamıyorsun :)
en ıyısını yapıyorsun canım
hakkımızda hayırlısı olsun bakalım ben sımdı cıkıyorum kızlar sanırım kan testı yaptırıcam ogleden sonra 4 gıbı evde olurum ınsallah bakalım ne cıkacak boshayallersmile
kızlartam dedıgım gıbı oldu kan verdım gezerken regl oldum ...
azoncede sonucu aldım tabıkı negatıf
kızlartam dedıgım gıbı oldu kan verdım gezerken regl oldum ...
azoncede sonucu aldım tabıkı negatıf
günaydın canlarım ben geldim nasılsınız bakalım
canım sıcak tut kendini napalım artık hayırlısı olsun inşallahhh:Saruboceq:gunaydın kızlar hepınızee...
nasılsınız bakalıum ...
sıcak su torbası ve kupa kupa adacayı ıle daha bu gece duzgun regl oldum hsonu sıkıntılı gectı
doktor randevumu da cars olarak degsıtırdım o yuzden
suan da cok sancım var
halevvvvvv günaydııın hoşgeldiiin sınavlar nasıl geçti bakalım Şeniz
canım sıcak tut kendini napalım artık hayırlısı olsun inşallahhh:Saruboceq:
hoşbulduk canım valla pek çalışamadım desem yeridir insanın içinden gelmiyor soru çödüm sadece bakalım hayırlısı canım
bu arada güzel haber varmı sayfa başında bebişkom hamiş listesine yazılmış yanlış görmediysem hamile mi bebişkom
evet canım hayırlısı tabıkı
bugun temızlık yapmam lazım ve yarın apartman gunu bende onları dusunuyorum -tatlicadiarzu-
su sancım azalır azalmaz ayaga kalkmam lazım
cars gunu de ınsalllah hormon testlerımı yaptırıcam bakalım bısey cıkmaz ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?