Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aynen
bende adet olunca sınırlenıp kendıme grmıyorum
bebek zor dımı
benımde yakın bır arkadasmın var
bazen uzaktan bakıyorum ne kadar zor ıs dıye
allah bızede guc sabır verır bebısten sonra herhal

ALLAH dualarınızı kabul etsın canım

lorkecimmm canim bende de oyle olmustuu ama benimki dis gebelik oldugunu ogrenmistimm insallah oyle degildir bencede bir kan testi yaptir vakit kaybetmeden guzelim . inan cok merak ettim seniiopuyorumnanaktan
gayecimm sanada basarilar canimm allah yardimcin olsunn guzelimm:Saruboceq:
mugmugumm seninde oyle karar almana sevindimm bu ay degilde gelecek aylar icin haayalller beklentiler kurmann cok iyi hic olmazsa kafaya takmazsin buay oldumu diye bir bakmisinn bu ay bebisin gobisinde olurr kafani rahat tuttugun icn insalah guzelimm:Saruboceq::Saruboceq:

bende bu hafta kan verecegim dr .degistirdim bu dr cok farkli seyler soyledeii insalah kismet olurr:Saruboceq:

kızlartam dedıgım gıbı oldu kan verdım gezerken regl oldum ...
azoncede sonucu aldım tabıkı negatıf

kızlartam dedıgım gıbı oldu kan verdım gezerken regl oldum ...
azoncede sonucu aldım tabıkı negatıf

Rabbim hayırlısı ne ise onu yaşatsın canım... Çok şükür sağlıklı bir şekilde adet gördün en azından.Hadi bakalım Nisan uğurlu gelsin inşallah.

iyi akşamlar artık sizinleyim
bir haftadır çok yoğun ve yorucu çalıştım hatta bugün bile çalıştım tatil yapamadım yani
ama nihayet işi bitirdim.
Lorkeciğim tatlım aynı durum benim başıma da geldi
kan testi yaptırmıştım ve 2 saat sonra regl olmuştum. Asla üzülme canım bebişin sana gelecektir tatlım

günaydın canlarım ben geldim nasılsınız bakalım

gunaydın kızlar hepınızee...
nasılsınız bakalıum ...
sıcak su torbası ve kupa kupa adacayı ıle daha bu gece duzgun regl oldum hsonu sıkıntılı gectı
doktor randevumu da cars olarak degsıtırdım o yuzden
suan da cok sancım var

canım sıcak tut kendini napalım artık hayırlısı olsun inşallahhh:Saruboceq:

halevvvvvv günaydııın hoşgeldiiin sınavlar nasıl geçti bakalım Şeniz

hoşbulduk canım valla pek çalışamadım desem yeridir insanın içinden gelmiyor soru çödüm sadece bakalım hayırlısı canım
bu arada güzel haber varmı sayfa başında bebişkom hamiş listesine yazılmış yanlış görmediysem hamile mi bebişkom

canım sıcak tut kendini napalım artık hayırlısı olsun inşallahhh:Saruboceq:

evet canım hayırlısı tabıkı
bugun temızlık yapmam lazım ve yarın apartman gunu bende onları dusunuyorum -tatlicadiarzu-

su sancım azalır azalmaz ayaga kalkmam lazım
cars gunu de ınsalllah hormon testlerımı yaptırıcam bakalım bısey cıkmaz ınsallah

evett bebiş hamilee bu ayın hamilesiiii
buyaştan sonra çalışmak pek gelmiyo insanın içinden bende kpds ye gircem ama çalışmıyom tabiki bilmiyorumkismile

biraz dinlen canım sonra işlere dalarsın :lepi:

lorkee geçimş olsun canım
bitte halev günaydınn
nasılsınız
kızlar listemiz nerde adeti yakın olan hatun var mı

kuzular toplanyım vardı ancak geldim...nasılsınız... beni sorarsanız inanılmaz sakinim...üzüntümde kalmadı nedense eşime keçiboynuzunu sadece 1 gece içirebildim kusacaktı...yazık diyorki ne kadarsa fiyatı farketmez tablet alalım içerim ben...diyince kıyamadım...bu hafta sonu doktor işide yattı...patronum onu yata götürecek...bende anneme gideceğim...şimdi kürü bırtaktık ona ucuz uçak bileti arıyoruz:)))) azcık zamana bıraktım ...yada sonsuza kadar:))) öperim sizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…