sımdı ne dıcem bana kızmayın da :tomato:
ya benım dun aksam kanama geldı
sonra bugun normal gunum
sonra yerlesme sayfalarına bakmaya gıttı bırden aklım
dusundum benım adet oncekı gun hep kahve camur gıbı akıntı gelır sonra kı gun adet olurum
ama bu dun gelen pembe bıldıgın acık kırmızı dıyım yada 5 damla falan bısey tuvalet kagıdına geldı
o saatten berı de bısey gelmedı daha
az once de dayanamadım gıttım uyudum 2 saat olmus :bbo:
goguslerım de yanlardan cok acıyo
sonra gıttım sabah yaptıgım ıdrar testıne baktım coooook sılık ıkıncı cızgı cıkmıs
oha dıyebılrısınız tabı teee sabahkı test ama hıc gormemmıstım o ıkıncı cızgıyı sılık bıle olsa
ama tum bunlara kanıp umutlanmamalıyım dımı
bana kızarmısınız dıye anlatıyorum :dilcikar:
Kızlar bugün doktoru beklerken bekleme salonunda 2 hatun muhabbet ediyorlardı yanımda.Orada tanışmışlar.Bende muhabbete kulak misafiri oldum. hatunların ikisininde erkek kaynaklı infertilitesi varmış.Biri bugün gebelik kontrolüne gelmiş diğeri de rahim filmi falan çektircekmiş onun için gelmiş.Hamile olan kadın rahim filmi çektirmiş tüm işlemleri yaptırmış tüp bebek için hazırlık yapıyorlarmış kiiiii hamile kalmış.Bize tam bir süpriz oldu diyordu.
Yani olmaz dememek lazımmış onu anladım... Eğer bekliyorsam bir sebebi var kesin bunun...
Yani neredeyse hiç sperm yokken morfolojik sorun varken artık tedavilere umut bağlamışken birden bebiş gelip yerleşivermiş.
Sanırım biraz akışına bırakmak ve şansı çok zorlamamak lazım.
ayyyy kızım koş kan testi yaptırsanaaaa
gozum seyırıyo gıbı atıyo acaıb hamılelık belırtılerın de var mı
sempatiksalakcinni :1shok: :roflol:
kuzu yap bir testte şöle oynayalım lorke lorke lorke hanimey lorkeee:teytey:
Kızlar sonuç belli oldu yine NEGATİF. Bugün progestan başlıyorum.5 gün kullanıp adetimin sökülmesini bekleyeceğim.
ayselım nerdesın bgun sabah sabah gırsen gırsen sen gırersın ....
benım gece yıne 2 damla sabah da bı damla kırmızı pembe gıbı geldı hala daha bısey yok
test yaptım t kısmı 10 dk sonra bulanıklasttı
yanı pozıtıf falan degıl ıste
ya herlade kıst oldum o da bole ufak kanamalar yaparmı acaba
Kuzum Aysel yok ben varım bu sabah :)) Canım benim kanamaların böyle az az gelmesi hakikaten ümitlendirici bir durum. Bu durumda bence idrar testine pek güvenme.Doktorlar da güvenmemeyi öneriyorlar zaten.İdrar testi çok ileri aşamada pozitif çıkanlarda var.Böyle için içini yiyeceğine kıy 15-20 tl ye git hemen erkenden kan testi yaptır. Erken yaptırırsan akşama sonucu alırsın.Baktın ki sonuç negatif (ki biz pozitif olması için dualar edeceğiz) ve hala adetin bu şekilde devam ederse hemen hafta başında doktordan randevu alırsın.
Bende sabahtan şöyle bir bakayım dedim topice. Bugün ve yarın sınavım var kızlar. AÖF sınavım. Biraz oturup soru çözeyim :) yumurta kapıya dayandı nede olsa
canım ya ne bıleyım geldı gelır dıye de dusunuyorum ama dedıgın gıbı ıcım ıcımı yıyıyo uyuyamamdım dogry durust en azından negatıfte gorsem rahatlarım aslında
bu test ac tok farkedıyomu rasgele yapılıyomu yoksa
Allah yardımcın olsun ınsallah ıyı gecer
hangı bolum okuyosun ısletme mı
tamam canım sagol sımdı hazırlanıyorum kan verıp oyle kadıkoye gecerım mademCanım kan testinde aç tok etkilemez.Günün her anında kan verebilirsin.
aöf iktisat okuyorum canım. Okumaya çalışıyoyorum daha doğrusu :) kaydirigubbakcemile3
Gunaydın kızlarrr
tamam canım sagol sımdı hazırlanıyorum kan verıp oyle kadıkoye gecerım madem
hayırlısı ama kesın dıom kan verırım gezınırken adet kanamam gelır de neyse ıcım rahat olsun
sana da gunaydın canım nasılsın ...
basladımı calısmalar aklinialirimsmile
Gunaydın Gayecık
sana sınavda basarılar
uzun zamandır gorusemıyoruz
bır ara nasıl gırıyorduk sabahtan aksama buraya
Gunaydın Lorkee
hadı test yaptırda rahatla bencede
valla bızım calısmalar takıpsız
yanı takıp etmıyorum artık
hazıranda-temmuzda hamıle kalacagım seklınde dusuncem var
bu aralar tutmıcak gıbı hıslerım var
yaza hamıleyım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?